• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

elimpia sütlü bir tatlı rahatlatır midenide tahriş olmuş olan sisteminidehiç bişey bulamazsan danetteler varya puding olanı onlardan yesen iyi gelir

teşekkür ederim huselcim de şimdi işyerindeyim dondurma falan var burda öyle bişi görmedim hiç bi de yemesem daha iyi..o kadar işkence çektim:) ılık şeyler içerek gidermeye çalışıyorum..

ıyi kalabalıklaşmışız maaşallah.
Yeni arkadaşlar var sanırım.
Biri bana geçmişi özetlerse sevinirim.
Ayran detoksu mu yapıyorsunuz?
Karpuzdu bi aralar sanki
Karpuz sonuç vermedi mi yoksa?

selam kızlarrrr....

ya çok şişim 1 kere içtim ayranı birdaha içemedimm bugünn çok şişirdi beni ..patlayacak fil gibiyimm bence bu yalan olduu diyorumm yarında artı gelmezsek iidir....

ilaybaşakcığımm hoşgeldin canımmmm.....

yeni arkadaşlar geldi....
karpuzu yaptıkk buda yeni bişiymişş....

bu hafta 6. takımla yarışyatız ama pek iştahlı değil kimseee herkeste bir tuhaflık varrr.....

kızlarr ben şimdi 2 de ve 4 dede içicemm

sonra 6-8-10 da içmem geerkenleri içemeyecemmm....hatta hiç bişi yiyemeyebilrimm...

çünkü eve gidicem duş alıcamm saçlarımı yapacam ütü yapacamm anca hazırlanırımm....arkidişin kınası var bu akşammm.....yanıma çubuk kraker alırımm çok acıkır isem ki sanmıyorum ayran feci şişiriyoo

Selam kızlar,
Ben geldim.
Nasılsınız bakalım?
Ne var ne yok?
bende durumlar aynı,
60 larda devam ediyorum.

İyi kalabalıklaşmışız maaşallah.
Yeni arkadaşlar var sanırım.
Biri bana geçmişi özetlerse sevinirim.
Ayran detoksu mu yapıyorsunuz?
Karpuzdu bi aralar sanki
Karpuz sonuç vermedi mi yoksa?
ne yapalım cnm hep bilidğin

kilolardan kurtulmaya çalışıoruuz
takımımız bayaa bi kalabalıklaştıı
paylaşım oalğanüstü arttı
tabii takımcak daha çok motive olduğumz kanısı içersindeyiiim
sen nerdesiin nezmn geliyosuuun
hadi gel artıık

MERHABA 8. TAKIM HATUNLARI BEN AYTEN eski elemanım lakin tain yüzünden ayrılmıstım takımdan..simdi aranıza dönmek istiyorum.. lakin ayın 15. ne kadar düzenli gelemem belki cünki evime gecmedim henüz 15 agustos da kesin geciş yapacam... kiloma gelince hatrı sayılır bi agırlıgım var :( utanarak söylüyorum selma sakın bagırma olurmu 100 bence:(:(:(.8.8:(:(:(:( KAPTAN kim bilmiyorum kendisine yazmak isterdim.. k.ib. aeol..çaw

azracım tahmin edemiyorum ama izinli olarak ayrılmadım ben direk cıktım takımdan gelmicem die:(
tmm asicim ozmn sen 15 ağustosa kadar yaz
ama liste de olma
çünkü şuan adaylarla birlikte dolduk taştıık
1000 ton olcaz sanırıım:bbo:
ama elbet ki alcazzyerimseniben

aman yarabbim selmaaaa 77 olmusun bacım:(((( azra ablada 95 e inmiş :) sevinsemmi üzülsemmi anamadımm:S
evt öle ama husel veriri daha yeni geldi takıma

Back
X