bizim buralarda ayranlı çorba döğmeli olur bilirmisinizki döğme dedigim bugday nohut bol naneli soguk soguk içilir
günaydın
günaydın kızlar..valla ben resmen dökülüyorum dün 4 tane yatılı misafirim vardı akşam yemketen sonra biyere gidip gece 1 de geldiler yatmam 2 yi buldu..sabah kahvaltılarını hazırlamak için erken kalktım...bu ayran detoksu benim midemi acayip bulandırdı dün gece son çorbamı içemedim hatta biraz da çıkardım bu sabah kahvaltımı ettim ama midem hala çok bulanıyor..uykusuzluk halsizlik de var...daha bu saattte başım acayip dönüyor ve eğer o çorbadan içersem biliyorum ki yine çıkartcam bakalım neler olacak..
birdaha yapmıcam ya...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben dün akşam patlıcan salatası + börülce haşlaması +yoğurt ve çok azda bulgur pilavı yedim
sabah 1 dilim ekmek +1k.k kadar peynir + domates yedim
tmm cnm böle devam etyanımda da koca termosu getirdim ama yok azra sılacım akşam çok çarpıntı yaptı hatta eşim dün gece eve geldikten sonra suratın bembeyaz dedi...şimdi de çarpıntım devam ediyor..öğleni bir beklicem olmadı bir çorba salata akşam da meyve yerim dediğin gibi..
dün akşam çok sinirlendim onun da etkisi olabilir tabi ki..
de cnm de ne istersen de a.s.BİZ BUNUN AYNISINI SICAK İÇİYORUZZ SÜPER OLUYORRR...VE FECİ GÜSEL YPAARIMMMMM....ONDAN ZATEN BU AYRAN DETOKSU BANA İTİCİ GELMEDİ SANIRIMMMM...TEK FARKI DETOKS SOĞUKKK....zemuszemus
GÜNAYDINLARR GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMAAAA......(BUNDAN SONRA SANA BÖYLE HİTAP EDİCEMMM))Şeniz
GNYDNN CNMMMM...YA NE MİSAFİRMİŞŞ YUHH KALKIP KENDİ KAHV. HAZIRLAYAMIYOR MUUU....NE DÜŞÜNCESİZLERR SEN ÇALIŞIYORSUNNN MADEMM GİTSİNLER HOTELDE KALSINLARR....kötükedihüso
AFİYET OLSUN İLTERİMMM SANADA GÜNAYDINNN....
KIZLAR BU ARADA DÜN AKŞAM KANDİL NEDENİ İLE KAYINVALİDELERE GİTTİK.ONLARDA BİR SÜRÜ YEMEK YAPMIŞLARRGİDİPTE YEMEK YEMEMEK ONLARA GÖRE BİRAZ AYIPA KAÇIYOR MECBUREN AZAZ YEDİMM...ŞUNLARI YEDİM;
2 ÇORBA KAŞIĞI KURU FASULYE
2 ÇORBA KAŞIĞI PİLAV VE KÜÇÜK BİRTANE TAVUKK
VE PATLICAN SALATASII.....klava: klava: NAPİM ELİM MECBURRRR YEDİMMM......AMA TABİİ Kİ AYRANA DEVAM BUGÜN.....
senn o dediğin çorbayı bizde yapıyoruzgünaydın kızlar 1,5lt lik suyumu doldurdum başladım içmeye:)lıght yoğurtumu aldım ama ben normal diyetimi yapıcam:)şimdi 1 dilim kpliekmekle 1 haşlanmış yumurta ve domates biber yemeyi düşünüyorum kalktım ben mutfağa:)
ilter nereye kaçtın hmnkaydirigubbakcemilekızlar ben çıkıyorum şimdi sonra yine gelirim öptüm sizleri byy
kayısı yeeeevereliniortakkızlarr benİm de bİr sorunumm varr delİrİcemmm cumadan berİ afedersİnİz bÜyÜk abd. Çıkmıyorummm...Çok ŞİŞtİmmm.....bugÜnde olmazsa akŞam İlaÇ İÇİcemmmm.....tavsİye edeceĞİnİz bİŞİ var mı.. Kabız deĞİlİm hİÇ karın aĞrım yok.....?
benimde bu gün hiç keyfim yok cok halsizim birde cok acayip şişlik hissediyorum bende tam olarak uymadım ayran detoksuna akşam kavun yedim
sıcakk Çok sıcakkkk...
Selmacımm hoŞgeldİnnn
sen 80-89 kg. Devam edİyormusun cnm?
devam ediyorumda kimse yok orada canım bu arada teklifini kabul ediyorum bundan sonra biz rakibiz senlevereliniortak yarışıyoruz benden cok güzel rakip olur cünki sen kazanırsın :hooray: beni şu ramazan işi epey zorluyacaga benziyor nedense mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?