Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben dün akşam patlıcan salatası + börülce haşlaması +yoğurt ve çok azda bulgur pilavı yedim
sabah 1 dilim ekmek +1k.k kadar peynir + domates yedim

bizim buralarda ayranlı çorba döğmeli olur bilirmisinizki döğme dedigim bugday nohut bol naneli soguk soguk içilir

BİZ BUNUN AYNISINI SICAK İÇİYORUZZ SÜPER OLUYORRR...VE FECİ GÜSEL YPAARIMMMMM....ONDAN ZATEN BU AYRAN DETOKSU BANA İTİCİ GELMEDİ SANIRIMMMM...TEK FARKI DETOKS SOĞUKKK....zemuszemus

GÜNAYDINLARR GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMAAAA......(BUNDAN SONRA SANA BÖYLE HİTAP EDİCEMMM))Şeniz

GNYDNN CNMMMM...YA NE MİSAFİRMİŞŞ YUHH KALKIP KENDİ KAHV. HAZIRLAYAMIYOR MUUU....NE DÜŞÜNCESİZLERR SEN ÇALIŞIYORSUNNN MADEMM GİTSİNLER HOTELDE KALSINLARR....kötükedihüso

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben dün akşam patlıcan salatası + börülce haşlaması +yoğurt ve çok azda bulgur pilavı yedim
sabah 1 dilim ekmek +1k.k kadar peynir + domates yedim

AFİYET OLSUN İLTERİMMM SANADA GÜNAYDINNN....

KIZLAR BU ARADA DÜN AKŞAM KANDİL NEDENİ İLE KAYINVALİDELERE GİTTİK.ONLARDA BİR SÜRÜ YEMEK YAPMIŞLARRGİDİPTE YEMEK YEMEMEK ONLARA GÖRE BİRAZ AYIPA KAÇIYOR MECBUREN AZAZ YEDİMM...ŞUNLARI YEDİM;

2 ÇORBA KAŞIĞI KURU FASULYE
2 ÇORBA KAŞIĞI PİLAV VE KÜÇÜK BİRTANE TAVUKK
VE PATLICAN SALATASII..... klava: klava: NAPİM ELİM MECBURRRR YEDİMMM......AMA TABİİ Kİ AYRANA DEVAM BUGÜN.....

günaydın kızlar 1,5lt lik suyumu doldurdum başladım içmeye:)lıght yoğurtumu aldım ama ben normal diyetimi yapıcam:)şimdi 1 dilim kpliekmekle 1 haşlanmış yumurta ve domates biber yemeyi düşünüyorum kalktım ben mutfağa:)

GÜle gÜle ıltercımmm....

bende Şımdı yedımm

1 dılım k.ekmeĞı
1 yumurta
domates+salatalık+bıber
beyaz peynır

acayıp ŞıŞtımmm bu kahvaltı benı fecı tok tutuyorrr.....

kızlarr benım de bır sorunumm varr delırıcemmm cumadan berı afedersınız bÜyÜk abd. Çıkmıyorummm...Çok ŞıŞtımmm.....bugÜnde olmazsa akŞam ılaÇ ıÇıcemmmm.....tavsıye edeceĞınız bıŞı var mı.. Kabız deĞılım hıÇ karın aĞrım yok.....?

benimde bu gün hiç keyfim yok cok halsizim birde cok acayip şişlik hissediyorum bende tam olarak uymadım ayran detoksuna akşam kavun yedim

sıcakk Çok sıcakkkk...
Selmacımm hoŞgeldınnn

sen 80-89 kg. Devam edıyormusun cnm?

tmm cnm böle devam et
de cnm de ne istersen de a.s.
senn o dediğin çorbayı bizde yapıyoruz
içine dövme koyuyoruz nohut ıspanak doğruyoruz çook güzel oluyor soğuk içiliyor
onun için olsa gerek bnde yadırgamadım tadını detoksun

kızlar ben çıkıyorum şimdi sonra yine gelirim öptüm sizleri byy
ilter nereye kaçtın hmnkaydirigubbakcemile
kayısı yeeeevereliniortak

günaydın arkadaşlar.. benim karpuz diyeti süper gidiyo dün kaçırdığım halde 700gr vermişim.. ama baya spor yaptım.. bugünde karpuza devam etcem ama domates salatalık falan yicem... sabah sabah sporumu yapayım ben yoksa tembelleşiyorum..

kaptanım Şımdı kavun veya kaysı yersem bu ayran detoksuu ıı ce karŞıŞıcakkk tam yapmamıŞ olcammm.....yesem mıkı???

sıcakk Çok sıcakkkk...
Selmacımm hoŞgeldİnnn

sen 80-89 kg. Devam edİyormusun cnm?

devam ediyorumda kimse yok orada canım bu arada teklifini kabul ediyorum bundan sonra biz rakibiz senlevereliniortak yarışıyoruz benden cok güzel rakip olur cünki sen kazanırsın :hooray: beni şu ramazan işi epey zorluyacaga benziyor nedense mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bırdee ben bugÜn akŞam kınaya gıdıyorum o yÜzden 4 e kadar 3 kere ıÇıcem ayranı bırdaha ıÇemıyeceĞımmmm....

selam kızlar....
sabah 1 simit,3-4 cherry domates ve şekersiz çay ile güne başladım..150 mekik çektim.az sonrada kendimi 20 dk titretecem....

EE BE GÜSELİMMM SEN ŞİMDİDEN PES EDERSENN BUNUN HEYECANII YARIŞI NEREDE KALIRRR...BEN SENİ MOTİVE EDİMM BEREABER KİLO VERELİM DİYE DİYORUMMM....YARIŞ YAPALIM DİYORUMMM BİRBİRİMİZE DESTEK VERELİM DİYORUMM AMA SEN BAŞTA PES EDİYORSUN.....lmaz: klava: klava: EVET ABLAYA EL KALMAZZ AMA ÇOK KIZDIMMM....

azracım takım dolumu yeni üyeye ihtiyaç varmı .....
eger varsa başvuru topigine yazarmısın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…