• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

neslihan hiç yarış modunda degilim bu haftayı kg vermiş olarak atlatıp bir az ara vereyim diyorum üzerimde piskolojik baskı hissediyorum sanki bu yarışta sorumluluk almak zor geldi bana sanki kg veremiyecekmişim gibi geliyor vede veremiyorum nedense önümüzdeki hafta kendimi serbest bırakmak istiyorum zaten misafirimde gelecek ramazanda güzel bir diyet listesiyle inşallah en azından kg almadan atlatırım

kızlarr benİm de bİr sorunumm varr delİrİcemmm cumadan berİ afedersİnİz bÜyÜk abd. Çıkmıyorummm...Çok ŞİŞtİmmm.....bugÜnde olmazsa akŞam İlaÇ İÇİcemmmm.....tavsİye edeceĞİnİz bİŞİ var mı.. Kabız deĞİlİm hİÇ karın aĞrım yok.....?

yeşil çay ve kayısı bende işe yarar canım...geçmiş olsun ama nerdeyse bir hafta olmuş çok fena..

selmacıĞımmm karar senınnnnn....

ama sen Çok yoruldun ÇÜnkÜ ben yaklaŞık 1,5 - 2 aydır zayıflama topıĞındeyımm ve sen ben gırdıĞımde 84 lerde ıdınn yanı hıÇ veremedınnn bu senı Çok yoruyorr ve ÜzÜyorr hatta dıyet ısmı bıle kesınnn sıkıntı strese yol aÇıyorrr.....

selam kızlar ben sabah iyi dğeildim yazmıştım..onu yazar yazmaz kustum afedersiniz..o kadar kötü kustum ki baygınlık geçirdim..fenalaştımm falan beni revire indirdiler..orda yatıyordum bunca zamandır dr un zoruyla 3 bar çikolata yedim sinir oldum..yemicem diyorum olmaz yiceksin diyor..
neyse şu anda üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum...rapor vereyim dedi de izinde arkadaşlar var iş çok başladım işime mecburen..ama hala kendimde değili yüzüm gözüm şişti..

selam kızlar ben sabah iyi dğeildim yazmıştım..onu yazar yazmaz kustum afedersiniz..o kadar kötü kustum ki baygınlık geçirdim..fenalaştımm falan beni revire indirdiler..orda yatıyordum bunca zamandır dr un zoruyla 3 bar çikolata yedim sinir oldum..yemicem diyorum olmaz yiceksin diyor..
neyse şu anda üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum...rapor vereyim dedi de izinde arkadaşlar var iş çok başladım işime mecburen..ama hala kendimde değili yüzüm gözüm şişti..

çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine......a.s.

canım gecmiş olsun yapma ya boşver azar azar yavaş yavaş ver sıkma kendini zaten bu gidem kg kalıcı degil lütfen ye bişeyler :1hug::1hug:a.s.

elimpia öncelikle geçmiş olsun
sağlıklı olalım diye kilo veriyoruz yada vermeye çabalıyoruz ölelim diye değil
dün sırf o ayranlı çorbayı içeyim diye uğraştım oda öyle bir şişlik yaptı ve bulantı falan berbat oldum sabah kalktığımda tartıda bir yarım kilo fazlam çıktı
sıkmadan rahat rahat azar azar yerken veriyorum ama stres işte böyle bişey daha fena şişiyoruz
dikkat et kendine

selma kararın mantıklı canım bir süre ara vermek topluyor insanı diet psikolojisi çok ağır çok

evet canım kac ay oldu burdayım nerdeyse hiç kg veremedim bir hafta 10 gün izin alacagım kaptandan önümüzdeki hafta biraz ara vereyim cok sıkıldım sürekli beynimde diyet rejim yemek ve cok kg alıyorum var senağlama

titretme aleti yüzünden her yerim kaşınıyor ya......ama durmak yok yola devam.....kızlar içimde inanılmaz bir istek var...hayatımda kendimi hiç böyle hissetmedim.....Allah tamamına erdirsin bakalım....

Neyse şu anda üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum...rapor vereyim dedi de izinde arkadaşlar var iş çok başladım işime mecburen..ama hala kendimde değili yüzüm gözüm şişti..

ahh be güselimmm feci olmuşş...bence bir süre rejime ara ver tmm çok yeme ama ara ara sık ye ve herşey yeee az yeee....

selma kararın mantıklı canım bir süre ara vermek topluyor insanı diet psikolojisi çok ağır çok

bencedee....

Hoşgeldin huselciğimmmm.....

azracım takım dolumu yeni üyeye ihtiyaç varmı .....
eger varsa başvuru topigine yazarmısın ....
cnmm biz fulledik adaylarla birlikte fazlamız bile var hatta

neslihan hiç yarış modunda degilim bu haftayı kg vermiş olarak atlatıp bir az ara vereyim diyorum üzerimde piskolojik baskı hissediyorum sanki bu yarışta sorumluluk almak zor geldi bana sanki kg veremiyecekmişim gibi geliyor vede veremiyorum nedense önümüzdeki hafta kendimi serbest bırakmak istiyorum zaten misafirimde gelecek ramazanda güzel bir diyet listesiyle inşallah en azından kg almadan atlatırım

:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:
hiiç bi yere gidemezsiiiin seenkötükedihüso

slm günaydın kızlar herkese elimpia çook geçmiş olsun tatlım ya boşver topla kendini sonra devam edersinbu arada sbh kahvaltımı yaptım ayran detoksuna devam ediyorum sen devam ediyon mu neslihancm

kızlar hepinize çok tşk ederim..ya biliyorsunuz ben başındna beri gayet güzel beseniyordum sağlığıma da çok dikkat ediyorum beni bu ayrandetoksu mahvetti..12 de öğle yemeğine incem çorba falan içerim yanımda getirdim ama onu içemicem artık..benim midem hassas kaldırmadı bir de damak tadımın çok dışında bişeydi..boşu boşuna bir de çikolata yedim ona sinir oldum..neyse kızlar akşam eve gidip dinlenince bişeyim kalmaz ben iyiyim merak etmeyin:)bir daha şok diyetler yok..az sık yedim mi daha güzel veriyorum..

kaptanımgitmiyorum haftaya annemler gelecek o yüzden izin istiyecegim cünki giremem onlar olunca ama cuma günü kg bildirimi yaparım hiç bırakırmıyım sizleri

:1hug::1hug::1hug: ne gün gelecekleri belli degil onlar gelinçe yazarım biraz giremem galiba

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

denemdekiler de
editoryal(eski üye)
asuum
cemra_aralik
levrek
yayalaguseli(eski üye)
dağ çileği
sbnmcsm
delikafadulden delikafadulden

Back
X