kızlar yetişemiyorum elimpiya 83 900 demek artıdayım demek canım :mymeka::mymeka::mymeka: yani 800 gr
ay cok zor geldi bana kızlar bu ayran inşallah birakmam akşama kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende bende.....
kilo verip hamile kalmak en güzeli yoksa bizi vinçle doğuma götürmek zorunda kalırlar herhaldeeekaydirigubbakcemile3
ben light yoğurt alıp yaptım ama yoğurdunu az koydupum için kötü oldu sen çok koy şebnemcim bir de hazır alma onlar tuzlu bu tuzsuz olacak..
ya kızlar ben bugnkü 2.ayranımı içtim de ya bu beni şişirio sizde dee öle bi durum var mı neden acaba böle oluyom ki ben??
bende cıkayım biraz görüşürüz öptüm
slm kızlar ben karpuz detoksunun 3. günündeyim ve dayanamadım yaaa bişeler yedmmm..klava: kötüyüm çok kötü:gitme:.. ben bi geçmişi okuyayım.. bu arada herkesin kandili mübarek olsun..
günaydın kızlar..valla ben resmen dökülüyorum dün 4 tane yatılı misafirim vardı akşam yemketen sonra biyere gidip gece 1 de geldiler yatmam 2 yi buldu..sabah kahvaltılarını hazırlamak için erken kalktım...bu ayran detoksu benim midemi acayip bulandırdı dün gece son çorbamı içemedim hatta biraz da çıkardım bu sabah kahvaltımı ettim ama midem hala çok bulanıyor..uykusuzluk halsizlik de var...daha bu saattte başım acayip dönüyor ve eğer o çorbadan içersem biliyorum ki yine çıkartcam bakalım neler olacak..
birdaha yapmıcam ya...
yapma elimphiaa
senn sağlığın çok daha önemli bnm için
dün dediklerini bnde yaşadııım ayrıcaa
bırak bugün ama öğeln normal diet bi menü akşam da sade meyve ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?