• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:(YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.

sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

2 saat arayla en son saat 22:00

2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;
2 adet salatalık(rendelenecek) ,
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut
4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez)
ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.

cay-su serbest sınırsız..kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)

KAPTANIMIZDAN ALINTIDIR.....

şimdi markete gidicem yagsız ayranı nerden bulabilirim siz nerden aldınız

nülüferin cnaım benim maşallah diyorum sanada kız iyne ipliğe döndün yeter bukadar kilo verdiğin şekerim zormala vucudunu bukadar

yokk kısss valla dönmedim daha 5 kg vermem lasımm ((((((((((((((((
ama pantolonlarım bollaştı valla geçen hafta daraltmıştım bugün giydim bu karpuz diyetiyle süzüldümmü ne bugün hafif bol geliyo buda....verdiğim 1kgdan olabilermi acep:ecrin_bebek:

hedef 60 canım..gerçekten ince olmak istiyorum öyle balık eti falan istemiyorum iltoşum yaaa.....:delphin:

:ecrin_bebek: BENDE BEBEK ıÇıN KıLO VERMEYE ÇALIŞIYORUMMM EKıME KADAR VERıP TEDAVıYE BAŞLAYACAĞIMMMM

aa evet huselİmİz de var yapan ayran detoksunu doĞruuu.....

NİlÜcÜĞÜmmm kızz senİn rejİme İht. Mı var delİ etme benİİİ.....offfff ben bİr 70 lerİ gÖrsemmm sÜperrr....

bebişim sen benim son resimlerime bakmadın galiba..bi girde gör basenin alasını))))))mafoldumben

yokk kısss valla dönmedim daha 5 kg vermem lasımm ((((((((((((((((
ama pantolonlarım bollaştı valla geçen hafta daraltmıştım bugün giydim bu karpuz diyetiyle süzüldümmü ne bugün hafif bol geliyo buda....verdiğim 1kgdan olabilermi acep:ecrin_bebek:

hedef 60 canım..gerçekten ince olmak istiyorum öyle balık eti falan istemiyorum iltoşum yaaa.....:delphin:
inşallah olursun nülüferim incecik olacaksın ben inanıyorum sonrada bebişin gelecek annesine b
ben pek diet felan yamıyorum kendimi veremiyorum nülücüm çok cnaım sıkkın bir türlü adapte olamadım kilo almasan bari yaaa

inşallah olursun nülüferim incecik olacaksın ben inanıyorum sonrada bebişin gelecek annesine b
ben pek diet felan yamıyorum kendimi veremiyorum nülücüm çok cnaım sıkkın bir türlü adapte olamadım kilo almasan bari yaaa

aaa öylemiii(((((((((((
neden canım neden canın sıkkın??kim sıktı senin canını (((((((((:oklava:
sıkıntıdan bende genelde yemek yerim iltoşum sen çok yeme emi....

kızlar yetişemiyorum elimpiya 83 900 demek artıdayım demek canım :mymeka::mymeka::mymeka: yani 800 gr

ay cok zor geldi bana kızlar bu ayran inşallah birakmam akşama kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bıraz geÇ oldu belkıde bılmıyorum ama ben ayranı hazır almadımm tuzsuz olsun dıye lıght yoĞurt aldımm kendım yaptımmm ŞebnemcıĞımmm...

Back
X