slm kızlar ben de yeni geldim dersanden aman bea ne çok şey yazmşnız oku oku bitmediama olsun böle devam edelim ya bn bişeyler sorcm 1.sorum ayran tuzsuz mu olcaktı 2.sorum rep nedir bana gndermediniz mi ondan yoksa beni nsl unutursunuz yaw:)) ben de ayran çorbamı içtim sardı beni ya tdı güzelmiş inş fzla yağlardn kurtuluruz bölelikle huselcim eviniz cumartesi pazarının orda mı die sormuştm ama geçmişi okumamşn galiba bu arada herkesin kandili mübarek olsun
evet İŞteyİmmm canımm....
acım ve sinirliyiiim
bnde üşümek istiyoruummmdelikafaduldendelikafaduldenbizim işyerind eklimalar deli gibi çalıştığından bıraktım sıcağı hissetmeyi üşütüyoruz bile
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile ay ben de ben de..yolmak istiyorum birilerini ki ben çok sakinimdir aslında
kızlar takımda yer varmı acaba benidde alın aranıza:Saruboceq:
ama böyle motive olamamki elenecekmi elenmiycekmi diye napayım sizce :uhm:bekliyim mi cumaya kadar
aslında şuan adaylar la nerdeyse dolduukyerimseniben
ama sen yaz belki biri eleniir kaydirigubbakcemile5
bnde üşümek istiyoruummmdelikafaduldendelikafadulden
bendede klima var AMA BEN AÇMIYORUMM...KLİMAYA KARŞIYIMM DOĞAMI KİRLETİYORR... turkbayragi
elim ayağım titrioo şuan resmn off
karpuz da bu kadar zorlanmadım kii bnn
ama böyle motive olamamki elenecekmi elenmiycekmi diye napayım sizce :uhm:bekliyim mi cumaya kadar
1tane ogluşum var yaş 25 boy 1 73 kilo 73 başlangıç kilom 88 heddef kilom 65
tamam ozaman takımda sayılırmıyım :)bugün den itibaren paylaşımda buluniyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?