• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar ben de yeni geldim dersanden aman bea ne çok şey yazmşnız oku oku bitmedi:D ama olsun böle devam edelim ya bn bişeyler sorcm 1.sorum ayran tuzsuz mu olcaktı 2.sorum rep nedir bana gndermediniz mi ondan yoksa beni nsl unutursunuz yaw:)) ben de ayran çorbamı içtim sardı beni ya tdı güzelmiş inş fzla yağlardn kurtuluruz bölelikle huselcim eviniz cumartesi pazarının orda mı die sormuştm ama geçmişi okumamşn galiba bu arada herkesin kandili mübarek olsun

KIZLAR 3 TANE MıSAFıRıMıZ VARRRR....BUYRUNN SıZıDE ALALIMMM....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

ben ayranı kendım yaptıĞım ıÇın tuz koymadım ŞÖyle bıŞı yaptım 2 lt. Tamamlamadı bende bır tane kÜÇÜk hazır ayran kattım ıÇıne tad versın dıye....

Repte sana vermıŞler kı puanın 365 olmuŞ...sen de bıze vermen ıÇın bızım yanımızda terazı ıŞaretı var orayı tıklayıp katılıyorumm tıklıyorsunn rep vermıŞ olup puan vermıŞ oluyorsunn cnm...

szede kımın ne zmn rep verdıĞını ve rep verırken sıze bır not verıp vermedıĞını gÖrmek ıÇınn bu sayfanın en ÜstÜnde

kullanıcı panelı

yzıyor bunu tıklayıp gÖrebılırsınız....

slm kızlar ben de yeni geldim dersanden aman bea ne çok şey yazmşnız oku oku bitmedi:D ama olsun böle devam edelim ya bn bişeyler sorcm 1.sorum ayran tuzsuz mu olcaktı 2.sorum rep nedir bana gndermediniz mi ondan yoksa beni nsl unutursunuz yaw:)) ben de ayran çorbamı içtim sardı beni ya tdı güzelmiş inş fzla yağlardn kurtuluruz bölelikle huselcim eviniz cumartesi pazarının orda mı die sormuştm ama geçmişi okumamşn galiba bu arada herkesin kandili mübarek olsun

hoşgeldin cemrecim...
senin de kandilin mübarek olsun..
çorba tuzsuz olacak...
rep puan demek dur hemen vereyim sana..sen de teraziyi tıklayarak rep verebiliyorsun canım....

hmm peki teşekkür ederim o zmn hepinize ben de sna vermeye çalştım neslihncm ama oldu mu bilmiyom ya bu arada benm karnım şişti nedense ya?

bizim işyerind eklimalar deli gibi çalıştığından bıraktım sıcağı hissetmeyi üşütüyoruz bile:(
bnde üşümek istiyoruummmdelikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile ay ben de ben de..yolmak istiyorum birilerini ki ben çok sakinimdir aslında:(

elim ayağım titrioo şuan resmn off
karpuz da bu kadar zorlanmadım kii bnn:delphin:

ama böyle motive olamamki elenecekmi elenmiycekmi diye napayım sizce :uhm:bekliyim mi cumaya kadar

zaten normal adayın bile cnmm 2 hafta denem süresii vardır
bz seni motive ederiz canını sıkma
öncelkle sen geçmişini yaz bakalım
kaç yaşındasın çolçcuk varmı kaç kilosun hedefin kaç

1tane ogluşum var yaş 25 boy 1 73 kilo 73 başlangıç kilom 88 heddef kilom 65
tamam ozaman takımda sayılırmıyım :)bugün den itibaren paylaşımda buluniyimmi

aslında şuan adaylar la nerdeyse dolduukyerimseniben
ama sen yaz belki biri eleniir kaydirigubbakcemile5

:(:(:( kesin ben elenirimm fazla katılımım yok bu aralarr ama bugün telafi ettimmm....:sm_cool: :enbuyukkk:

bnde üşümek istiyoruummmdelikafaduldendelikafadulden

bendede klima var AMA BEN AÇMIYORUMM...KLİMAYA KARŞIYIMM DOĞAMI KİRLETİYORR... turkbayragi

elim ayağım titrioo şuan resmn off
karpuz da bu kadar zorlanmadım kii bnn:delphin:

BENDE KARPUZDA ZORLANDIMMMM...AYRANA BAYILDIMM...

BU ARADA KOCAMAN BİR BARDAĞA KOYUP ÖYLE İÇİYORUMMM...BU AYRAN ÇORBASINI..

ama böyle motive olamamki elenecekmi elenmiycekmi diye napayım sizce :uhm:bekliyim mi cumaya kadar

kötükedihüso

ıŞın Şakasıı elenecek bıle olsakkk gel tabıı kııı....herŞeyın ıyısını gÜsel gÖzlÜ kaptanım bılıyorrr...

Kaptanım daha Öncedden resmını gÖrÜp yorum yapmıŞtım ama o ara modemın bozuktu gÖrmedın sanırımmm...hıÇ 116 kg gÖstermıyorsun Üstelık yÜzÜn bebek gıbııı..bayılmıŞtımm...

Back
X