• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geldım kızlarr 1 saatte hazırla 10 sn. Bıttı Çorba...ama ben bu saatte daha ılk kaseyı yıyebıldım ne yapsam 10 dk. Sonra 1 kase daha yıyıp saatını tamamlasam mı?

nasıl gıtsın elımphıa cıĞımmm ıı aslında 2 sorun var 1. Tuzsuzzz ÇÜnkÜ ayranı kendım yaptım..2. YoĞurt olduĞu ıÇın uykum gelıyorrr.....:):)

kızlar ya sizin yüzünüzden ac kaldım daha hazırlamadım ki ayranımı sizlerı okuyordum durun hazırlayıp gelıyorum

offf ya içim geçmiş uyuyakalmışım......velinin biri kapıyı çaldı da zıpladım...ne güzel rüyalar görüyordum ya........en iyisi eve kaçmak.....

kızlar yoğurt ne kadar koyulucak haşlandıktan sonramı 4 kaşık haşlandıktan ÖncEmi acil cevap çok acım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cnm haŞlandıktan sonra 4 kaŞık bulgur+mercımek+nohut

yoĞurduda ŞÖyle kendıne 2lt. Gelecek kadar ayran yaparsan bellı olur....

nasıl gİtsİn elİmphİa cıĞımmm İİ aslında 2 sorun var 1. Tuzsuzzz ÇÜnkÜ ayranı kendİm yaptım..2. YoĞurt olduĞu İÇİn uykum gelİyorrr.....:):)

canım zaten tuzsuz olacak bence de asıl der o bi de benimki çok sulu veee kötü haber termosta nerdeyse bişi kalmadı dün akşam ölçerek koymuştum demek ki öğlen çok kaçırmışım..ne güzel di mi hihoyyyt

Back
X