• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

özlemcim bu ayran çorbasının tarifinde 2 litre ayran yazıyor ama daha koyu yapmaktan bahsediyordu bazı arkadaşlar..nasıl yapcaz ..sen ayrı ayrı haşlamak lazım diyordun galiba..şunu hazırlamasının bir üzerindne geçelim de...bu 2 litre 2 günlük değil mi??

evet oyle ama 2 lıtre cok gelıyo demıslero baslıkta. yogurdu koyup uzerıne nohutu mercımegı falan ekleyıp uzerıne bı lıtre su koyuyolarmıs 1,5 lıtre oluyomus hepsı bıtıyomus 1 gunde 9-10 gıbı kahvaltı yapıyolarmıs 2 saatte bır de bu corbayı ıcıyolarmıs aksam 9-10 gıbı bıtıyormus. zaten aksam 10 dan sonra tuketılmeyecek. ben soyle yapmıstım haslamayı nohutu hasladım bıraz sonra bulgur ekledım bırz hasladım sonra mercımek ekledım ama ıyı olmadı oyle sanırım bılemıyorum nasıl haslarsınız. dudukluye atanlar varmıs. ama tencerede olur bunlar nohutları ıslatın ıstersenız.

bıŞı sorucam ahmet marankıyı bılıyormusunuz?

Ben onun detoksunu yapım dedım bugÜn yarın ve perŞembe gÜnÜ ıÇın karpuz detoksu varmıŞŞ..ama bugÜn ben halen sadece 4-5 dılım karpuz ve 2 lt. Su ıÇebıldımm karpuz yıyemıyorumm mıĞdem bulanıyor yanında peynır olsa yerımdee napım sızde yanında peynırle bugÜn devam edıp yarın ve perŞembede ayran detoksunumu yapımm yoksa karpuza devam mı edım??

ayran detoksunu ben ŞÖyle dÜŞÜnmÜŞtÜm....

ıŞte olcaĞımdan dolayı;

lıght yoĞurt alırdım burada evdende haŞlama nohut ve mercımeĞı getırıdım salatalıĞıda burda rendelerdım karıŞtırım bÜtÜn gÜn yerdım dıye dÜŞÜnmÜŞtÜm...

karar verdımm arkıdıŞlerrr

bende ayran detoksuna geÇıcemm...bu karpuzz geÇenkınden sanırımm mıĞdemı bulandırdıı bugÜn fecı....

bİŞİ sorucam ahmet marankİyİ bİlİyormusunuz?

Ben onun detoksunu yapİm dedİm bugÜn yarın ve perŞembe gÜnÜ İÇİn karpuz detoksu varmıŞŞ..ama bugÜn ben halen sadece 4-5 dİlİm karpuz ve 2 lt. Su İÇebİldİmm karpuz yİyemİyorumm mİĞdem bulanıyor yanında peynİr olsa yerİmdee napİm sİzde yanında peynİrle bugÜn devam edİp yarın ve perŞembede ayran detoksunumu yapımm yoksa karpuza devam mı edİm??

bence yıyemedıgın sey ıcın zorlama. karpuzu ben cok sevdgm ıcın severek yapmıstm :)

ayran detoksunu ben ŞÖyle dÜŞÜnmÜŞtÜm....

İŞte olcaĞımdan dolayı;

lıght yoĞurt alırdım burada evdende haŞlama nohut ve mercİmeĞİ getİrİdİm salatalıĞıda burda rendelerdİm karıŞtırım bÜtÜn gÜn yerdİm dİye dÜŞÜnmÜŞtÜm...

hepisinin birden yapılması gerek diye okumuştum salatalıkla yoğurdu sonradan karıştırılmaması gerek diyorlardı..

kızlar ben çok yoğunum çıkıyorummmm

öptüm hepiniziii...

anlaştık sanırımm takımca fulll ayran detoksunu yapıyoruz......

bu arada elimpiha cığımm senin boyun kaç.

bizim kilolarımız birbirine çok yakınnn

Back