Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oğluşum iyi kızlar şimdi yıkadım.emdi uyudu..
oy oy oyy ne tatlıdır şimdi mis kokulum..allahım esirgesin onu.kokla yerime annesi
öpmeye kıyamam ben onu

kızlar canım neskafe istiyor bir bardak az şekerli iceceğim sakıncası yoktur heralde bu ara her gün bir kupa içiyorum malesef

birde alkole başlasan tam olcak haaaklava:

:tomato:sigara kahveklava:ne kız bu tüm zararlı şeyleri hüpletiyosun:mymeka:

bak tebrik edecektim seni 4 ayda güzel vermişin diye sinirlendirdin ben yaa

ohhhhhhh mis gib olmustur :) çitos annem hep şöyle derdi bebek banyodan sonra anacım beni sulu sulu emzirse dermis:) banyoda yaptıya rahat rahat uyur bicirik:)))

akrepim canım benim iyide o zaman selma tam 94 den 64 e düsmüstü toplam indeks alınıyorsa böle olmalı çünki selma kk 94 le gelmis bir kisilik:))

gitcem ama akrepcim aliş bi müsayit olsa

:mymeka:kız o zaman niye yedin akşam akşam onu
sabah yiyp gün boyu enerjik olsaydın ya

haa gecenin ilerleyen saatlerini enerji lazımsa vee kullandıysan bilemem tabee:jeyyar:

:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sizi muzurlar siziiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hem ben onu enerji olması için değil kan yapması için yedimnaniknanik:roflol::roflol:

Sizi muzurlar siziiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hem ben onu enerji olması için değil kan yapması için yedimnaniknanik:roflol::roflol:
hade hadeeeeeeeeeeeeee:jeyyar: yemeyik biz bunlarıııııı özlemmm bi arada akrep keçiboynuzu pekmezi içiyordu:) bizim takım sanırım diyete girince güçden düsüyorlarkaydirigubbakcemile3 güllüüüüüüüü baka iste bi örnek daha evlenince yardımcı olur afrodizyak besinler ve etkileri:)kaydirigubbakcemile3

ayten n çok muzursun bacım heeee :)))))
benim ne suçum varki asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bizim kızlar yiyolar böle afrodizyak seyleri bende güllüye ilerde bilgisi ossun die yazıyomPP
hahaaaaaaa uyandı bileeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
kuzum ne dim senin oğlan aktif bebek sanırım:) bizim cadıda öleydi gündüz uyumazdı gece kesintisiz uykuya gecerdi:)

asi başlasammı bende göbek popo olayına ya... gecen sefer başlamıstım onlar çok sıkılar gününde ölçüyü vermedim bir kere de diskalifiye ettiler beni:)) akrep ne grubu bu bilgi ver bakim... belki başlayabilirim... ne hareketler var? öptüm sizi öğlen mantar sote 1 dilim kepekli ekmek ve ekmeğin yarısının üzerine krem peynir sürdüm veeee yarım salatalık... nasıl?

dur luboşumm ders alıorummm :ecrin_bebek: :jeyyar:
oy kuzummmmmmmm yazarık sana kız sen hele evlen:))

bende bi ara :) çerezli bal yemistim acayıp enerji yapmıstı PP ama ben o olay için degil midem için yemistim:jeyyar:

bak güllüm bu çerezli balda iyidir:)))

patlıcan yemegi de afrodizyak ve mutluluk verir ayrıca içinde az oranda nikotin var 2 yas altı çocuklara verilmemesi uygundur:) daha neler neler bebisim :)))

Evet arkadaşlar cevaplar:
1- Hızlı şekilde kilo veremememin en büyük nedeni iradesiz oluşum (özellikle sinirli olduğum zamanlarda yediğim çekirdek ki son 2 aydır elişi yaparak bu alışkanlığımı bırakmaya çalışıyorum), diğer büyük sebebimde pkos hastası oluşum çok büyük çaba sarf etmeme rağmen 1 kilo verdiğim hafta ya1 yada 2 dir.
2- benim hedefim hazirana kadar 70 li rakamların altına inmek...
3- zaten burda olmak bana motivasyon sağlıyor, sayenizde verdim bu kilolarımı
4- Tinkiminin koçum olması beni mutlu eder.

Vee bugün spora başladımsositososito önce step ardından yer hareketleri yaklaşık 1 saat spor yaptım laf aramızda sanki bir araba sopa yemiş gibiyimkaydirigubbakcemile2

bence katıl canım hem daha iyi olur malum kilo verirken her yer vıcık vıcık oluyor görsel kirlilik yani ben şuan öyleyimde sende sıkı tutarsın canım aksatmamaya özen gözterirsin hem vucudun ilerde hamilelik görcek unutma kilo verirsin ardından cıvık bi vucut üstüne hamlelik ve yani kendini fit tut

:roflol::roflol::roflol: biz bunu yedik demek miden için haaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar: midenin en iyi ilacı çiğ patates suyu Asi hanım yemiş çerezli balı:jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol::roflol: biz bunu yedik demek miden için haaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar: midenin en iyi ilacı çiğ patates suyu Asi hanım yemiş çerezli balı:jeyyar::jeyyar:
:jeyyar: kız yeni evliydik yahu benimde midemde bi ağrı ayyyy ne bilim ben komşu kadın fıstıklı bal ye dedi bende şu satılan cerezli baldan aldım yedim:))))))))) iyi aklımda ossun çiğ patates suyukaydirigubbakcemile3 şey enerji veriyomu lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…