yok çitosum enerji demiyok benim muhtelif mide ağrıma özlemin de kansızlıgına iyi gelecek yiyecekleri konusuyoz :amanıııııııııınnn coştu bizim hatunlarrrrrrrrrr..ne için enerji isityonuz bacılar ben anlamadııııııııı:jeyyar:CADIARZU
yok çitosum enerji demiyok benim muhtelif mide ağrıma özlemin de kansızlıgına iyi gelecek yiyecekleri konusuyoz :amanıııııııııınnn coştu bizim hatunlarrrrrrrrrr..ne için enerji isityonuz bacılar ben anlamadııııııııı:jeyyar:CADIARZU
:jeyyar: kız yeni evliydik yahu benimde midemde bi ağrı ayyyy ne bilim ben komşu kadın fıstıklı bal ye dedi bende şu satılan cerezli baldan aldım yedim:))))))))) iyi aklımda ossun çiğ patates suyukaydirigubbakcemile3 şey enerji veriyomu lülülülülülü
Anladın sen onu sırnaşık şeyamanıııııııııınnn coştu bizim hatunlarrrrrrrrrr..ne için enerji isityonuz bacılar ben anlamadııııııııı:jeyyar:CADIARZU
Bende merak ettim doğrusuyerimseniben Asinin işleri iştekaydirigubbakcemile5hahhaaaaa muhabbete bak mide ağrısıymış bende yedim bide yeni evliyken diyo hatun insan yeni evliyken niye yerki böyle şeyler
selam kızlar geçmişe göz attım, asicik yine kuramamış kaynatmış etrafı
asi küstüm sana kızım ne biçim koçsun be sen
bu arada boğaz ağrısından ölüyorum dün eve gittim direk yattım uyudum saat 8 gibi uyandım 1 elma yedim ve tekrar uyudum bugünde boğazımdan doğru dürüst lokma geçmedi ve dün kızım baskülümü kırmış, canım çok sıkıldı acilen yenisini almam lazım
sağol canım her yerim dökülüyor
asi papucu yarım nereye kaçtın tırstınmı
tesekkürler asuu emegine sağlık canım:))) bak lahanada iyi oloyormus mide ağrısına cinsellige:) ama ben yiyemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?