• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

millet mezun olmaya hazırlanıyor ben böleeeeeeeeeeee ama yok karar verdim diyetimi yapcam ve basküle çıkmıcam vermedim die moral bozmıcam demekki vücudumun bi bildigi var demekki ondan duruyor:)

canım yaaa sende vercen merak etme sadece sabırla devam et moralini bozmadan
kilo vermetye ilk başladığında nasıldın düşün bir
ne kadar yo l katetmişsin...
akşamları çok az ye şeker ama çok az

canım yaaa sende vercen merak etme sadece sabırla devam et moralini bozmadan
kilo vermetye ilk başladığında nasıldın düşün bir
ne kadar yo l katetmişsin...
akşamları çok az ye şeker ama çok az
KUZUM AKSAMLARIMI YAZIYOM aynen öle yiyom haa çok kazınırsa midem denen meret marul yiyom ... ne bilim devamda ediyom artık bakam cumaya kadar ne olacak :( gerçi yine aynı çıkacak biliyom :( bi kurtulamadım şu 90 lardan yapıstı sırtıma :(

s.a. bayanlar anca gelebildim sabah ve öğleni bir yaptım geç kalktım bu gün yataktan bir dilim k. ekmeyi lahana salatası bir parça peyni ve çay
bayanlar bu mor ve beyaz lahana karışımı iyidir dimi bilgi verin bana
bol bol yaptım bide bir saat uğraştım robottan gecirdim normal doğrama yapmadım yerken öyle cenem yoruluyor robottan geçirince daha iyi oluyor

8. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ

GENEL SONUÇ:
11 kişilik bir takım.
Bu 11 kişiden, 5 kişinin durumu üzerinde konuşulması gerekiyor.

editoryal
Yarışmaya 20 Temmuz 2007 tarihinde katıldı. Aradan geçen 18 aylık zamanda hiç kilo veremedi.

husel
Yarışmaya 30 Ağustos 2007 tarihinde katıldı. Aradan geçen 17 aylık zamanda 11 kilo verdi.

çitos
Yarışmaya 5 Ekim 2007 tarihinde katıldı. Aradan geçen 15 aylık zamanda 5.5 kilo aldı.

gülaygülay
Yarışmaya 5 Ekim 2007 tarihinde katıldı. Aradan geçen 16 aylık zamanda 6.2 kilo verdi.

hozlemk
Yarışmaya 23 Kasım 2007 tarihinde katıldı. Aradan geçen 14 aylık zamanda 5.6 kilo verdi.

LİLLYUM
Yarışmaya 8 Şubat 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 11 aylık zamanda 13.7 kilo verdi.

asi_deniz
Yarışmaya 23 Mayıs 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 8 aylık zamanda 16.8 kilo verdi.

akrep33
Yarışmaya 15 Ağustos 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 5 aylık zamanda 9 kilo verdi.

lubabe
Yarışmaya 26 Eylül 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 4 aylık zamanda 10.4 kilo verdi.

Tinkimi
Yarışmaya 19 Aralık 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 1 aylık zamanda 8.5 kilo verdi. Takımın en iyi kilo vereni :hooray:

azad
Yarışmaya 26 Aralık 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 1 aylık zamanda 2 kilo verdi.

Üzerinde durulması gereken arkadaşlarımızın listesi:

editoryal / husel / gülaygülay / hozlemk / çitos

Bu beş arkadaşımızdan aşağıdaki soruları cevaplamalarını rica ediyorum.

1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?
4 - Kardeş takımınız olan 6. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan Tinkimi den koçluk yapmalarını ister misin?

arkadaşlar işte bizim analizimiz
kırmızılı şekerler paylaşıma bir an önce yazın raporunuzu olurmu

merhaba kızlar bu hafta baya gayretliyiz ha bende az önce 1 yk elme sirkesi içtim üstüne 1 su bardağı sıcak su içtim inş faydasını görürüm

:mymeka:kız o zaman niye yedin akşam akşam onu
sabah yiyp gün boyu enerjik olsaydın ya

haa gecenin ilerleyen saatlerini enerji lazımsa vee kullandıysan bilemem tabee:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:

s.a. bayanlar anca gelebildim sabah ve öğleni bir yaptım geç kalktım bu gün yataktan bir dilim k. ekmeyi lahana salatası bir parça peyni ve çay
bayanlar bu mor ve beyaz lahana karışımı iyidir dimi bilgi verin bana
bol bol yaptım bide bir saat uğraştım robottan gecirdim normal doğrama yapmadım yerken öyle cenem yoruluyor robottan geçirince daha iyi oluyor

a.s. afiyet olsun lubabecim bence güzel bi kahvaltı..............

Oyy bunun başıma geliceeni biliodum benn

1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
İlk nedenim 3ay arayla dizanteri olmam bunu takımca bilirler ikinci nedenim işimdeki sıkıntılı dönemim kendimi sıkıp kasmaktan midem çok rahatsızlandı bi dönem diğerleride tamamen şımarıklığımdan kendimi salmamdan başka bişi deil kendimi savunamam haksızım çünkü

2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
Ben 21ocakta tekrardan toparlanmak üzere başladım hayal arkadasımla dakikamızı kontrol edioruz metabolizmam mahvolmuş durumda ve bu ayın sonuna 2 kg daha vermeyi istiorum ilk hedefim 65 daha sonra 60a düşmeyi istiorum ve inşallahta olucak

3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?
Beni destekleyen arkadaslarım yanımdan eksilmesinler yeter çok sewiorum ben takım arkadaslarımı tek bekarım bana okadar çok akıl veren büyüklerim(yaşıtlarım) arasında olmaktan çok mutluyum…

4 - Kardeş takımınız olan 6. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan Tinkimi den koçluk yapmalarını ister misin?

Tabiî ki isterim ama şu an gayet güsel gidiorum günlük raporumu veriorum yanlış bişey yaptığımda uyarıyı alıorum zaten

Püsküütüme bu yorucu analizleri üstlenip yaptığı için çok teşekkür ederim değerin çok büyük gözümde sen bitanesin başımızdan hiç eksik olma emi seni çok sewiorum… a.s.

Back