- 13 Ağustos 2007
- 148
- 0
- 96
- 43
günaydın şekerler
en büyük ödül tabiki daha ince olmam kızlar
tebrikler fıstıkım
azminne hayranımmm :asigim:
gülayım günaydınnn melekimm Şeniz
günaydın kızlar :)
tebrikler akreppp :) hade bakam az kaldı....
ya kızlar ben yemiyom içmeyom bu uyuz baskül nie böleeeeeeeeeeeee aynıyım ben yaaaaaaaaaa(( sinir oldummmm
teşekkür ederim şekerlerŞenizakrep bravo sana tebrik ediyorum
Günaydın 8. takımın güzel bayanlarıa.s.a.s.a.s.
Arkadaşlar öncelikle dünün raporu, kahvaltı peynir zeytin ekmek, öğle yuvalama yemeği 1 tabak akşam 1 elma, 1 greyfurt, ve küçük bir parça orcik cokacimcoook
geçmişi okuyup tekrar dönecem:sm_cool:
aç karnına çok iyi olur..aralarda da yiyebilirsin şeker..fazla değil yalnız..birer tane
aç karnına bağırsakları hemen çalıştırır
Geçmis olsun pınarcım gargara falan yap iyice kötülesmesin boğazın....
Durucum kuzum nie bana yetistin ki ben sana yetisseydim olmazmıydı heeee..?
Lubabe hanummm kız içiyon madem lark içme çok fazla zifir ve nikotin var winsdon silver icmeye calıs aslında hiç içmesek daha iyi olur da işte
akreppp indirdinmi meditasyonu ..?
özlem arkadasım yaptı demistin ..? Ise yaradımı bari yazsaydın kız:)
ve bana gelince meditasyonu yaptım gayet güzeldi ama kendini verimek çok zor oldu.. Eğer yapmak isteyenlere tavsiyem nefes eğzersizi ile beyindeki düsünce akımı anca öle duruyor nefes önemli yani ... Diyaframdan nefes alınacak öle...
Ayrıca kızlar valla deniz sesi insanı alıppp götürüyor kadına dikkat verirseniz tüm dediklerini görüyorsunuz resmen :) tavsiyem dir kesinlikle güzel bisi bana göre tabi sizlerin düsüncesi de ayrı olar...
hoşgeldin fıstıkım nasılsın Şeniz
keyfin yerindedir umarım tüm yakınlarını gördünnn :asigim:
tüm gün ev temizledim bende kafamçokkarıştı
ve ara ara bir lahana sarması bir armut sabah küçük bir pohça şeklinde bu saate kadar geldim kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar orcik ipe dizilen cevizin sıvı üzüm pestiline bir kaç kez batırılarak kurutulmuş hali netten arayıp resimde bırakayım:)
:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: pisssssssssssssssssssssssss:mymeka:kız o zaman niye yedin akşam akşam onu
sabah yiyp gün boyu enerjik olsaydın ya
haa gecenin ilerleyen saatlerini enerji lazımsa vee kullandıysan bilemem tabee:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?