• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlarr 3 gündür buraya giriyorum bişi çıkıyor yazamadan çıkıyorum yada sayfa altta bekliyorr deliricemm..sohbetinizi seviyorummm....

nasılsınız ben iiyimm karpuz detoksu ii gidiyor ama bugün biraz halsizleştim....sıcaklardan sanırımmm...

ben bir geçmişi okuyim geliyorum....

slm kızlarr 3 gündür buraya giriyorum bişi çıkıyor yazamadan çıkıyorum yada sayfa altta bekliyorr deliricemm..sohbetinizi seviyorummm....

nasılsınız ben iiyimm karpuz detoksu ii gidiyor ama bugün biraz halsizleştim....sıcaklardan sanırımmm...

ben bir geçmişi okuyim geliyorum....

selam neslihancım hoşgeldin...nasıl keyifler?

Çok ŞÜkÜr canım ıyıyımmm sızler nasılsınız???

BugÜn bıraz halsızımm...havalardan sanırımm....

kızlar oku oku btmed masallah :nazar: temızlık yapıyorum özlem hayattayım şımdı pırınç lapamı yaptım yiiiii yecegım cok acıktımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

cok yoruldum

:a015::a015:

azra belın nasıl :1hug:

ılter bende özledım canım görüşemiiyoruz a.s.

elımpıya ne güzel gidiiiiiiiiiiiiiyorsun zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ya benım annemler gelecek ben o zamandan korkuyorum engel olammassam dıye

selmacım tşk ederim..
valla canım herşey beyinde bitiyor kimse senin boğazına zorla tıkmayacağına göre engel de olabilirsin...ben de yıllık izne çıkıyorum 3 il dolaşcam...önce vefat eden dayımın eşini çocuklarını görcez eşimle balıkesire gitcez ordan kardeşimin bebişini görmeye izmir+çeşmeatı ordan da kayınvalidemlere ankaraya...ama hiç bozmucam söz veriyorum..ki kayınvalidemler malatyalı içli köfteler analı kızlılar vs gerçi ben sevmem zaten de yemicem yine de...sen de kendini tutabilirsin canım..ben güveniyorum sana sen de kendine güven lütfen..yoksa bu kısırdöngüden kurtulamazsınnnnnnnnnn:oklava:

sevgılımle ve kuzenımle sozlestık de ondan :D nasıl hırslandıysam ekım e kadar vercem diye ıddıa ya gırdık veremezsın dıolar verırsem soz verdıklerı seylerı alacaklar :)

annemle eşimin de ban asözleri var bakalım..gerçi benim 15 kg verince giyebilceğim birsürü kıyafetim var zayıflarsam giyerim diye almıştım zamanında:sm_cool:pek normal değilimdir de:)

slm yine ben:)) huselcim ben tokatın turhal ilçesindenim ya sen nerdensin desene kafamıza gerçektn oklava gelcek kaptnm ben başak burcuyum ya bişey sorcm yrn ayran detoksuna başlıyoz ya ben yrn öleden sonra başlasam olur mu nolur evet deyin sbh dersaneye gtcm de ama bu ayran detoksunu da çok istiyom

repin ne oldugunu bılmıyorum ama tesekkur ederım :)

slm yine ben:)) huselcim ben tokatın turhal ilçesindenim ya sen nerdensin desene kafamıza gerçektn oklava gelcek kaptnm ben başak burcuyum ya bişey sorcm yrn ayran detoksuna başlıyoz ya ben yrn öleden sonra başlasam olur mu nolur evet deyin sbh dersaneye gtcm de ama bu ayran detoksunu da çok istiyom

olur cnm zaten iki öğün yiyosuun
sabah normal bi bar şekrsiz çay 1 k.k peynir domate salatalık
öğlen ve akşamda ayran çorbası

ya ama ben bi arkadaşlarıma bakıyom bide kendime bakıyom asıl ozmn ben sinir oluyom yaw sen benim bi gerçek halimi görsen ne derdin acaba??

AHH BE GÜSELİMM NE KADAR ÇOK TAKIYORSUN ŞU KİLOLARINIII...TMM VERMEMİZ GEREKİYOR EVET AMA BU KADAR ÇOK TAKMA HASTA OLURSUNN...STRESTE CANINDA DİYET YAPMAK BİLE İSTEMEZZZ....

ooo neslihan hoşgelmiiş
nesliş yüzünü gören cennetlik wallaa
:uhm: opuyorumnanaktan

AHH KAPTANIMM YA SİNİR OLDUM ÇOK YOĞUNUMMM DELİRİCEM GİRİYORUM YAZACAM TAMM ALINTI YAPIYORUMM AMA SONRA BİŞİLER YAZIP GÖNDEREMİYORUM ARAYA BİŞİ GİRİYORR....KAÇ GÜNDÜR BÖYLEEEE.....

hoş geldın neslıhan

HOŞBULDUK SELACIĞIMMMM.....SENİN BU KARAMSARLIĞINA BİR ÇÖZÜM BULUYORUM VE SENİ YARIŞ ARKADAŞIM SEÇİYORUMMM VARMISINN...BİRBİRİMİZE TAM GAZ DESTEK VERMEYE....KİLolarımız AYNI OLDUĞU İÇİN ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMAYIN....

doğumgünüm..yeniden doğcam:P

İİ FİKİR ASLINDA....

bu ayran corbasını 2 saatte bır tuketmenız gerekıyor

özlemcim bu ayran çorbasının tarifinde 2 litre ayran yazıyor ama daha koyu yapmaktan bahsediyordu bazı arkadaşlar..nasıl yapcaz ..sen ayrı ayrı haşlamak lazım diyordun galiba..şunu hazırlamasının bir üzerindne geçelim de...bu 2 litre 2 günlük değil mi??

e canım şöyle oluyor 70 kg sın bir eteği çok beğeniyorsun ama azcık dar geliyor birkaç kg verirsem giyerim deyip alıyorsun ama sonra o kilonun üzerine 18 kg alınca böyle komik bişi ortaya çıkıyor:)

cok güldürdün benı ya :D neyse ama gıyeceksın onların hepsını yakında nasılsa

Back