bu arada cidden azra takımın heli nedir
kimler yeni kimler aday
aday olanlar doğru dürüst yazışmıyorlar bile
bence bu onları elemek için yeterli bir sebep hemde fazlasıyla
ayrıca cemre çok heveslisin kuzucum da daha yaşı 16 bak gelişme dönemindesin
tamam beslenmene dikkat ama abartma emi
eminim o kilolar hep aburcuburdandır düzenli beslensen hiçbiri kalmayacaktır
spor yapıyomusun hiç değilse sabah akşam 1 saat yürü bak tığ gibi olursun
senin yaşında bende aynı kilodaydım lise bitince 67 aklım başıma geldiğinde ise 97 olmuştum çoktan
dikkat et emias.
hatta ailenle konuş seni bir beslenme uzmanına götürsünler işe bilinçli bir şekilde başla
anlaşılan kilo alan yapıdasın bizler gibi
kaçırma ipin ucunu güzelim
slm arkadaşlar..
sabah: domates,salatalık, peynir, 1 haşlanmış patates
2 saat aryla domates ve etimek yedim..
akşam: bir kase kısır ve çay.. kısır yemesem olurdu ama yedik bikere.. 1 saatde yürüyüş yaptım..
nasılsın özlemim geçmişi okuyordum ben de..cuma akşamı arkadaşta kaldım yemeğe misafirleri gelecekti yardıma gittim iş çıkışı gece 01.30 a dek yemek yaptım canım çıktı 2 de yatıp sabah 8 de kalktım eğitimim vardı yine( cuma akşamı karpuz peynir yedim..cumartesi sabah cornflakes ve süt eğitimde 2 yulaflı bisküvi yedim ara öğün olarak eşim eğitim çıkışına geldi beşikteşa gittik orda o kadar seçenek varken ben ne yedim az mercimek çorba,pazı ve yoğurt..ara öğün yapamadım ıhlamur kasrına gittik arkadaşlarla şekersiz çay içtim orda..eve geç geldik gelince de akşam yemeği olarak karpuz yedim..
bu sabah çok geç kalktım 1 dilim ekmek ve eşimin yaptığı domatesli kaşarlı yumurta vardı bir avuç içi kadar onu yedim şekersiz çayla..akşam 3 köfte marul domates ekmeksiz 2 saat sonra da karpuz yedim..açım aç anlayacağın:))
bu arada isveç diyetini yapma sakın canım onunla çok güzel kilo veriyorsun ama anında alıyorsun haberin olsun..ben denemiştim..bu arada bugün tv de bir endroklinoloji uzamnı vardı -doğru mu yazdım bilmiyorum hehe- onu dinledim karbonhidrat ağırlıklı diyetler çok güzel kilo verdirir ama verdiğiniz su ve kastır yağ değildir o nedenle de hemen arkasından alırsınız ve bu sefer aldığınız kilonuz eskisinden daha kalıcı olur ve yağ hücrelerinin sayısını çoğalttığınız için de aynı kilonuzda bile olsanız daha kilolu görünürsünüz dedi..yai canım yavaş yavaş kalıcı kilo vermek lazım..senin kilon ne ki ben senin kilona insem hayır dağıtırım be millete:))
ya az gıbı gorunuyo evet ama boy olmayınca yusyuvarlak gorunuyorum halıyle .. herkes dalga gecıyoo ya cok sıkıldım artıkkkk... 2 hafta oncekı azmım kactı gıttıı... arıyorum bulamıyorumm..
süpersin asuuum ben de bugün pek bişey yemedim ama bende spor yok ya::sinifsinif:
ooff offf noldu bana boyle yaa ... sevgılım bıle ınanmıyo sen kılo veremezsın kı dıyo.. ınanmak ıstıyorum ama ınanamıyorum dıyoobana ınanmayanları dalga gecenlerı utandırmalıyımmmm
teşekkür ederim canım 2 gündür baya bozdum diyeti bugün işte topearlamaya çalıştım.. bu hafta en az 2 vermek istiyorum.. kaydirigubbakcemile2 bende pek yapamıyorum spor ama arada yürümek iyi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?