• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gün boyu iyiydim kızlar taki komşularla bahçede katmer yapana kadar
çok da yemedim sanıyorum ama acaip şişkinlik yaptı
yarında gene yapıcaz dondurucuya atmak için ve öbür günde
allaahımmm takıma girmemimi bekledi bunlar bilmiyomki
ortada fol yok yumurta yokken akşam akşam ayaklandılar
imdaaattttt

amanın ben kapattım ben mi açtım gene günaydın hatunlar yürüyüşümü yaptım geldim hava soğuktu biraz acaip çarptı rüzgar hafifte olsa
şiddetli baş ağrısı tuttu yaf
bizimkiler hala uykuda olunca ses yapmayım diye çekildim bir köşeye:)

günaydın arakadaşla
bnde yeni kalktııım
bnm kız la anneanne yaylaya gitti
ve bn 11 ekadar ilk kez uyudum bu bir rekoor

:) oh ne guzel bızım mısafırler vardıı bızde kaldılar sabaha kadar oturduk bı kısım erken yatınca erken kalktı :D kahvaltı falan tabı hala ıyıyım. ya ben isveç dıyetı yapmayı dusunuyorumm :S

herkese günaydın(geerçi ölen oldu ama neyse) öslemcim saol ya ya ne zormuş şu gupletmek bütün iştahım kesildi valla arada okumak gerek valla düşün bide ben dün o kadar kek yedim:(( anamm ne yapcam şimdi ve benim acil kilo vemem gerekiodu artık bundan sonra kendimi daha çokk sıkcam marul fln yicem hep göreceksiniz en çok kilo vereniniz ben olcam(diomuşum)ahhh nerde ya:D

herkese günaydın(geerçi ölen oldu ama neyse) öslemcim saol ya ya ne zormuş şu gupletmek bütün iştahım kesildi valla arada okumak gerek valla düşün bide ben dün o kadar kek yedim:(( anamm ne yapcam şimdi ve benim acil kilo vemem gerekiodu artık bundan sonra kendimi daha çokk sıkcam marul fln yicem hep göreceksiniz en çok kilo vereniniz ben olcam(diomuşum)ahhh nerde ya:D

hadı bakalım :D nıye olmayasın kı

tum rısklerı goze alarak baslayacagım bu dıyete... bıraz yıyecek eklerım ama ben sanıyorum kı kendımı kotu hıssettıgım takdırde. daha da kotu olursam hıc zorlamam bırakırım zaten..

1 cay bardagı pırıncten pırınc lapası yaptım. yarısını sımdı yıyorum gerısını aksama yerım... damacana gıbı hıssedıyorum kendımı su su su ... =)

şu pirinç lapasınn tadı nasııl acabaaa

sade yıyemezsın :D ama lapa yapıp yogurtla karıstırıp nane pul bıber deneyebılırsın. ben bundan bıkmıstım kı bı arkadas super bı tarıf verdı. 1 domates rendelıyorum uzerıne 1 cay bardagı pırınc eklıyorum 3-4 cay bardagı su eklıyorum o sekılde haslıyorum, haslanırken bırazcık kekık ekledım bugun. sonra uzerıne yogurt ekledım bıraz. harıka oldu tadı :)

sade yıyemezsın :D ama lapa yapıp yogurtla karıstırıp nane pul bıber deneyebılırsın. ben bundan bıkmıstım kı bı arkadas super bı tarıf verdı. 1 domates rendelıyorum uzerıne 1 cay bardagı pırınc eklıyorum 3-4 cay bardagı su eklıyorum o sekılde haslıyorum, haslanırken bırazcık kekık ekledım bugun. sonra uzerıne yogurt ekledım bıraz. harıka oldu tadı :)

tmmm cnm denyeceğim bi ara yazarım sanaayerimseniben

Back