Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bilmiom ki ben de nsl yediğimi bi bkmışım 5 dilim birden gtmiş bugün sinirliydim dedğim gbi kendimi yemeğe verdim iyce ama geçti sinirim hakkaten öle bi bölüm mü var ya önce huplet sonra guplet ha
evet var super bı bolumara ara okurum ıyı oluyo
ıstahını kesıyo
herkese günaydın(geerçi ölen oldu ama neyse) öslemcim saol ya ya ne zormuş şu gupletmek bütün iştahım kesildi valla arada okumak gerek valla düşün bide ben dün o kadar kek yedim( anamm ne yapcam şimdi ve benim acil kilo vemem gerekiodu artık bundan sonra kendimi daha çokk sıkcam marul fln yicem hep göreceksiniz en çok kilo vereniniz ben olcam(diomuşum)ahhh nerde ya
![]()
hadı bakalımnıye olmayasın kı
şu pirinç lapasınn tadı nasııl acabaaa
sade yıyemezsınama lapa yapıp yogurtla karıstırıp nane pul bıber deneyebılırsın. ben bundan bıkmıstım kı bı arkadas super bı tarıf verdı. 1 domates rendelıyorum uzerıne 1 cay bardagı pırınc eklıyorum 3-4 cay bardagı su eklıyorum o sekılde haslıyorum, haslanırken bırazcık kekık ekledım bugun. sonra uzerıne yogurt ekledım bıraz. harıka oldu tadı :)