Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu gün eşim evde oldugu iiiiiiiiiiiiiiiiiciiin börek almış normalde hamur iş pek yapmam hatta misafiiiiiir olmassa hiç yapmam özzlemcim

tamam canım haklısın ama dayanamıyorum cok piiiis bogazım :mymeka::mymeka::mymeka: yemek benim çiiiiin zevk meselesi cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

kılo vermeye callısanların hepsı ıcın oyle zaten oyle olmasaydı burda cırpınmazıdk kılo vermek ıcın ah sen bızım evı gorcen kacacak delık arıyorum babam mutfaga gırdıgınde acaıp lezız seyler yapıyo ama yemek yok kurtulcaz bu kılolardannn abur cuburların tadını unuttum ya hergun cıkolata falan yerdm artık yok ozellıkle de dondurma. sıkcaz dısımızı bıkac ay daha. sen zaten yolu yarılamıssın ne kalmıs surda. 7 kg vermıssın bı 7 kg dha mı veremıceksınn

inşallah canım bende abur cubur yemem ama ekmek cok yerim kahvaltıda örnegiin biiiiiiiiiiiir ekmek yerim ekmegii cok seviiiiiiiiiyorum şimdi diiyette oldugum içn dahada tatlı gelıyor ekmek bana cok seviyorum yemekleri ekmegi banarak yemeyi

o ne ki ya unuttum gıttı ama bazen cok guzel kokuyor o zaman bı lokma yıyorum ne yalan soyleyım ama abartmamak kosuluyla sadece tadımlık oturup da yarım ekmek bı ekmek yemıyorum. tabakları kırlı bırakıyorum artık.. :)

neden ilter:uhm:
canım ben baklıyat ürünlerini sevmem ayrıca iş yerine yapıp getirsen bile 1 saat içinde ayran bozulur benim odam çok sıcak oluyor eveli hafta karpuzda bile çok zorlandım yaparken ofis çok sıcak olduğu için hemen bozuluyor vantüratörün karşısında tutuyor evden birşey getirdim mi o yüzden istemiyorum

herkese merhaba bugn haftasonu olduğu için pek kişi yok anlaşılan ya bugn çok sinirliydim o yzdn kendimi yemeye verdim hepinizdn çk özr diliyorum dieti bzdm bugn ama söz hepinize bugn daha fzla bişey ymcm ya şu karpuz dieti ne ola ki nsl yapılıo o?

şişştt yeme ben de oyle yapardım eskıden ama artık aklıma yemek gelmıyo.. karpuz dıyetınde sadece karpuz yıyoruz ama senın ıcın uygun olmayabılır bu.. bas agrısı falan oluyor.. sen yapma bence.sebze falan tuket onun yerıne. gercı benden de buyuk ve tecrubelıler bu konuda sana daha dogru cevap verebılır.

ne yemedin die sorsan daha gzl olurdu yaw şka yptm neyse bugn sbh normal kahvaltı yptım fzla bişey yemedim ama dha sonra yaş kek yedim hem de 5 dilim işte bu yzdn biaaz şey yptm daha sonra ölen ymeğime yumurta yedim dha sonra bişey yemedim böle işte tmm o zmn ben karpuz dietini yapmaym sebze ağırlıklı besleneyim

masallah kız 5 dılım kekı nasıl yedın bugun 2 saat spor yap ceza olsun sana. bak burda once huplet sonra guplet dıe bı bolum var ben orayı okuduktan sonra bısey yıyemez oldum burger ın onunden gecerken mesela kı hergun yerdık burger kfc mc falan onları yakmak ıcın su kadar bın mekık cekmek, su kadar saat yurumek vs yazıyo orda püsküüütt sağolsun :) super olmus ne zaman cnm bısı cekse aklıma onlar gelıyo yemıyorum yersem de ucundan tadıp bırakıyorum tavsıye ederım:)

ya bilmiom ki ben de nsl yediğimi bi bkmışım 5 dilim birden gtmiş bugün sinirliydim dedğim gbi kendimi yemeğe verdim iyce ama geçti sinirim hakkaten öle bi bölüm mü var ya önce huplet sonra guplet ha

burcu tabiki öncelik kilo vermek de eh anatsaydın azcık kendini yahu bir cee deyip kaçmak yok ama

herkese merhabalaaarrr...yok yok kacmaya niyetim yok bu kilolar gidene kadar kaydirigubbakcemile3
2 ay once sezaryen dogum yaptim...hamileligimde 30 kilo almistim aiptir soylemesi :kedi: 65 kilo ile baslasim, 94 kilo ile doguma gittim...simdi 80 kiloyum...yavas yavas kilo vermeye karar verdim ama hayatimda hic diyet yapmamistim daha once...o yuzden destege ihtiyacim vaaaarr...burdaki birlik ve beraberligi gorunce iyice gaza geldim...hadi bakalim...

bu arada ayni anda iki tane ticker kullanamiyor muyuz? yani ya kilo ya bebegimin yasi icin olan tickerlardan birini mi secmem gerekiyor :uhm: bilen var mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…