uzun zamandır ılk kez boyle kalabalıgız
neyse ben çıkıom kızlar sonra görüşürüz hepinizi öptüm
benim mgenelde akşamları vaktim olmuyor girmeye canım malum ev işleri falan da şimdi eşim maç izliyor ondan vakit buldum tvde de izlicek bişi yok..bugün resmen evde çeşitli yuvarlanma hareketleri yaptım hadelikafadulden ne temizlik ne yemek..bişi dğeil eşim de 4 kg vermiş:)
benim mgenelde akşamları vaktim olmuyor girmeye canım malum ev işleri falan da şimdi eşim maç izliyor ondan vakit buldum tvde de izlicek bişi yok..bugün resmen evde çeşitli yuvarlanma hareketleri yaptım hadelikafadulden ne temizlik ne yemek..bişi dğeil eşim de 4 kg vermiş:)
evet ya cok iradesiz birisiiiiiiiymiiiiişim aslında kendimiiii ne iiiiiiiiiiiiiiistediiiiiiiiiiiiiigiiiiniiiiiii bilen biiiiriiiiiiiiiiiiisiiii sanıyordum ama bak zayıflamak ıstıyorum başaramıyorum ben buraya gelelı 6. 7 ay oldu ama biiir türlü kg veremedim gide gide 5 .6 kg gitti ne kadar kötü demekki cok kararlı biriiiiiiiiiiiiisiiii degilim
he hee ne guzel ıstene anlıyolar mactan ya benım de sevglm mac ızlıyo benle ılgılenmıo ben napıyorum ona dogum gunu hedıyesı arastırıyorum
evet ya cok iradesiz birisiiiiiiiymiiiiişim aslında kendimiiii ne iiiiiiiiiiiiiiistediiiiiiiiiiiiiigiiiiniiiiiii bilen biiiiriiiiiiiiiiiiisiiii sanıyordum ama bak zayıflamak ıstıyorum başaramıyorum ben buraya gelelı 6. 7 ay oldu ama biiir türlü kg veremedim gide gide 5 .6 kg gitti ne kadar kötü demekki cok kararlı biriiiiiiiiiiiiisiiii degilim
ooooo süpermiş..
ne güzel doğumgünü var demek ki yakında..ne düşünüyorsun??
valla hiç de değil canım:)neden dersen benim canım çıktı hiç kaçak yapmadım beyefendi öğlenleri götürüyor yemekleri..akşamları da ben karpuz peynir yiyorum diye bazne yaparsam yemek yiyor ama genelde ekmek arası istiyor onu gümletiyor..tatlı yiyor..çerez yiyor..spor yapmıyor ve benim kadar kg veriyor..son iki günde azcık iyi beslendi de 1.5 kg sunu aldırdım..yaw diyorum sen bi dur hazır zayflamaa başladım azcık yanında ince kalayım ya..bana yaşat bunu diyorum:dance:
bilmiyorum kii erkege hedıye almak ne kadar zor. fıkır verebılcek olan ??
gümüş kol düğmeleri olabilir.. klasik ama çok hoşlarına gidiyor..
benim eşim fanatik bjk li ben formal almıştım en son.....acayip hoşuna gitti.....
BU ARADA KIZLARRR BUGÜN BİR ARKADAŞLA GÖRÜŞTÜM VE BEN BUGÜN ŞUNU FARKETTTİM ÇEVREMDEKİ HERKES EN FAZLA 40 BEDEN GİYİYOR GENELDEDE 36 BEDENLER...BEN NİYE VERREMİM BIKTIM ARTIK RESİMLERDE BÜYÜK BİR KISMI KAPLAMAKTAİNNNNNNNNNNNN........
evet guzel bı fıkır bu ama kullanmaz kii.. kullanacagı bı durumda bıkac senede bır olur onun heralde :) fanatık bı fb lı benden once gelıo o derecefenerıum dan bakıorm bısıler ama bılemıorm... ıste bu dıyecegım bısey goremedım..
benim eşim fanatik bjk li ben formal almıştım en son.....acayip hoşuna gitti.....
BU ARADA KIZLARRR BUGÜN BİR ARKADAŞLA GÖRÜŞTÜM VE BEN BUGÜN ŞUNU FARKETTTİM ÇEVREMDEKİ HERKES EN FAZLA 40 BEDEN GİYİYOR GENELDEDE 36 BEDENLER...BEN NİYE VERREMİM BIKTIM ARTIK RESİMLERDE BÜYÜK BİR KISMI KAPLAMAKTAİNNNNNNNNNNNN........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?