Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet ya cok iradesiz birisiiiiiiiymiiiiişim aslında kendimiiii ne iiiiiiiiiiiiiiistediiiiiiiiiiiiiigiiiiniiiiiii bilen biiiiriiiiiiiiiiiiisiiii sanıyordum ama bak zayıflamak ıstıyorum başaramıyorum ben buraya gelelı 6. 7 ay oldu ama biiir türlü kg veremedim gide gide 5 .6 kg gitti ne kadar kötü demekki cok kararlı biriiiiiiiiiiiiisiiii degilim

uzun zamandır ılk kez boyle kalabalıgız

benim mgenelde akşamları vaktim olmuyor girmeye canım malum ev işleri falan da şimdi eşim maç izliyor ondan vakit buldum tvde de izlicek bişi yok..bugün resmen evde çeşitli yuvarlanma hareketleri yaptım hadelikafadulden ne temizlik ne yemek..bişi dğeil eşim de 4 kg vermiş:)

bne bu gün hiç iş yapmadım dün halı ıkamıştm bu gün malesef hiç bir şi ellmedim yaın bütün v beni beklior

he hee ne guzel ıste ne anlıyolar mactan ya benım de sevglm mac ızlıyo benle ılgılenmıo ben napıyorum ona dogum gunu hedıyesı arastırıyorum

ooooo süpermiş..

selmacım herşey beyinde bitiyor canım..demek gerçekten karırını vermemişsin verseydin giderdi..benim şimdiye dek zayıflamaya harcadığım paralarla sıradan bir araba alabilirdim atmıyorum..ki buna zaıflama ilaçları dahil dğeil onlardan sadee bir kere elma kromaldım o kadar..2002 de izmirde ünlü bir zayıflama kiliniğine yzıldım maaşımın üçt birini oraya veriyordum topu topu 9 kg verdim bir sene sonra da onu geri aldım..spor salonlarına verdiklerim oooo babamın bari evde yap diye aldığı tam teşekküllü zayıflama aleti vs..ben o zamanlarda da karırımı verdim bu sfeer kesin diyordum ama öyle olsaydı ne olduğunu bile anlayamadan 87 kg a çıkmazdım..düşünsene canım ben 84 kg la gelin oldum ne ayıp:))valla kızlar dün ohlamur kasrına gittik malum çekimler yapılıyor en az 20 gelin gördüm benim kadar kilolusunu görmedim...çocuğum olurs ao fotolarımı görecek ömür boyu bunlar önüme gelecek..albümüme koydum fotoları bakmışsınızdır..ee ben şimdi eyvahlar edip durayım mı ne iradeisiz kahretsin şişko gelin oldum mu diyeyim..napalım öyle oldu bitti o süreç..bundan sonra yapacaklarım benim elimde..sen de selmacım silkelen kendine gel..ben yapamıyorum iradesizim demekle olmaz..hepimiz iradeliyiz..moral bozmak yok..burda kimsenin kimseden bir artısı da yok..yapan nasıl yapıyor....duymayım birdaha klava:

öle düşünme canım..bende tek istediğimin zayıflamak olduğuu söylayip dururum ama bazen olmuyor işte.. yine iyi vermissin bence.. bende iradesizim ama aynaya artık gülerek bamak istiyorum arada hala kaçamaklar yapıyorum ama gram gramda olsa istediğim kiloya geleceğimi biliyorum.. o irade de senin içinde başarıcaksın eminimyerimseniben

ooooo süpermiş..

valla hiç de değil canım:)neden dersen benim canım çıktı hiç kaçak yapmadım beyefendi öğlenleri götürüyor yemekleri..akşamları da ben karpuz peynir yiyorum diye bazne yaparsam yemek yiyor ama genelde ekmek arası istiyor onu gümletiyor..tatlı yiyor..çerez yiyor..spor yapmıyor ve benim kadar kg veriyor..son iki günde azcık iyi beslendi de 1.5 kg sunu aldırdım..yaw diyorum sen bi dur hazır zayflamaa başladım azcık yanında ince kalayım ya..bana yaşat bunu diyorum:dance:

slmmm kızlarrr nasılsınız?? ben bi geçmişi okim gelim mi önemli bişi varmı? yarın karpuz diyetinimi ayran detoksunumu yapıyoruz??

hımmmmkaydirigubbakcemile3 erkeklerin değişik bir bünyesi var işte.. bende ewde tek diyet yapanım ben diil kardeşim zayıflıyor.. bende anlamıyorum aslında..basen sinir bile oluyorum noluyor ya diye..gerçi onlar çabuk yakıyorlar yediklerini..iyi diosun canım ama yakında bu gerçek olcak saten dimizemuszemus.. vercez kiloları sevgililer kocalar şişko kalsın yanımızda hıhhhhhdelikafadulden

benim eşim fanatik bjk li ben formal almıştım en son.....acayip hoşuna gitti.....

BU ARADA KIZLARRR BUGÜN BıR ARKADAŞLA GÖRÜŞTÜM VE BEN BUGÜN ŞUNU FARKETTTıM ÇEVREMDEKı HERKES EN FAZLA 40 BEDEN GıYıYOR GENELDEDE 36 BEDENLER...BEN NıYE VERREMıM BIKTIM ARTIK RESıMLERDE BÜYÜK BıR KISMI KAPLAMAKTAıNNNNNNNNNNNN........

gümüş kol düğmeleri olabilir.. klasik ama çok hoşlarına gidiyor..

evet guzel bı fıkır bu ama kullanmaz kii.. kullanacagı bı durumda bıkac senede bır olur onun heralde :) fanatık bı fb lı benden once gelıo o derece fenerıum dan bakıorm bısıler ama bılemıorm... ıste bu dıyecegım bısey goremedım..

neyse kızlarr benle konuŞan yo.kkk Çıktım ben sıze ıyı geceler...... Çok uykum olduĞu halde bır selam verım dedımm ılgılendıĞınız ıÇın teŞekkÜr ederım...

slm canım..öle valla benim çevremdekilerde öyle.. ben resim çektirmeyi hiç sevmiyorum bu yüzden yanındakler incecik ben utanıyorum hatta.. ama artık başarıcam.. sende başarırsın canım.. hepimiz bir yoldayız, ve düşe kalka bitircez bu yolu lmaz: sakın moralini bozma,, insankebndini başkalarıyla kıyaslayınca daha kötü oluyor.. kendini kendinle kıyasla bence.. her kilo verişinde daha çoğunu vermeye bi adım at.. olacaktır eminim:lepi:

fazla kullanmayacağı birşey alma o zaman canım...fenerliyse alıncak çok şey var canım tshirt,sweat,terlik vs..
caprili pijama takımları var tam da pijama gibi dğeil de yürüyüşe falan giderken evdeyken de giyebilceği türden..onun 3 lü takımları da var...onun fb li olanlarından alabilirsin geçen sene eşime ondan almıştım çok severek giyiyor..

ozur dılerım telefon gelmıstı yazamadım. forma da guzel fıkır ama onda bıkac tane var zaten... su resım olayına gelınce aynı nefret bende de var resımlerıme bakmak ıstemıyorum hatta cektırmek bıle ıstemıyorum foto...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…