Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yasım 21 cemrecım. ahh elimphia ya hayran olmayan yok kı valla dogru dıyosun da sankı ıkı gunde aldm bu kadar kıloyu ıkı gunde verıyım kurtulym ıstıyorm oyle dıye dıye kılo ustune kılo ekledım aslında

ewet çok haklısın canım.. benimde annem sadece yürüyüşle 14 kilo verdi 2 ayda.. ama ne azimdi ondaki şimdi 52 kilo:kedi: benden ne kadar zatyıff.. ondaki azim yok bende.. bi kere şu sporu düzenli yapamıyorum bi türlü.. yürüyüşde çok kaçırdığımda.. ama artık kurtulmak istiyorum yüklerimden.. arın sabah yürüyüşe başlaömaya karar verdim inş yaparım.. yoksa gitmicelk yağlar:gitme: ewde spor zor oluyor ama 1 hafta kendini sıksan yaparsın canım ben öyleyim bi başlasam arkası gelirde başlayamıyorum:sinifsinif:

öslemcim bende 21 yaşındatyım.. aynen bende çabuk v ereyim derken şok diyetlerle oldum bi dünya..bakalım yavaş yavaş vaeriyorum artık.. bu sefer çok kararlıyımm.. inş hepimiz başarırız..

yok ya öslem kaçmadım bi işim çıktı da gitmek zorunda kaldım bu arada yaş kaç senin öslemcim ya elimpia hayran kaldım sana valla bu azimden azcık bende de olsa valla ne iyi olurdu

sağol canım da geçmişte de azimli olsaydım bugünlere gelmezdim di mi..önemli olan bunu devam ettirmek..o nedenle de motivasyonu hiç elden bırakmamak..ben kk ya çok şey borçluyum bu anlamda ..çok ciddiye alıyorum burayı..çok paylaşımda bulunuyorum..hem zaman geçiyor işyerinde hem de amacımı hep hatırlamış oluyorum..ben de püsküütüme hayranım..onun sayesinde geldim kk ya..üye olmadna önce hp başarı hikayesini ve yazdıklarını okurdum:)

ben bu gün cokkkkk yoruldum sabahtan beri dışardayız ayaklarım agrıdı siiiizler neler yaptınız nasıl gidiiyor evet elimpiiiiya aynen dedigiiiin ben oluyorum üç alıp beş vermek bıktım artık beceremiiiyecegiim galiiiiiiiiiiba

öslemcim bende 21 yaşındatyım.. aynen bende çabuk v ereyim derken şok diyetlerle oldum bi dünya..bakalım yavaş yavaş vaeriyorum artık.. bu sefer çok kararlıyımm.. inş hepimiz başarırız..

inş. basarırızzz skldm artık boyle kılolu gezmekten ben de ıncecık oldgmu gormek ıstıyorumm (

aynen canım ya çalışmadığım dönemde saigarayı bırakıp hemen spor salonuna yazılmıştım mönceleri aziyet gibi geliyordu ama sona bir alışkanlık yaptı 2 saatten önce çıkasım gelmiyordu..o dönemde sadece 6 kg verdim ama öyle gzel inceldim ve bıraktıktan sonra da 6 ay hiç almadım ki...sigarayı bırakıp kilo verebilenlerdendim.. gerçi 1 sene sonra yine sigaraya başladım maalesef ama o ince görünümlü hallerime döneceğim günleri bekliyorum..(ince dediyesme de 72 kg dım):sm_cool:

asuuum cemre elimpiya husel özlem takım süper ben hariç benden adam olmaz kızlar bu kez anladım lmaz:lmaz:lmaz:

ya ben evde spor yapıom devamlı ama yok 1kilo bile gtmio (ama geçen hafta nasıl olduysa bi kilo vermişim buna da çook şaşırdım inş tartıda bi problem yoktur) ya ben isterdim ki 2 gnde bütün fzla kilolarından kurtulcksn ama böle de bişey yok ya arkadaşlarıma bkyom hepsi zayıf ince ince ama ben hem kısa boyluyum hem de şişmanım ya( ya ben küçükken zayıftım aslında annemin sayesinde bu kadar fazla kilo aldım şimdi de veremiom off ya şu ayran detoksuna ne zmn başlıyoz biran önce başlasak acaba bi faydası olur mu

aman allahım şu saat ve epey kişi var hemde ne çok yazmışsınız yahu oku oku bitmedi
ama cevap yazmaya zamanım yok kızım uyuyunca ayrıntılı bakarım
sabah beri koşturmaca halinde kışlık hazırlık yaptık komşularla
yorgunum hemde çokkk
yaylagüzeli kıs sen tokata geldinde haberiimiz olmadımı yoksam
hoşgeldin takımada ama öyle hemen alınmak yok önce bir bakcez kalıcımızın gidicimisin kuzu
ilkinde ceee dedin kayboldun ufukta varmı başka bir izin durumu onu bilelim bi hea.s.

asuuum cemre elimpiya husel özlem takım süper ben hariç benden adam olmaz kızlar bu kez anladım lmaz:lmaz:lmaz:

bu sefer anladım ne demek selmacım ya..moralini bozma lütfen...ben de iradesizin önde gideniydim asla dondurma çikolata pasta böreğe hayr diyemezdim şimdilik iyi gidiyorum bakalım sonraısnda nolacak bilemeyiz..haksızlık etme kendine herşey bizim elimizde...sen önce bir kafanda netleştir isteğini sonra yavaş yavaş harekete geç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…