Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yürümek gibisi var mı canım ya..babam günde 1.5 saat yürüyerek ve sağlıklı beslenerek 33 kg verdi hem de 58 yaşında verdi..biz neden veremeyelim..benim yürümek için tek şansım ev egelir gelmez üstümü değiştirip çıkmak ona da çoğu zaman üşeniyorum..sabahları kalkıp aerobik cd si var onu yapabilsem daha hızlanacak kg vermem..
yasım 21 cemrecım. ahh elimphia ya hayran olmayan yok kıvalla dogru dıyosun da sankı ıkı gunde aldm bu kadar kıloyu ıkı gunde verıyım kurtulym ıstıyorm oyle dıye dıye kılo ustune kılo ekledım aslında
yok ya öslem kaçmadım bi işim çıktı da gitmek zorunda kaldım bu arada yaş kaç senin öslemcim ya elimpia hayran kaldım sana valla bu azimden azcık bende de olsa valla ne iyi olurdu![]()
ben geldim kızlar nasılsınız
öslemcim bende 21 yaşındatyım.. aynen bende çabuk v ereyim derken şok diyetlerle oldum bi dünya..bakalım yavaş yavaş vaeriyorum artık.. bu sefer çok kararlıyımm.. inş hepimiz başarırız..
ewet çok haklısın canım.. benimde annem sadece yürüyüşle 14 kilo verdi 2 ayda.. ama ne azimdi ondaki şimdi 52 kilo:kedi: benden ne kadar zatyıff.. ondaki azim yok bende.. bi kere şu sporu düzenli yapamıyorum bi türlü.. yürüyüşde çok kaçırdığımda.. ama artık kurtulmak istiyorum yüklerimden.. arın sabah yürüyüşe başlaömaya karar verdim inş yaparım.. yoksa gitmicelk yağlar:gitme: ewde spor zor oluyor ama 1 hafta kendini sıksan yaparsın canım ben öyleyim bi başlasam arkası gelirde başlayamıyorum:sinifsinif:
biz süperiz selmacım seni sormalı nasıl oldu boğazın??
asuuum cemre elimpiya husel özlem takım süper ben hariç benden adam olmaz kızlar bu kez anladımlmaz:
lmaz:
lmaz: