• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kötükedihüsoben sana sigara getirsem olmazmı:oklava: evde içip o çocukların havasınıda kirletiyosun..:oklava:bize emanet olan bu bedeni böyle hor kullanmaya ne hakkın var kız senin:mymeka: birde kim bana sigara getircek diyo yaa töbe töbe
kız niye kızıyon ne yapayım iki kere bırakmayı denedim olmadı üçünçüye hayal kırıklığına uğramak istemiyom beynimi hazırlıyom bırakma fikrine önce
cumaya kadar sabredin bakeeeem[/QUOTE]

30 0CAK-06 ŞUBAT
bu hafta neler oldu​
editoryal 0 *
akrep33 1
asi_deniz 0,1 aldı *
husel 1,7
lubabe 0,9 aldı *
gülaygülay 0,2
LİLLYUM 1,4
hozlemk 0 *
tinkimi 2
azad 0 *
çitos 0,5 aldı *

bu hafta kilo almada dereceye girenler
1.lubabe:oklava::mymeka:
2.çitos:oklava::mymeka:
3.asi:oklava::mymeka:

buhafta kilo vermede dereceye girenler
1.tinkimi:hooray::nazar:a.s.Şeniz
2.husel:nazar:a.s.Şeniz
3.LİLLYUM:nazar:a.s.Şeniz​

not:4. yıldız diskalifiye olma nedeni olur
kolay gelsin şekerler
kızım anladık ya niye gözüme gözüme sokuyon insan tebrik eder bak birinci olmuşum :))))kaydirigubbakcemile cekmesene akrep saçımı :delphin:
one kız çizelgemi hazırladız
süper olmuş
sıkı disiplin var cnm eminmisin geri dönmeye bir daha düşün :)))))
hos geldin duru insallah verirsin canım kolay değil tabi onca kosturmacada dengesiz beslenme vs vs vs kilo aldırır.... insallah verirsin kuzum :) senide uyarim ... bu akrep denen cadı kurallar koydu bilgine şutlıcak kilo veremeyeni yazamayanı yani artık sıkı yönetim var:) benim 1 yıldızım varda biraz tırstım daaa:S

asuuuuuuuuuuu yuhhhhhhhh derim canım sana ne yapıyon sen yaaa delimisin 10 sigara günde 2 paket bitiyordur kesin ..?
yok cnm 2 paket olmuyor tam bir paket bitiyor kesin nadiren ikinci paketi acıyom
Allah yardımcın olsun Durucum

Lubabe ne sigarası:oklava::oklava:

desene yandık akrepdelikafadulden Akrep tavsiyene uyup sirkeli su içecem, geçmiş yılların birinde kollesterolüm çok yüksek çıkmıştı bende düşsün diye şişe şişe elma sirkesi içmiştim-tatlicadiarzu-
lark silip içiyom cnm :)))))
ben geldim amanın 1 tane yıldız almışım, bu hafta bende yeşil renk olucam işte
kızlar boğazım berbat sabah acayip başım ağrıyordu şimdi boğazıma inmiş kıvranıyorum
geçmiş olsun cnm
inşallah saplanmıyacam ay sizin yazdıklarınızı okudukca bi gayret geliyo bana aslında sabahları yürüyebilsem yanlız başıma sıkılıyorum yaaaa[/QUOT]
azad hep böyle olursun cnm inşallah :Saruboceq:

nasılsınız fıstıklar akrep cadısı nerde tıkınıyomu acep ...kaydirigubbakcemile3 şaka şaka göbek hereketlerini yapıyodur ...naniknanik tekrar başlamışya yarışıyoruz diye ..:jeyyar:..cumaya kaç gün var akrepppp.....naniknanikŞeniz

akrep sen canıma okuyacan galiba ya ete de karışırsan artık baklavalara kim bilir ne dersin :)))))))))))) şaka tabi yok öle bişey baklava filan tövbe... çok tombişim çok bu iş bu dönemde bitecek mayısa kadar bitecek başka yolu yok... yeter artık otobuse bile koşamamalarım....
gidecek canım inşallah..
hoşbuldum asi
iyi olmuş iyi hırslanırız birazcık takımda olmasamda bende listede yer almak istiyorum mahsuru yoksa ben atılamam ama
yıldız falan olursa utanırda sıkarım biraz daha
tamam canım sende listedesin..hadi bakalım buhafta belki sen derece alırsın kilo vermede
desene yandık akrepdelikafadulden Akrep tavsiyene uyup sirkeli su içecem, geçmiş yılların birinde kollesterolüm çok yüksek çıkmıştı bende düşsün diye şişe şişe elma sirkesi içmiştim-tatlicadiarzu-

çok işe yarıyor emin ol..ben geçtiğimiz haftalarda pek şişliğim vardı..akşam otururken kalktım sirkeli sıcak su hazırladım kendime..içtikten 20 dk sonra wc ye taşındım..yatana kadar inanamadım..o kdar su da içmemiştim akşam ama bende kilo kilo su çıktı ve kiodada farketti ertesi sabah
bende unutuyorum aslında içebilsem hergün çok iyi olacak

ben geldim amanın 1 tane yıldız almışım, bu hafta bende yeşil renk olucam işte
kızlar boğazım berbat sabah acayip başım ağrıyordu şimdi boğazıma inmiş kıvranıyorum
geçmiş olsun canım ihmal etme sakın doktora görün hemen
inşallah saplanmıyacam ay sizin yazdıklarınızı okudukca bi gayret geliyo bana aslında sabahları yürüyebilsem yanlız başıma sıkılıyorum yaaaa
neden sıkılıyosun şeker..tek başına daha güzel yürünür soğuksa sıkı giyin hee
nasılsınız fıstıklar akrep cadısı nerde tıkınıyomu acep ...kaydirigubbakcemile3 şaka şaka göbek hereketlerini yapıyodur ...naniknanik tekrar başlamışya yarışıyoruz diye ..:jeyyar:..cumaya kaç gün var akrepppp.....naniknanikŞeniz

tıkındım da geldim ne diyon kııs..
heee başladım hareketlerime tekrar...
rahatsızdım ara verdim ömür boyu hastamı kalcaktım
bıraktığımı fırsat bilip de yarışmaya başladın dimi benle...
ama bak bomba gibiyim ve başladım hareketlerimeeeeee tırsabilirsin şekeerdelikafadulden

Geçmis olsun pınarcım gargara falan yap iyice kötülesmesin boğazın....

Durucum kuzum nie bana yetistin ki ben sana yetisseydim olmazmıydı heeee..?

Lubabe hanummm kız içiyon madem lark içme çok fazla zifir ve nikotin var winsdon silver icmeye calıs aslında hiç içmesek daha iyi olur da işte :(

akreppp indirdinmi meditasyonu ..?

özlem arkadasım yaptı demistin ..? Ise yaradımı bari yazsaydın kız:)

ve bana gelince meditasyonu yaptım gayet güzeldi ama kendini verimek çok zor oldu.. Eğer yapmak isteyenlere tavsiyem nefes eğzersizi ile beyindeki düsünce akımı anca öle duruyor nefes önemli yani ... Diyaframdan nefes alınacak öle...

Ayrıca kızlar valla deniz sesi insanı alıppp götürüyor kadına dikkat verirseniz tüm dediklerini görüyorsunuz resmen :) tavsiyem dir kesinlikle güzel bisi bana göre tabi sizlerin düsüncesi de ayrı olar...

geçmiş olsun canım ihmal etme sakın doktora görün hemen

neden sıkılıyosun şeker..tek başına daha güzel yürünür soğuksa sıkı giyin hee

tıkındım da geldim ne diyon kııs..
heee başladım hareketlerime tekrar...
rahatsızdım ara verdim ömür boyu hastamı kalcaktım
bıraktığımı fırsat bilip de yarışmaya başladın dimi benle...
ama bak bomba gibiyim ve başladım hareketlerimeeeeee tırsabilirsin şekeerdelikafadulden
Hadüüüüüüü.... len ...delikafadulden he 3 hafta 3 santım ...lülülülülülü tırstım ......naniknanik:roflol::roflol:Şeniz

slm arkadaşlar akşam yemeği az yoğurtlu sarımsaklı makarna ve beyaz lahana mor lahana salatası
okar çay içerim
ayten incir ve kayısıyı aç karnınamı yemek lazım tatlım nasıl yiyonuz yapanlar bilgi versin

aç karnına çok iyi olur..aralarda da yiyebilirsin şeker..fazla değil yalnız..birer tane
aç karnına bağırsakları hemen çalıştırır

:1hug: iyi akşamlar kızlar bugünkü raporum sabah 1 dilim ekmek
öğlen yok aakşamda ıspanak yanında 3 çatal makarna

dikişi aldım geldim misafirim var kızım pc açmışken haber veriyim dedim
ben kaçtım yarın görüşürüz çıtırlar :1hug:

gelebildim nihayet
07 00 1 elma
12 30 1 kupa domates çorbası yanında 2 dilim ekmek
16 30 1 dilim ekmek 1,5 kabak dolması 2 kaşık yoğurt
az öncede çok midem bulandı 20 00 gibiydi küçük bir parça ekmekle peynir yedim yanında dereotu
bu arada dereotu mideme çok ii geliyor rahatlatıyor ve bulantılarımı kesti tavsiye ederim kızlar
çok fazla spor yapamadım
güne sabah 6 da başladım o saatten beri koşturmacam vardı çok yorgunum halende
acaip baş ağrısı çektim öğleden sonra anca anca kafam düzeldi
azcık tvistshapele çalıştım genede
okulda zaten temizlik yapmıştım sıraları kaldır indir yeterince yorgunum yorgunum yorgunum
üstübe sude de huysuz ötesiydi anam hepsi üstüste geldi:((

:hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

akrep33

İKİNCİ a.s.

aeben​

ÜÇÜNCÜ a.s.

minenil​

:hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

akrep33 + aeben​

İKİNCİ a.s.

Alleysen

ÜÇÜNCÜ

:smiley-cool:​

:lepi:kızlar ödül aldım bu hafta:sm_cool::teytey:

akrepcim tebriklerrr ödül nee:)?

dünki raporum
sabah; form portakallı bisküvi 4tane ve çay
öğlen; ıspanak yimeği:)+ 3 kaşık yoğurt
akşam; türlü yapmış annecim ve bol salata

iş yerim biras karıştı gelen giden değişio aptallaştım boş boş bakınıorum artık etrafa:)

Back