kızım anladık ya niye gözüme gözüme sokuyon insan tebrik eder bak birinci olmuşum :))))kaydirigubbakcemile cekmesene akrep saçımı30 0CAK-06 ŞUBATeditoryal 0 *
bu hafta neler oldu
akrep33 1
asi_deniz 0,1 aldı *
husel 1,7
lubabe 0,9 aldı *
gülaygülay 0,2
LİLLYUM 1,4
hozlemk 0 *
tinkimi 2
azad 0 *
çitos 0,5 aldı *
bu hafta kilo almada dereceye girenler
1.lubabeklava::mymeka:
2.çitosklava::mymeka:
3.asiklava::mymeka:
buhafta kilo vermede dereceye girenler
1.tinkimi:hooray:a.s.Şeniz
2.husela.s.Şeniz
3.LİLLYUMa.s.Şeniz
not:4. yıldız diskalifiye olma nedeni olur
kolay gelsin şekerler
sıkı disiplin var cnm eminmisin geri dönmeye bir daha düşün :)))))one kız çizelgemi hazırladız
süper olmuş
yok cnm 2 paket olmuyor tam bir paket bitiyor kesin nadiren ikinci paketi acıyomhos geldin duru insallah verirsin canım kolay değil tabi onca kosturmacada dengesiz beslenme vs vs vs kilo aldırır.... insallah verirsin kuzum :) senide uyarim ... bu akrep denen cadı kurallar koydu bilgine şutlıcak kilo veremeyeni yazamayanı yani artık sıkı yönetim var:) benim 1 yıldızım varda biraz tırstım daaa:S
asuuuuuuuuuuu yuhhhhhhhh derim canım sana ne yapıyon sen yaaa delimisin 10 sigara günde 2 paket bitiyordur kesin ..?
lark silip içiyom cnm :)))))Allah yardımcın olsun Durucum
Lubabe ne sigarasıklava: klava:
desene yandık akrepdelikafadulden Akrep tavsiyene uyup sirkeli su içecem, geçmiş yılların birinde kollesterolüm çok yüksek çıkmıştı bende düşsün diye şişe şişe elma sirkesi içmiştim-tatlicadiarzu-
geçmiş olsun cnmben geldim amanın 1 tane yıldız almışım, bu hafta bende yeşil renk olucam işte
kızlar boğazım berbat sabah acayip başım ağrıyordu şimdi boğazıma inmiş kıvranıyorum
inşallah saplanmıyacam ay sizin yazdıklarınızı okudukca bi gayret geliyo bana aslında sabahları yürüyebilsem yanlız başıma sıkılıyorum yaaaa[/QUOT]
azad hep böyle olursun cnm inşallah :Saruboceq:
gidecek canım inşallah..akrep sen canıma okuyacan galiba ya ete de karışırsan artık baklavalara kim bilir ne dersin :)))))))))))) şaka tabi yok öle bişey baklava filan tövbe... çok tombişim çok bu iş bu dönemde bitecek mayısa kadar bitecek başka yolu yok... yeter artık otobuse bile koşamamalarım....
tamam canım sende listedesin..hadi bakalım buhafta belki sen derece alırsın kilo vermedehoşbuldum asi
iyi olmuş iyi hırslanırız birazcık takımda olmasamda bende listede yer almak istiyorum mahsuru yoksa ben atılamam ama
yıldız falan olursa utanırda sıkarım biraz daha
desene yandık akrepdelikafadulden Akrep tavsiyene uyup sirkeli su içecem, geçmiş yılların birinde kollesterolüm çok yüksek çıkmıştı bende düşsün diye şişe şişe elma sirkesi içmiştim-tatlicadiarzu-
geçmiş olsun canım ihmal etme sakın doktora görün hemenben geldim amanın 1 tane yıldız almışım, bu hafta bende yeşil renk olucam işte
kızlar boğazım berbat sabah acayip başım ağrıyordu şimdi boğazıma inmiş kıvranıyorum
neden sıkılıyosun şeker..tek başına daha güzel yürünür soğuksa sıkı giyin heeinşallah saplanmıyacam ay sizin yazdıklarınızı okudukca bi gayret geliyo bana aslında sabahları yürüyebilsem yanlız başıma sıkılıyorum yaaaa
nasılsınız fıstıklar akrep cadısı nerde tıkınıyomu acep ...kaydirigubbakcemile3 şaka şaka göbek hereketlerini yapıyodur ...naniknanik tekrar başlamışya yarışıyoruz diye ..:jeyyar:..cumaya kaç gün var akrepppp.....naniknanikŞeniz
kaydirigubbakcemile2azadcım kayseride hava berbat şeker üşütürsün evde spor yapsana canımcım
Hadüüüüüüü.... len ...delikafadulden he 3 hafta 3 santım ...lülülülülülü tırstım ......naniknanik:roflol::roflol:Şenizgeçmiş olsun canım ihmal etme sakın doktora görün hemen
neden sıkılıyosun şeker..tek başına daha güzel yürünür soğuksa sıkı giyin hee
tıkındım da geldim ne diyon kııs..
heee başladım hareketlerime tekrar...
rahatsızdım ara verdim ömür boyu hastamı kalcaktım
bıraktığımı fırsat bilip de yarışmaya başladın dimi benle...
ama bak bomba gibiyim ve başladım hareketlerimeeeeee tırsabilirsin şekeerdelikafadulden
slm arkadaşlar akşam yemeği az yoğurtlu sarımsaklı makarna ve beyaz lahana mor lahana salatası
okar çay içerim
ayten incir ve kayısıyı aç karnınamı yemek lazım tatlım nasıl yiyonuz yapanlar bilgi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?