- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim ya eski hali yeni hali yapinca 40 yasinda kadin 30 yasinda görünüyor. .. bizde öle yapicazsenin yüzünde 55 kilo olduktan sonra daha güzel olacak...insan kiloluyken daha farkli gösteriyo yüzü...ben eski foto yeni fotoyu yan yana yapcam birazdan ne kadar fark var..
senin yüzünde 55 kilo olduktan sonra daha güzel olacak...insan kiloluyken daha farkli gösteriyo yüzü...ben eski foto yeni fotoyu yan yana yapcam birazdan ne kadar fark var..
Birazdan geliyo foto..su an ugrasiyorum daha..önce ve sonrasi fotolarin arasinda cok fark var...daha genc gösteriyor yasim kilo vermis halimle...boydan cekilmis resimlerim olsaydi daha iyiydi..ama yüzdende cok belli oluyo fark ediyocanım eski ve yeni foto yapacaktın çokmerak ediyorum
15 kiloyu verişim bitince nasıl değişiyor insan
Sagol canim..inan bu halimle daha iyi hissediyorum kendimi..hatta 2 gün önce coktandir görmedigim bi bayan tanidigi gördüm...iltifat üstüne iltifatlar aldim cok mutlu oldum ogün..biz yaslaniyoruz sende tam tersine genclesiyorsun güzellesiyorsun zaman gectikce ..hic yaslanmiyorsun dedi bana....bu iltifatlari sizde alacaksiniz canlar...ama spor sart...bence mümkün oldugunca spor yapin spora baslayin...kilo insani cok yasli gösteriyo..insallah hedef kilolarimizdan sonra hic birimiz kilo almayiz koruruz kilomuzu saglikli beslenip spor yaparak..bayıldım 15 yaş rahat atmış hatta daha fazlaaa süpersin canım inş birdaa kilo almadan ömür boyu kilonu korursun
Banucum cok gecmis olsun kizinin kolu nasil simdi cikik diye yazmisin..benim büyük oglanin kolundada cikik vardi doktora götürmek zorunda kalmistim cünkü kolunu tutamiyordu..dr.tekrar yerine otutturdu kemigi dirsegine..cok aglamisti cani yanmisti 2 yasindaydi ozamanlar..umarin kuzucundada öyle bir durum yoktur..
banucum geçmiş olsun inşallah çıkık değildir
Banu bence sen cocugu doktora götür ihmal etme bir baktir
Birazdan geliyo foto..su an ugrasiyorum daha..önce ve sonrasi fotolarin arasinda cok fark var...daha genc gösteriyor yasim kilo vermis halimle...boydan cekilmis resimlerim olsaydi daha iyiydi..ama yüzdende cok belli oluyo fark ediyo
canım süpersin ya nasılda genç görünüyorsun öyle maşallah sanaBirazdan geliyo foto..su an ugrasiyorum daha..önce ve sonrasi fotolarin arasinda cok fark var...daha genc gösteriyor yasim kilo vermis halimle...boydan cekilmis resimlerim olsaydi daha iyiydi..ama yüzdende cok belli oluyo fark ediyo
geçmiş olsun canımm hiç bir sorun olmadığına sevindimÇok teşekkür ederim kızlar alakanız içinşükür şu an hiç ağrısı sızısı kalmadı
Daha evvelde bileği çıkmıştı ( geçen sene bu zamanlarİlkinde tabi ne yapacağımızı bilemediğimizden anında doktora koşmuştuk doğal olarak
Doktor o an sıcağı sıcağına götürdüğümüz için anında hiç ağrısı olmadan yerine oturttu bileğini
hatta ben şaşırıp doktor bey acıkcası ben bağırtacaksınız diye çok gerildim ama ne ara hallettiniz dedim
doktorda o an sıcağı sıcağına anında bileğini sakince oynatınca yerine oturdu zaten ama eğer ertesi gün gelseydiniz o zaman baya bir bağırtmak zorunda kalabilirdik dedi
o tabi aklımıza kazındı
)
İkinciye bir hafta sonra yine yola fırlamasın diye aniden bileğinden tutup çekince yine aynı şekilde ağlayınca eşim müdahalle etti ve anında yerine oturunca ağrısı kesildi bıcak gibi
Dünde dirseğim diye ağlayınca bende acaba cıktımı diye hemen dirseğini sakince oynattım ve cidden çıt diye kemik sesini duydum ve yine geçen seferki gibi bıcak gibi ağrı kesildi ve çocuk oh rahatladım geçti dedio yüzden çıkmıştı diye tahmin ettim
Bacağınıda büyük ihtimal çarpınca eti acıdı ve şu an hiç bir şeyi yok şükürbirde düştükten sonra pazarda alışveriş yaparkende baya dolaştık o yüzdende ağrı yapmış olabilir
hiç bir sıkıntı yok şu anda
Canım inanılmaz güzel bir fark var ve Emineninde dediği gibi çok daha genç görünüyorsunRabbim inşallah banada nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Çok teşekkür ederim kızlar alakanız içinşükür şu an hiç ağrısı sızısı kalmadı
Daha evvelde bileği çıkmıştı ( geçen sene bu zamanlarİlkinde tabi ne yapacağımızı bilemediğimizden anında doktora koşmuştuk doğal olarak
Doktor o an sıcağı sıcağına götürdüğümüz için anında hiç ağrısı olmadan yerine oturttu bileğini
hatta ben şaşırıp doktor bey acıkcası ben bağırtacaksınız diye çok gerildim ama ne ara hallettiniz dedim
doktorda o an sıcağı sıcağına anında bileğini sakince oynatınca yerine oturdu zaten ama eğer ertesi gün gelseydiniz o zaman baya bir bağırtmak zorunda kalabilirdik dedi
o tabi aklımıza kazındı
)
İkinciye bir hafta sonra yine yola fırlamasın diye aniden bileğinden tutup çekince yine aynı şekilde ağlayınca eşim müdahalle etti ve anında yerine oturunca ağrısı kesildi bıcak gibi
Dünde dirseğim diye ağlayınca bende acaba cıktımı diye hemen dirseğini sakince oynattım ve cidden çıt diye kemik sesini duydum ve yine geçen seferki gibi bıcak gibi ağrı kesildi ve çocuk oh rahatladım geçti dedio yüzden çıkmıştı diye tahmin ettim
Bacağınıda büyük ihtimal çarpınca eti acıdı ve şu an hiç bir şeyi yok şükürbirde düştükten sonra pazarda alışveriş yaparkende baya dolaştık o yüzdende ağrı yapmış olabilir
Canım inanılmaz güzel bir fark var ve Emineninde dediği gibi çok daha genç görünüyorsunRabbim inşallah banada nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Canım tatlandırıcı serbest sen paniğe kapılma bugün sıvı tuket sebze çorbası da yap aksam mesela koca bi kase cacık ye yarın eksi göreceksinGülşah acil cevap canım bunu sıvı diyetin şeftaliyi seyreltip tatlandırıcı atabilir miyiz biraz çok tatsız oldu
Banum geçmiş olsun doktora bi göster istersen canimÇok teşekkür ederim kızlar alakanız içinşükür şu an hiç ağrısı sızısı kalmadı
o tabi aklımıza kazındı
)
Canım isim vardı giremedim şimdi gördüm fotoğrafini resmen yaşını 15 yaş aşağıya çekmiş zayıflamak maşallah arkadaşım zaten çok güzeldin güzelliğiné güzellik katmışsın nazar değmesin sanaBirazdan geliyo foto..su an ugrasiyorum daha..önce ve sonrasi fotolarin arasinda cok fark var...daha genc gösteriyor yasim kilo vermis halimle...boydan cekilmis resimlerim olsaydi daha iyiydi..ama yüzdende cok belli oluyo fark ediyo
Bende hemen suyumu içiyor ve kendimi mutfağa atıyorumakşamlık yemeği yapayım ki belli olmaz belki eşimin halası erken gelir
malum bugün KV, halamız ve kuzen yemeğe geliyorlar
Sarmam var ( ben yemem asladün yeterince yedim )
Çorbam hazır
Biraz biber pörsüteceğim birde domatesli sos yapacağım üzerine
Kavun karpuzda zaten mevcut
Tam bir yaz menüsüHalamız temihlemişti özel sakın birşey yapma diye bende evdekileri değerlendiriyorum
heee birde semiz otu salatası yapacağım
![]()
Gülşencim canım nasıl gidiyor sıvı diyeti üzüldüm şimdi isim vardı giremedim geç cevap verdim sana kusura bakma canım arkadaşımbanucum geçmiş olsun inşallah çıkık değildir