• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar herkese
Önceki mesajları pek okuyamadim her sabah beste kalkınca yorgun dusuyorum akşamları
Bugün bir de ekstradan herşeyi yeme isteğim vardı anlamadım gitti :KK43:
Menum
Sabah
2 adet form mısır patlağı
2 dilim peynir
Salata
Ara
2 adet murdum eriği
Öğlen
Yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
3 yk kadar kıymalı domatesli sos
2 dilim ekmek
ara
1 bardak tarcinli kahveli sut
Yarim şeftali
Aksama doğru cok çok küçük bi kaçamak yaptım bi baklavanın yarısını yedim kendime çok kizdim ama iş işten geçti :KK43:
Umarim yarın kacamaksiz bir gün olur
öyle uçuk bir durum yok gibi canım sıkma kendini

Menün cok güzel canim o kacakmaklari bizde yapiyoruz ama sonunda zafer bizim oluyo..kafana takma yarin telafi edersin :KK50:
Kafama takmamaya çalışıyorum da o kadar emek vermişken karşılığını alamamaktan korkuyorum cumadan beri de tartilamadim zaten ne olup bitti bilmiyorum inş yarın tartıya pil almayi unutmam :KK64:

90 gun diyeti yapmaya calisiyorum ama kurallari cok

Sabah meyve (tamam sorun yok)
Öğlen. .. gunune gore (karbonhidrat protein vs)
Aksam oglenin yarisi ama işyerinde öğlen ne olursa ondan secip yiyorum ama aksam o yemegin aynisi evde olmadigindan sıkıntı oluyor

Kızlar moralim çok şükür biraz daha yerine geldi sağ olsun annem kızıma baktı bende biraz dolaştım vakit geçirdim dostumla tel de konuştuk hatta bi elbise aldım eczaneci şampuanı getirtti kadınlar böyle işte ufacık şeylerden mutlu olur
saçım için söylediklerinize se teşekkür ederim çok zor uzamıştı zaten toplam 12 cm gitmiş oldu neyse dökülmesinde uzar önemli değil birde kaşım için hintyyağı önerdi eczacı badem yağı ile birlikte kullan dedi sonuçları yazarım

bunu arada anneme gelince çok acıkmıştım ve et yerine yumurta yedim ama sağ olsun Annem akşama tavuk yapıyo benim için anne işte yaaa budur
canım toparlanmana çok sevindim hiç moralini bozma herşey iyi olacak inşallah :)

Oyyy maşallah subhanallah valla fıstık gibisin kız :nazar::nazar::nazar::nazar:
Ay Allahım ya RAbbim duy sesimi :KK68: Ne olur banada böyle fıstık gibi olmayı nasip et, şu kilolardan kurtulayım inşallahhhhh....Aminnnnnnnnnnnnnn

RAbbim huzurunuzu ve mutluluğunuzu daim etsin ......Aminnnnnnnnnn
kurtulacaksın inşallah canım ya çok azimlisin sana güveniyorum :KK49:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Gezenti Oynakbaşı geldi :KK48:

Kızkardeşim öğlen aradı ne olur abla biraz erken gelin ( onun oradaki pazara akşam üzere gidecektik hesapta )
Benim elim ayağım tutmuyor işte hem bana biraz sarma saralım hemde kahve içelim dedi :KK53: Hatun tatilde dinlendi ama 7-8 saat araba kullanınca dönüş yolunda ( eşinin ehliyeti var ama şöförlüğü yok o yüzden kızkardeşim hep kullanır :KK48: ) baya bir yoruldu birde üstüne iki gün evi temizlemiş acelesi varmış gibi :KK48:
Öööö geldi sarmadan artık uzun bir süre görmek dahi istemiyorum :KK70:

Hayır bugün çok canım istediği için 1 tabak sarma yedim salak gibi o_O aslında dengelenmeyecek bir şey değildi ama vicdanen rahatsız oldum isveç dışına çıktığım için :oops: birde çocuklar ille turşu diye tutturunca onlara turşu verirken boş bulunup bir iki tanede ben ağzıma attım :oops::oops::oops::oops::oops:
Valla kendi kendimi nazar ediyorum ben kesin :KK48: dün pastayı yemedim diye havalara girdim hatta kardeşimim KVsi kız az yeseydin falan dediğinde yok teyze kesinlikle kararlıyım öyle eskisi gibi kendimi bozmuyorum dedim :KK53: nah bozmuyorum :KK70:
Neyse limonlu suyumuda içiyorum bir yandan bol bol belki yarın artı görmem en azından o bile beni mutlu eder :KK66: malum bünyem cins ama Allahın izniyle yarın artı görmeyeceğim :21::21::21::21:
Akşamlık yemek de yemiyorum tabiki ( zaten psikolojikmidir nedir hiç açlık hissetmiyorum )

Canım benim hepimiz seni her an burada görmek istiyoruz :KK60:
Mezunda olsan her fırsatta gel istiyorum bende ama işte özel hayatınada fazla engel olmakda istemiyorum sonuçta kuzular devamlı ilgi istiyor :KK66: benimki bile bazen Anne bilgisayardan ne zaman kalkacaksın diyor 1 saat başında kalıca :KK53:
Sen yinede her fırsatta gel :KK15:

Canım Decatlhon tarzı yerlerde bile var onlardan :KK66: hani olurda yolun düşerse :KK66: Sporcu mağazalarında GNC falan hatta internetten bile sipariş verebilirsin :KK66: vanilyalı, çikolatalı hatta çileklisi bile olması lazım :KK66:

Canım valla bugün düzenli olarak kahve aldığım Kahvecide gördüm chai tohumu diye hatta kendi kendime bu acaba neye yarar diye düşündüm ama girip sormadım açıkcası :KK66: sanırım senin dediğin chai de o :KK66:
Bu kadar faydalı birşeyse bende ilk fırsatta alayım bari :KK66:

Aman yine şükür başka dert değilmiş :KK66: RAbbim ailendeki huzuru bozmasın gerisi hep düzene girebilecek şeyler güzelim :KK60: üzme sen tatlı canını :KK15:

Valla bugün hesapta evde oturacaktım yok anam bana rahat vermiyorlar :KK70:
Allahın izniyle yarın evdeyim hatta Anneme bile peşin peşin dedim yarın kimse beni beklemesin hem az temizlik yapacağım akşam KV ve eşimin halası gelecek diye ( bugün geleceklerdi de kuzenin bursaya bir geceliğine gitmesi gerekiyormuş o yüzden yarına kaldı ) hemde az dinleneyim dedim :KK48:

Sorma canım dün bende kızıma hayran kaldım ki pasta için ölür :) bu sabahta diyor ki bana Anneciğim yaa 30 ağustos kardeşimin doğum günü ya bizde pazartesi kutlayacağız ya işte pasta alırsak bir kereliğine ikimizde birer dilim yermiyiz aklımda kaldı dünki pasta dedi hatta dünki gibi frambuazlı olsun olurmu dedi :) ay valla içim gitti o an çocukcağız sırf bozmamak beni yanlız bırakmamak için yemedi ama bütün gece aklı onda kalmış :KK43: kıyamadım bende tamam o gece yersin dedim :KK66: o da ille sen yersen yerim diyor artık ona çaktırmadan yedim ayağına yatacağım mecbur :)

Sorma fatoşum kendime nazar deydirdim dün bugün öğlende az da olsa çozuttum ama şükür çabuk toparlandım ve Allahın izniyle daha güzel olacak herşey :KK66:
Ümitsizliğe kapılmadan devam ediyorum :KK66:

Canım ben çörek otu yağını direk eczaneden aldım 5 liraya :KK66: en azından sahte olma ihtimali sıfır o zaman :KK66:

Çok çok güzel bir kesim olmuş canım bayıldım :KK68: herşeyde bir hayır var demiyorlar boşuna :KK68:

Allah Anneciğinden razı olsun :KK68: bak ne güzel az da olsa deşarj olabilmişsin :KK66: inşallah bundan sonra saçın olsun herşey olsun çok daha güzel olacak :KK68:
Ay kıyamam yavruma ben.
canı ister tabi.sende kırna çocuğu canım ya.bir dilim ye nolcak.hem sen içimizde en az kaçamak yapanlardansın.hakettin bence.
tabiki yola devam cecom.

bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
domates, salatalık
şekersiz çay
öğle
7 nugget (yağsız)
1 kase yoğurt
ara
şekersiz sütlü kahve
akşam
3 yk mantar sote
4 yk pilav
havuç salatası
karpuz
suyu bilemedim şimdi sporda yaptım bugün daha doğrusu dans ettimmm

Sagol canim..o senin güzelligin...:KK60:
Canım ilk yazdığında profil fotoğrafin güncellenmişti göremedim sana maşallah canım arkadaşım güzel yüzlü güzel yürekli arkadaşım o kadar güzel çıkmışsınız ki allah mutluluğunuzu daim etsin aminnnnnnnn :nazar:böyle çok iyi olmuşsun bence zayıflama daha fazla tatlım çok yakışmış bu kilo sana maşallah maşallah allah nazarlardan korusun :nazar::nazar::KK200::KK200::KK19:

Back
X