hay maşşallah çitos asi ne ettiniz siz böyleee kafamçokkarıştı
ben aynını yapsam uykusuz kalam varya iki gün kendime gelemem -tatlicadiarzu-
küçük bir tatilin ardından yine burdayım, kötü haber bugün tartı 80 kilo gösterdi :tomato: moralim eksilerde işin garibi pek evde durmadım çarşıya yürüyerek gidip geldim ortalama hergün mesafesi 3,5km gidiş 3,5km dönüş bu arada çarşıda deli dana turları:sm_confused: yemeğide kaçırmadım ama sonuç böyle :1shok:senağlama
kız mor hani sen benle yarıştaydın
anacım bu nasıl yarış
ben 66 ya indim sen 70 e çıktın
ya vercen ya vercen şeker
başka yolu yok
hadi şekerler
kendimize olan güveni tazelemenin tek yolu
kilo vermek
HERKESe günaydın şekerlerrrrrr..uykusuz bir gece geçirdim sersem gibiyim..oğlan uyudu ben uyuyamadım..
Sabah kahvaltım.sahanda yumurta,peynir,2 dilim ekmek..
selama kızlarrrrrrrrr sabah 8 de yattım bugunsaat 3 e kadar akrep delüsüyle çene yaptım:) ardından reiki yi arastırım derken:)))))))))))))))))) bisi buldum hipnoz e-kitap:))))))))))))))))))))))) sağlıklı zayıflama adında:))))) valla indirdim ama dinlemek gibi bi fırsatımo lmadı 21 gün dirlicekmisin günde 2 kez öle bisi 21 gün sonra değisimler oluyormus
hay maşşallah çitos asi ne ettiniz siz böyleee kafamçokkarıştı
Çok sevindim canım Allah işlerine bolluk bereket versin hadi işin rast gelsina.sselam kızlar kahvaltıyı yaptık artık öğlen yemeği yerinede geçti a.s
çok mutluyum bugün dikiş yaptığım bayan aradı saat 2 de onun yanına
gidicem antalya çıkışında çok uzak ama olsun ne yapalım
prens,kızılderili ve korsan şapkası dikicem
öptüm çıtırlar
neymiş asiii bacım anlattığın
sen yapta bizde yapalım tatlım :1hug:
bende öle walla uyku düzenim değiştimi hayatım deişio vala
morrrrrrrrrrrrrrrr sana laf attı akrep valla:) akrepin elinden çekmekden degil dilinden kurtulamazsın:) rencide etmekle kalsa iyi bence rakibini iyi tanı tavsiye:)))
ve ve ve SELMA geceleri seninle ask sözcükleri fısıldıyamıcazmıkuzu sakın bırakma hemiiii:)))
Aaaah ah Azad sağol canım benim saplanıp kalma değil 1 haftada 1,200 gr nasıl olur onu anlamıyorum hep hareket halindeydim fazla yemek yemedim:1ninca:moralini bozma canım ya arada olur bole bende 63e saplandım kaldım 63 beni pek sevdikaydirigubbakcemile3
küçük bir tatilin ardından yine burdayım, kötü haber bugün tartı 80 kilo gösterdi :tomato: moralim eksilerde işin garibi pek evde durmadım çarşıya yürüyerek gidip geldim ortalama hergün mesafesi 3,5km gidiş 3,5km dönüş bu arada çarşıda deli dana turları:sm_confused: yemeğide kaçırmadım ama sonuç böyle :1shok:senağlama
kız işe yaramasa verebilirmisin her hafta kilo..yoğurt karın yağlarını yakıyormuş hemakrepim bende yiyorum süzme yoğurt ama işe yaramıyor ya :1no2::1no2::1no2:
şeker akşam akşam kızartmam ı yenir...çok canın çekerse sabah ye..akam haşlasaydın ya anacım karnıbaharı..diğerleri güzel ama ara da yememişsin..birde öğlen elmayla yemeği bir arada yediysen kötü..meyve 2 saat arayla yencekHERkese iyi geceler kızlar..uyku tutmuyor bu gece beni nedense..gündüz girdim ama bişler yazamadım..
Bugünkü menüm
sabah:fırında patates,kaşar peyniri,2 dilim ekmek,çay
öğlen:1 elma,5-6 zeytinyağlı yaprak sarma
akşam:karnıbahar kızartma,yoğurt,közlenmiş kırmızı biber,2 dilim ekmek
evet arkadaşlar bu günden tez yok kendimi sıkı rejime alacağım haftada bir günden fazla kaçamak yok
allah beni akrebin diline lili ablamın eline düşürmesin inşallah :))))))
şaka bi yana kızlar artık toparnacağım inşallah ya olacak yada şutlanırım
indirdinmi kıız..valla bravo..banada yollasana şunu neyse akşam şettiririz..bu akşam gece kuşuyum yine..annadın senselama kızlarrrrrrrrr sabah 8 de yattım bugunsaat 3 e kadar akrep delüsüyle çene yaptım:) ardından reiki yi arastırım derken:)))))))))))))))))) bisi buldum hipnoz e-kitap:))))))))))))))))))))))) sağlıklı zayıflama adında:))))) valla indirdim ama dinlemek gibi bi fırsatımo lmadı 21 gün dirlicekmisin günde 2 kez öle bisi 21 gün sonra değisimler oluyormus
sen ne diyosun abla..gece 3:30 da yattım..sabah 6 da ayaktayım ve koşturmalı bir iş günümdeyimhay maşşallah çitos asi ne ettiniz siz böyleee kafamçokkarıştı
iş aldığına çok sevindim canımselam kızlar kahvaltıyı yaptık artık öğlen yemeği yerinede geçti a.s
çok mutluyum bugün dikiş yaptığım bayan aradı saat 2 de onun yanına
gidicem antalya çıkışında çok uzak ama olsun ne yapalım
prens,kızılderili ve korsan şapkası dikicem
öptüm çıtırlar
neymiş asiii bacım anlattığın
sen yapta bizde yapalım tatlım :1hug:
moralini bozma canım ya arada olur bole bende 63e saplandım kaldım 63 beni pek sevdikaydirigubbakcemile3
ne zaman:jeyyar:ne desen haklısın ama görürsün sen yetişecem sanaaaaa
hee yağlarını etlerinden ayırcam ben..aklıma geldi yine erimiş yağlı kıymaaa asiiiii annadın senaynen öle asi... çetin cevize denk geldik bu benim yağları sıka sıka erittirir :))))
lily ablana sordun ama ben rastgeldim önce naaabeeerselam bu arada bayanlar selam vermeden geçmişe dalmışım pardon...
1 dilim kepek elmeği 1 kk peynir çay şekersiz domates salatalık biber
öğlen
2 dilim kepek ekmeği yoğurt 1 kase domates salatalık... (et li bişey yemem lazım onu akşam dengelerim artık )
öptüm sizi lilly ablam uygunmudur?
canım şişlik vardır blki..sirkeli suya başlasan bol ödem atıyor..birde elmada iyi gelirAaaah ah Azad sağol canım benim saplanıp kalma değil 1 haftada 1,200 gr nasıl olur onu anlamıyorum hep hareket halindeydim fazla yemek yemedim:1ninca:
ben kaçtım kızlar yolum uzak anca giderim
akşama girmeye çalışırım öptüm hepinizi :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?