• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam fıstıklar olanı uyutupda geldim rahat vermiyor yoksa
onun yüzünden 2 ayda bilgisyar 2. defa tamire gitti
dietimin 4. günündeyim arkadaşlar ama hafta sonu çok zor oldu geçmiş olsuna geldiler 2 gün üstüste gelen pasta meyva suyu getiriyot falan ama çok azıcık kaçamklarla atlatım bu gün itibari ile çokkk sıkıyorum yediklerime gelince
sabah nesfit yedim yarım yağlı sütle içinede 2 fındık 1 bütün ceviz kırdım 5 tane kadarda kuru üzüm attım onu yedim sabah aç karnına 1 tane vitamin aldım
az öncede karaciğer yahnisi yedim 2 dilim ekmekle birazdan 1 kase yoğurt hazır ettim onu yicem
akşama da menüm hazır kapuska ile mercimek çorbası var bol salata ile onu tüketeceğim
hoş geldin canım
süper bir kahvaltı yapmışsın.içine kuru kayısıda koysan olmazmı şeker..hadi bakalım iyi gidiyorsun

bir neskafe keyfi yaptım yanında sigara tabi o mereti bir tane değil çok içiyorum ben bu sigarayı kızlar ya rahat sabahtan bu saate kadar 10 tane içmişimdir paketim bitti şimdi kim sigara getirecek bana
neyse ben işlerime devam edeyim
kötükedihüsoben sana sigara getirsem olmazmı:oklava: evde içip o çocukların havasınıda kirletiyosun..:oklava:bize emanet olan bu bedeni böyle hor kullanmaya ne hakkın var kız senin:mymeka: birde kim bana sigara getircek diyo yaa töbe töbe
hee bu arada allah beni akrebimin tacizinden korusun amin deyin kızlar amin demeyenleri allah akrebin tacizine uğratsın :)))))))))))öptüm seni akrebimm mucuxsss

cumaya kadar sabredin bakeeeem

30 0CAK-06 ŞUBAT
bu hafta neler oldu​
editoryal 0 *
akrep33 1
asi_deniz 0,1 aldı *
husel 1,7
lubabe 0,9 aldı *
gülaygülay 0,2
LİLLYUM 1,4
hozlemk 0 *
tinkimi 2
azad 0 *
çitos 0,5 aldı *

bu hafta kilo almada dereceye girenler
1.lubabe:oklava::mymeka:
2.çitos:oklava::mymeka:
3.asi:oklava::mymeka:

buhafta kilo vermede dereceye girenler
1.tinkimi:hooray::nazar:a.s.Şeniz
2.husel:nazar:a.s.Şeniz
3.LİLLYUM:nazar:a.s.Şeniz​

not:4. yıldız diskalifiye olma nedeni olur
kolay gelsin şekerler

hoş geldin canım
süper bir kahvaltı yapmışsın.içine kuru kayısıda koysan olmazmı şeker..hadi bakalım iyi gidiyorsun

sağol akrep
kayısı koyarım ama söğlemesi ayıp ishal yapıyor beni kayısı
onuniçin tüketemiyorum ama demiri yeteri kadar tüketiyorum

hay maşşallah çitos asi ne ettiniz siz böyleee kafamçokkarıştı
ben aynını yapsam uykusuz kalam varya iki gün kendime gelemem -tatlicadiarzu-
abla bisi arastırıyosam sabahlarım ben taaki bulana kadar:) ama 11,30 da kalktım yanı uymadım .ile:)
selam kızlar kahvaltıyı yaptık artık öğlen yemeği yerinede geçti a.s
çok mutluyum bugün dikiş yaptığım bayan aradı saat 2 de onun yanına
gidicem antalya çıkışında çok uzak ama olsun ne yapalım
prens,kızılderili ve korsan şapkası dikicem
öptüm çıtırlar

neymiş asiii bacım anlattığın
sen yapta bizde yapalım tatlım :1hug:
kuzum ben yapimde 21 gün dinlicen yani denesem .bile anamam ki hemiz dinleyek bare diyom ben:)

8. takımın çıtırları hepinize merhabaa.s.a.s.
hosgeldin özlemmm:) kuşum valla bi hatun konusiyi sadece basını dinledim etkiliymis öle yazıyor zati günde 2 kez dinlendi için beyin bunu kaydeder:)

aynen öle asi... çetin cevize denk geldik bu benim yağları sıka sıka erittirir :))))
valla mor kelebek seni sıkarmı yoksa zeytin ezme makinasına sokup ölemi yağ çıkarır bilemem ama benden sana büyükkkkkkkkkkkkk bi tavsiye dikkat et kendine :) alam neyim deme hergün senin için yıldızlı yazılar hazırlar bilgine:)

ve bu arda SELMA SELAM SÜYLEDİ OKULUN PC GİRDİ AMA SAYFAYI AÇAMAMIS BİLGİNİZE:) size msn de link atarım tabi isterseniz o seyi:)) lakin kızlar bu hipnozu 21 gün hiç aksatmadan düsenli bi sekilde günde iki kez dinlenecekmis bilginize...

hos geldin duru insallah verirsin canım kolay değil tabi onca kosturmacada dengesiz beslenme vs vs vs kilo aldırır.... insallah verirsin kuzum :) senide uyarim ... bu akrep denen cadı kurallar koydu bilgine şutlıcak kilo veremeyeni yazamayanı yani artık sıkı yönetim var:) benim 1 yıldızım varda biraz tırstım daaa:S

asuuuuuuuuuuu yuhhhhhhhh derim canım sana ne yapıyon sen yaaa delimisin 10 sigara günde 2 paket bitiyordur kesin ..?

30 0CAK-06 ŞUBAT
bu hafta neler oldu​
editoryal 0 *
akrep33 1
asi_deniz 0,1 aldı *
husel 1,7
lubabe 0,9 aldı *
gülaygülay 0,2
LİLLYUM 1,4
hozlemk 0 *
tinkimi 2
azad 0 *
çitos 0,5 aldı *

bu hafta kilo almada dereceye girenler
1.lubabe:oklava::mymeka:
2.çitos:oklava::mymeka:
3.asi:oklava::mymeka:

buhafta kilo vermede dereceye girenler
1.tinkimi:hooray::nazar:a.s.Şeniz
2.husel:nazar:a.s.Şeniz
3.LİLLYUM:nazar:a.s.Şeniz​

not:4. yıldız diskalifiye olma nedeni olur
kolay gelsin şekerler

valla hüselcim iyi vermişin burarada
ablacım sen zaten isteyince hep veriyon
tinki arkadaşımıda yürekten kutluorum çok iyi vermişiniz hepiniz neyaptınız sırınız nedir özel bişey varmı yani

geldim yine... akrep biliyorum eti öğlen yemem gerekiyordu ama öğlene hazırlayamadım akşama yerim az biraz haşlama etinden .... et çıkardım dolapta nerdeyse 3 gündür bekliyor onu pişirmem lazım kurtlanacak cvalla ... hem şişmanım hem sorumsuz:))))))))))))))

akrep sen canıma okuyacan galiba ya ete de karışırsan artık baklavalara kim bilir ne dersin :)))))))))))) şaka tabi yok öle bişey baklava filan tövbe... çok tombişim çok bu iş bu dönemde bitecek mayısa kadar bitecek başka yolu yok... yeter artık otobuse bile koşamamalarım....

bakıyorum arkadaşlar işi epey sıkı tutuyorsunuz efferin size
yoksa benim gibi olursunz verdiğim kiloarı tekrar tekrar vermek çok zoruna gidiyor insanın

Allah yardımcın olsun Durucum

bir neskafe keyfi yaptım yanında sigara tabi o mereti bir tane değil çok içiyorum ben bu sigarayı kızlar ya rahat sabahtan bu saate kadar 10 tane içmişimdir paketim bitti şimdi kim sigara getirecek bana
neyse ben işlerime devam edeyim

Lubabe ne sigarası:oklava::oklava:

evet canım her hafta yapıcaz bunu ve hergün yayınlicam..eksiklerimizi görmessek bırakıyoruz kendimizi..çabamız boşa gitmez inşallah

desene yandık akrepdelikafadulden Akrep tavsiyene uyup sirkeli su içecem, geçmiş yılların birinde kollesterolüm çok yüksek çıkmıştı bende düşsün diye şişe şişe elma sirkesi içmiştim-tatlicadiarzu-

8. takımın çıtırları hepinize merhabaa.s.a.s.

hoşgeldin fıstıkım nasılsın Şeniz
keyfin yerindedir umarım tüm yakınlarını gördünnn :asigim:
tüm gün ev temizledim bende kafamçokkarıştı
ve ara ara bir lahana sarması bir armut sabah küçük bir pohça şeklinde bu saate kadar geldim kaydirigubbakcemile3

ben geldim amanın 1 tane yıldız almışım, bu hafta bende yeşil renk olucam işte
kızlar boğazım berbat sabah acayip başım ağrıyordu şimdi boğazıma inmiş kıvranıyorum

sen yeşil ol bende asgari düzeyde kilo vereyim bu hafta yada yerimde sabitliyeyim kaydirigubbakcemile3
aman kızarmıyayımda :utangac:
biliyosun değilmi takımdan ikimiz birden mezun olucaz :içelim:
bu arada geçmiş olsun şeker
boğaz pastili alll baya iyi geliyor :teselli:

Back