Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canımselam fıstıklar olanı uyutupda geldim rahat vermiyor yoksa
onun yüzünden 2 ayda bilgisyar 2. defa tamire gitti
dietimin 4. günündeyim arkadaşlar ama hafta sonu çok zor oldu geçmiş olsuna geldiler 2 gün üstüste gelen pasta meyva suyu getiriyot falan ama çok azıcık kaçamklarla atlatım bu gün itibari ile çokkk sıkıyorum yediklerime gelince
sabah nesfit yedim yarım yağlı sütle içinede 2 fındık 1 bütün ceviz kırdım 5 tane kadarda kuru üzüm attım onu yedim sabah aç karnına 1 tane vitamin aldım
az öncede karaciğer yahnisi yedim 2 dilim ekmekle birazdan 1 kase yoğurt hazır ettim onu yicem
akşama da menüm hazır kapuska ile mercimek çorbası var bol salata ile onu tüketeceğim
kötükedihüsoben sana sigara getirsem olmazmıklava: evde içip o çocukların havasınıda kirletiyosun..klava:bize emanet olan bu bedeni böyle hor kullanmaya ne hakkın var kız senin:mymeka: birde kim bana sigara getircek diyo yaa töbe töbebir neskafe keyfi yaptım yanında sigara tabi o mereti bir tane değil çok içiyorum ben bu sigarayı kızlar ya rahat sabahtan bu saate kadar 10 tane içmişimdir paketim bitti şimdi kim sigara getirecek bana
neyse ben işlerime devam edeyim
hee bu arada allah beni akrebimin tacizinden korusun amin deyin kızlar amin demeyenleri allah akrebin tacizine uğratsın :)))))))))))öptüm seni akrebimm mucuxsss
abla bisi arastırıyosam sabahlarım ben taaki bulana kadar:) ama 11,30 da kalktım yanı uymadım .ile:)hay maşşallah çitos asi ne ettiniz siz böyleee kafamçokkarıştı
ben aynını yapsam uykusuz kalam varya iki gün kendime gelemem -tatlicadiarzu-
kuzum ben yapimde 21 gün dinlicen yani denesem .bile anamam ki hemiz dinleyek bare diyom ben:)selam kızlar kahvaltıyı yaptık artık öğlen yemeği yerinede geçti a.s
çok mutluyum bugün dikiş yaptığım bayan aradı saat 2 de onun yanına
gidicem antalya çıkışında çok uzak ama olsun ne yapalım
prens,kızılderili ve korsan şapkası dikicem
öptüm çıtırlar
neymiş asiii bacım anlattığın
sen yapta bizde yapalım tatlım :1hug:
hosgeldin özlemmm:) kuşum valla bi hatun konusiyi sadece basını dinledim etkiliymis öle yazıyor zati günde 2 kez dinlendi için beyin bunu kaydeder:)8. takımın çıtırları hepinize merhabaa.s.a.s.
valla mor kelebek seni sıkarmı yoksa zeytin ezme makinasına sokup ölemi yağ çıkarır bilemem ama benden sana büyükkkkkkkkkkkkk bi tavsiye dikkat et kendine :) alam neyim deme hergün senin için yıldızlı yazılar hazırlar bilgine:)aynen öle asi... çetin cevize denk geldik bu benim yağları sıka sıka erittirir :))))
30 0CAK-06 ŞUBATeditoryal 0 *
bu hafta neler oldu
akrep33 1
asi_deniz 0,1 aldı *
husel 1,7
lubabe 0,9 aldı *
gülaygülay 0,2
LİLLYUM 1,4
hozlemk 0 *
tinkimi 2
azad 0 *
çitos 0,5 aldı *
bu hafta kilo almada dereceye girenler
1.lubabeklava::mymeka:
2.çitosklava::mymeka:
3.asiklava::mymeka:
buhafta kilo vermede dereceye girenler
1.tinkimi:hooray:a.s.Şeniz
2.husela.s.Şeniz
3.LİLLYUMa.s.Şeniz
not:4. yıldız diskalifiye olma nedeni olur
kolay gelsin şekerler
bakıyorum arkadaşlar işi epey sıkı tutuyorsunuz efferin size
yoksa benim gibi olursunz verdiğim kiloarı tekrar tekrar vermek çok zoruna gidiyor insanın
bir neskafe keyfi yaptım yanında sigara tabi o mereti bir tane değil çok içiyorum ben bu sigarayı kızlar ya rahat sabahtan bu saate kadar 10 tane içmişimdir paketim bitti şimdi kim sigara getirecek bana
neyse ben işlerime devam edeyim
evet canım her hafta yapıcaz bunu ve hergün yayınlicam..eksiklerimizi görmessek bırakıyoruz kendimizi..çabamız boşa gitmez inşallah
8. takımın çıtırları hepinize merhabaa.s.a.s.
ben geldim amanın 1 tane yıldız almışım, bu hafta bende yeşil renk olucam işte
kızlar boğazım berbat sabah acayip başım ağrıyordu şimdi boğazıma inmiş kıvranıyorum
bu hafta saplanmıcan dimi şeker..yoksa sadece63 değil bene sevicem senişakkıdı