• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlarrr tebrikler akrep... şimdilik ben tebrik ediyorum yakında senin de beni tebrik edeceğin zamanlar gelecek :)) nasılsınız ben bu sabah kahvaltıma greyfurt ve elma yiyerek başladım bu ssaate kadar da yarım lt su içytim... canım yemek istemiyo çok ilginç:)) acayip gaza geldim demek oluyo bu galiba:)) duba gibi olunca insan ister istemez gaza geliyo tabi... su iç tuvalete koşmaktan da baya kalori yakarım dimi:))))) öptüm hepinizi girmeye çalışırım yine...

Günaydın 8. takımın güzel bayanlarıa.s.a.s.a.s.
Arkadaşlar öncelikle dünün raporu, kahvaltı peynir zeytin ekmek, öğle yuvalama yemeği 1 tabak akşam 1 elma, 1 greyfurt, ve küçük bir parça orcik cokacimcoook
geçmişi okuyup tekrar dönecem:sm_cool:

tebrikler fıstıkım
azminne hayranımmm :asigim:
gülayım günaydınnn melekimm Şeniz

günaydın kızlar :)

tebrikler akreppp :) hade bakam az kaldı....

ya kızlar ben yemiyom içmeyom bu uyuz baskül nie böleeeeeeeeeeeee aynıyım ben yaaaaaaaaaa:((( sinir oldummmm

akrep bravo sana tebrik ediyorum
teşekkür ederim şekerlerŞeniz
Günaydın 8. takımın güzel bayanlarıa.s.a.s.a.s.
Arkadaşlar öncelikle dünün raporu, kahvaltı peynir zeytin ekmek, öğle yuvalama yemeği 1 tabak akşam 1 elma, 1 greyfurt, ve küçük bir parça orcik cokacimcoook
geçmişi okuyup tekrar dönecem:sm_cool:

canım bu orcik nedir:uhm:

aç karnına çok iyi olur..aralarda da yiyebilirsin şeker..fazla değil yalnız..birer tane
aç karnına bağırsakları hemen çalıştırır

Kesinlikle çok doğru kaysı incir büyük bir hediye.

Geçmis olsun pınarcım gargara falan yap iyice kötülesmesin boğazın....

Durucum kuzum nie bana yetistin ki ben sana yetisseydim olmazmıydı heeee..?

Lubabe hanummm kız içiyon madem lark içme çok fazla zifir ve nikotin var winsdon silver icmeye calıs aslında hiç içmesek daha iyi olur da işte :(

akreppp indirdinmi meditasyonu ..?

özlem arkadasım yaptı demistin ..? Ise yaradımı bari yazsaydın kız:)

ve bana gelince meditasyonu yaptım gayet güzeldi ama kendini verimek çok zor oldu.. Eğer yapmak isteyenlere tavsiyem nefes eğzersizi ile beyindeki düsünce akımı anca öle duruyor nefes önemli yani ... Diyaframdan nefes alınacak öle...

Ayrıca kızlar valla deniz sesi insanı alıppp götürüyor kadına dikkat verirseniz tüm dediklerini görüyorsunuz resmen :) tavsiyem dir kesinlikle güzel bisi bana göre tabi sizlerin düsüncesi de ayrı olar...

Asicim arkadaş bizede dinletmişti ama düzenli yaptığını zannetmiyorum

hoşgeldin fıstıkım nasılsın Şeniz
keyfin yerindedir umarım tüm yakınlarını gördünnn :asigim:
tüm gün ev temizledim bende kafamçokkarıştı
ve ara ara bir lahana sarması bir armut sabah küçük bir pohça şeklinde bu saate kadar geldim kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk Lillycim tatil iyi geçti akrabaları görmek insana çok iyi geliyor:asigim:

vışşşşşşşşş özlemmm cevizli suçuk kız ooo:)) maraslılar getirmisti bize :) sindi bisi diyecem kuvvet verirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:jeyyar::jeyyar: ama enerji deposuukaydirigubbakcemile3 özlem kuzum düzenli dinlense cidden işe yarar die düsünüyorum valla hatun iyi konusuyor adamın beynine sokar herbiseyi:)

morkelebekkkk rakibin 1, lik almıs kuzum gel senide sokak göbüs ve totoş yarısmasına:) orda daha hırs yaparsın :) hem bilmiyom ama cidden kızlar AKREPLE 2 GÜN ÖNCE CAM DA GÖRÜSTÜK TOTOSU GÖBEGİ KALMAMIS CİDDEN :) karnı düm düz :) benimde koca göbemi gördü akrep:( AKREPE AZİMLİ DİYECEMİZE O AZMİ BİZDE GÖSTERSEK BİZDE TOTOSLARI KÜÇÜLTSEK :) millet mezun olmaya hazırlanıyor ben böleeeeeeeeeeee ama yok karar verdim diyetimi yapcam ve basküle çıkmıcam vermedim die moral bozmıcam demekki vücudumun bi bildigi var demekki ondan duruyor:)

arkadaşlar orcik ipe dizilen cevizin sıvı üzüm pestiline bir kaç kez batırılarak kurutulmuş hali netten arayıp resimde bırakayım:)

:mymeka:kız o zaman niye yedin akşam akşam onu
sabah yiyp gün boyu enerjik olsaydın ya

haa gecenin ilerleyen saatlerini enerji lazımsa vee kullandıysan bilemem tabee:jeyyar:

Back