• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hay maşşallah çitos asi ne ettiniz siz böyleee kafamçokkarıştı
ben aynını yapsam uykusuz kalam varya iki gün kendime gelemem -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:bizde liboşla oyun kulubüne takıldık
bende yattığımda 4.30 nevrim döndü yakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

küçük bir tatilin ardından yine burdayım, kötü haber bugün tartı 80 kilo gösterdi :tomato: moralim eksilerde işin garibi pek evde durmadım çarşıya yürüyerek gidip geldim ortalama hergün mesafesi 3,5km gidiş 3,5km dönüş bu arada çarşıda deli dana turları:sm_confused: yemeğide kaçırmadım ama sonuç böyle :1shok:senağlama

küçük bir tatilin ardından yine burdayım, kötü haber bugün tartı 80 kilo gösterdi :tomato: moralim eksilerde işin garibi pek evde durmadım çarşıya yürüyerek gidip geldim ortalama hergün mesafesi 3,5km gidiş 3,5km dönüş bu arada çarşıda deli dana turları:sm_confused: yemeğide kaçırmadım ama sonuç böyle :1shok:senağlama

moralini bozma canım ya arada olur bole bende 63e saplandım kaldım 63 beni pek sevdikaydirigubbakcemile3

HERKESe günaydın şekerlerrrrrr..uykusuz bir gece geçirdim sersem gibiyim..oğlan uyudu ben uyuyamadım..

Sabah kahvaltım.sahanda yumurta,peynir,2 dilim ekmek..

Allah kolaylık versin Çitosum :)

selama kızlarrrrrrrrr sabah 8 de yattım bugun :( saat 3 e kadar akrep delüsüyle çene yaptım:) ardından reiki yi arastırım derken:)))))))))))))))))) bisi buldum hipnoz e-kitap:))))))))))))))))))))))) sağlıklı zayıflama adında:))))) valla indirdim ama dinlemek gibi bi fırsatımo lmadı 21 gün dirlicekmisin günde 2 kez öle bisi 21 gün sonra değisimler oluyormus

Gündüzler çuvalamı girdim bacım ne muhabbet :nazar: Bu arada 21 gün dinlenen bir müzikten ardaşta indirmişti su sesi gibiydi sanırım-tatlicadiarzu- (kilo verdirme etkisi su sesini duydukça vc ye koşmakla ilgili olabilirmi:roflol:)

Bende kendime gelemezdim Lillycim.

selam kızlar kahvaltıyı yaptık artık öğlen yemeği yerinede geçti a.s
çok mutluyum bugün dikiş yaptığım bayan aradı saat 2 de onun yanına
gidicem antalya çıkışında çok uzak ama olsun ne yapalım
prens,kızılderili ve korsan şapkası dikicem
öptüm çıtırlar

neymiş asiii bacım anlattığın
sen yapta bizde yapalım tatlım :1hug:
Çok sevindim canım Allah işlerine bolluk bereket versin hadi işin rast gelsina.s

bende öle walla uyku düzenim değiştimi hayatım deişio vala

hele evlen birde bebiş olsun o zaman görürsün düzeni Gülaycım bak ÇitosaŞeniz

morrrrrrrrrrrrrrrr sana laf attı akrep valla:) akrepin elinden çekmekden degil dilinden kurtulamazsın:) rencide etmekle kalsa iyi bence rakibini iyi tanı tavsiye:)))

ve ve ve SELMA geceleri seninle ask sözcükleri fısıldıyamıcazmı :( kuzu sakın bırakma hemiiii:)))

aynen öle asi... çetin cevize denk geldik bu benim yağları sıka sıka erittirir :))))

selam bu arada bayanlar selam vermeden geçmişe dalmışım pardon...
1 dilim kepek elmeği 1 kk peynir çay şekersiz domates salatalık biber
öğlen
2 dilim kepek ekmeği yoğurt 1 kase domates salatalık... (et li bişey yemem lazım onu akşam dengelerim artık )
öptüm sizi lilly ablam uygunmudur?

özloşum adet filan yakın mı acep ondan olmasın..dur bakalım daha cumaya var dertlenme bu kadar..

akrepim bende yiyorum süzme yoğurt ama işe yaramıyor ya :1no2::1no2::1no2:
kız işe yaramasa verebilirmisin her hafta kilo..yoğurt karın yağlarını yakıyormuş hem
HERkese iyi geceler kızlar..uyku tutmuyor bu gece beni nedense..gündüz girdim ama bişler yazamadım..
Bugünkü menüm
sabah:fırında patates,kaşar peyniri,2 dilim ekmek,çay
öğlen:1 elma,5-6 zeytinyağlı yaprak sarma
akşam:karnıbahar kızartma,yoğurt,közlenmiş kırmızı biber,2 dilim ekmek
şeker akşam akşam kızartmam ı yenir...çok canın çekerse sabah ye..akam haşlasaydın ya anacım karnıbaharı..diğerleri güzel ama ara da yememişsin..birde öğlen elmayla yemeği bir arada yediysen kötü..meyve 2 saat arayla yencek
evet arkadaşlar bu günden tez yok kendimi sıkı rejime alacağım haftada bir günden fazla kaçamak yok
allah beni akrebin diline lili ablamın eline düşürmesin inşallah :))))))
şaka bi yana kızlar artık toparnacağım inşallah ya olacak yada şutlanırım

valla kurtulamassın dilimden..burdan çıksan bile msn de taciz ederim seni kız..
yani muhakkak vercen anacım kiloları

selama kızlarrrrrrrrr sabah 8 de yattım bugun :( saat 3 e kadar akrep delüsüyle çene yaptım:) ardından reiki yi arastırım derken:)))))))))))))))))) bisi buldum hipnoz e-kitap:))))))))))))))))))))))) sağlıklı zayıflama adında:))))) valla indirdim ama dinlemek gibi bi fırsatımo lmadı 21 gün dirlicekmisin günde 2 kez öle bisi 21 gün sonra değisimler oluyormus
indirdinmi kıız..valla bravo..banada yollasana şunu neyse akşam şettiririz..bu akşam gece kuşuyum yine..annadın sen
sen ne diyosun abla..gece 3:30 da yattım..sabah 6 da ayaktayım ve koşturmalı bir iş günümdeyim
selam kızlar kahvaltıyı yaptık artık öğlen yemeği yerinede geçti a.s
çok mutluyum bugün dikiş yaptığım bayan aradı saat 2 de onun yanına
gidicem antalya çıkışında çok uzak ama olsun ne yapalım
prens,kızılderili ve korsan şapkası dikicem
öptüm çıtırlar

neymiş asiii bacım anlattığın
sen yapta bizde yapalım tatlım :1hug:
iş aldığına çok sevindim canım
moralini bozma canım ya arada olur bole bende 63e saplandım kaldım 63 beni pek sevdikaydirigubbakcemile3

bu hafta saplanmıcan dimi şeker..yoksa sadece63 değil bene sevicem senişakkıdı

selam fıstıklar olanı uyutupda geldim rahat vermiyor yoksa
onun yüzünden 2 ayda bilgisyar 2. defa tamire gitti
dietimin 4. günündeyim arkadaşlar ama hafta sonu çok zor oldu geçmiş olsuna geldiler 2 gün üstüste gelen pasta meyva suyu getiriyot falan ama çok azıcık kaçamklarla atlatım bu gün itibari ile çokkk sıkıyorum yediklerime gelince
sabah nesfit yedim yarım yağlı sütle içinede 2 fındık 1 bütün ceviz kırdım 5 tane kadarda kuru üzüm attım onu yedim sabah aç karnına 1 tane vitamin aldım
az öncede karaciğer yahnisi yedim 2 dilim ekmekle birazdan 1 kase yoğurt hazır ettim onu yicem
akşama da menüm hazır kapuska ile mercimek çorbası var bol salata ile onu tüketeceğim

ne desen haklısın ama görürsün sen yetişecem sanaaaaa
ne zaman:jeyyar:

aynen öle asi... çetin cevize denk geldik bu benim yağları sıka sıka erittirir :))))
hee yağlarını etlerinden ayırcam ben..aklıma geldi yine erimiş yağlı kıymaaa asiiiii annadın sen
selam bu arada bayanlar selam vermeden geçmişe dalmışım pardon...
1 dilim kepek elmeği 1 kk peynir çay şekersiz domates salatalık biber
öğlen
2 dilim kepek ekmeği yoğurt 1 kase domates salatalık... (et li bişey yemem lazım onu akşam dengelerim artık )
öptüm sizi lilly ablam uygunmudur?
lily ablana sordun ama ben rastgeldim önce naaabeeer
kız eti akşama niye yiyon..akşamdan hazırla bişiler öğlen ye ..akşam az ve hafif yenece k ona göre..sadece iki kaşık ye yemeği..iki saat sonra bir meyve yersin olur biter
Aaaah ah Azad sağol canım benim saplanıp kalma değil 1 haftada 1,200 gr nasıl olur onu anlamıyorum hep hareket halindeydim fazla yemek yemedim:1ninca:
canım şişlik vardır blki..sirkeli suya başlasan bol ödem atıyor..birde elmada iyi gelir
ben kaçtım kızlar yolum uzak anca giderim
akşama girmeye çalışırım öptüm hepinizi :1hug:

allah rastgetirsin canım

bir neskafe keyfi yaptım yanında sigara tabi o mereti bir tane değil çok içiyorum ben bu sigarayı kızlar ya rahat sabahtan bu saate kadar 10 tane içmişimdir paketim bitti şimdi kim sigara getirecek bana
neyse ben işlerime devam edeyim

Back