• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın gülaycım sabah meyvemi yedim daha kahvaltı yapmadım bende bi geçmişi okuyum...............

gözün aydın azad bebeler okula başladı :delphin:

ben okudum geldim çok güsel uyarıılar olmuş çok beğendim vala bu şekilde giderse hepimiz tez zamanda mezun olucaz inş.

azra ablamla bende konuştum çok slmı varr

gelelim hafta sonu yediklerime annemler sabah 6,5 ta geldiler yattık uyuduk gözümü açtığımda karşı yatağımda ablamı görmek çokgüsel oluo inanamadım kaç kez dönüp dönüp baktım bende bilmiorum :) neyse 11 de kalktım çay hazırladım annemi öptüm uyandırdım ablamla uyanıktık zaten ona bakarken yakaldı beni:)
afedersiniz onlar gelcek die sucuk ayırmıştım yumurtalı sucuk yaptım
öğlen ablamla gezmekten bişi yiyemedik ablam bi simit aldı özlemiş banada ucundan eccük yedirdi:)
akşama ıspanak yemeği 1tane yuvarlak küçük kepek ekmeği yedim okadar

pazar günü
sabah; sosis vardı 2tane ondan yedim küçük olanlardan hani kahvaltılık 2 dilim ekmekle
öğlene; kabak ve karnıbahar yedim
akşama peynir domates yedim canım pek bişi istemedi ablamı yolcu ettikten sona bölece bitti haftasonu:(
gülay allah kavuştursun ablacaığına :1hug:

ben geldim 5i biryerde çayımı demledim şimcik onu içicem, pazatesi sendromu yaşıyorum üffffffff

afiyet olsun fıstıkım aynen bende:kahve:

günaydın kızlar gece burda bir oyuna takıldım
oyna oyna saat 4.30 oldu ay şeşi beş oldum :bbo:
çok güzeldi bırakamadım :bbo:
az önce uynadım kızımda uyanmamış hey maşallah
saat kaç oldu vallaha günün yarısı gitti kafamçokkarıştı
daha kahvaltı hazıırlıycam
bu sopa bana çok uyuduğum için:oklava::mymeka:

selama kızlarrrrrrrrr sabah 8 de yattım bugun :( saat 3 e kadar akrep delüsüyle çene yaptım:) ardından reiki yi arastırım derken:)))))))))))))))))) bisi buldum hipnoz e-kitap:))))))))))))))))))))))) sağlıklı zayıflama adında:))))) valla indirdim ama dinlemek gibi bi fırsatımo lmadı 21 gün dirlicekmisin günde 2 kez öle bisi 21 gün sonra değisimler oluyormus

selam kızlar kahvaltıyı yaptık artık öğlen yemeği yerinede geçti a.s
çok mutluyum bugün dikiş yaptığım bayan aradı saat 2 de onun yanına
gidicem antalya çıkışında çok uzak ama olsun ne yapalım
prens,kızılderili ve korsan şapkası dikicem
öptüm çıtırlar

neymiş asiii bacım anlattığın
sen yapta bizde yapalım tatlım :1hug:

Back