Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın gülaycım sabah meyvemi yedim daha kahvaltı yapmadım bende bi geçmişi okuyum...............
gülay allah kavuştursun ablacaığına :1hug:ben okudum geldim çok güsel uyarıılar olmuş çok beğendim vala bu şekilde giderse hepimiz tez zamanda mezun olucaz inş.
azra ablamla bende konuştum çok slmı varr
gelelim hafta sonu yediklerime annemler sabah 6,5 ta geldiler yattık uyuduk gözümü açtığımda karşı yatağımda ablamı görmek çokgüsel oluo inanamadım kaç kez dönüp dönüp baktım bende bilmiorum :) neyse 11 de kalktım çay hazırladım annemi öptüm uyandırdım ablamla uyanıktık zaten ona bakarken yakaldı beni:)
afedersiniz onlar gelcek die sucuk ayırmıştım yumurtalı sucuk yaptım
öğlen ablamla gezmekten bişi yiyemedik ablam bi simit aldı özlemiş banada ucundan eccük yedirdi:)
akşama ıspanak yemeği 1tane yuvarlak küçük kepek ekmeği yedim okadar
pazar günü
sabah; sosis vardı 2tane ondan yedim küçük olanlardan hani kahvaltılık 2 dilim ekmekle
öğlene; kabak ve karnıbahar yedim
akşama peynir domates yedim canım pek bişi istemedi ablamı yolcu ettikten sona bölece bitti haftasonu
ben geldim 5i biryerde çayımı demledim şimcik onu içicem, pazatesi sendromu yaşıyorum üffffffff
günaydın fatummm :1hug:lili cim çıtırım nasılsın???
ay hala boyunca çocukların olduğuna inanamıorum yaaaa........
öptüm sweni canım...
gözün aydın azad bebeler okula başladı