Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Öglen yediklerinden dolayi bi cezayı haketmissin cağlacim ama akşam dengelediğin ve spora çikaciģin icin görmemezlikten gelinebilir

Valla aslında her türlü hamuru çok güzel yaparım söylemesi ayıp hatta eskiden bayramlık baklavayı bile Kp bana yaptırmıştı bir kaç kez ( KV fesatlanıp kavga çıkartınca ben vazgeçmiştim yapmaktan )
Daha geçen gün kızım dedi Anne kaç zamandır hiç mantı yapmıyorsun diye ama onada aman Kuzum ne olur sende yeme bende yemiyeyim sonuçta mantı yapınca öyle çok az yapılmıyor ki eeee fazlada yapınca anam koca bir tabak yiyorum ertesi günede kalırsa birde güzel soğuk soğuk yerdim bol sarımsaklı yoğurtla
Ama inan artık kızlarda alıştı benim olmaz dememe çok ısrar etmiyorlar sağ olsunlar
Bir kaç ay evvel en son Annem yapmıştı o zamanda inatla sadece 3 yk kadar yemiştim ama tabi gözüm aç aklım o gece yiyemediğim mantıda kalmıştı

Benim iki gözümü birden oyacaklar ama artık uslu duruyoruz ve kaçamakları ne yapıyoruz nede aklımızdan geçiriyoruz Boşver güzelim o lezzet bir anlık ama bizim fıstık gibi olduğumuzda giyeceğimiz güzel kiyafetlerin, alacağımız güzel iltifatların değeri paha biçilemez

Kesinlikle kafaya koydum yaza şuanki kilomda olmayacağım kesin ve son hedefime ulaşmamışta olsam çok daha hafif dolanacağım ve en geç bir sonraki yaz 38 beden olacağım

Süpersin tatlm

Sonuna kadar haklısın canım. İNŞALLAH AMİN.

Genişletmek için tıkla...

Merhaba tatlım..
Bilgilerini kontrol ettim.
334. etapta 65,1 kiloyken izne ayrılmışsın.
Karar defterinde izinli üyenin geri dönüşü yazıyor.
Kısa süreli izin dönüşlerinde alınan kilo verilene kadar sadece listeye girilemiyor. Takımlarda olmak serbest.
Ancak zaten senin durumun farklı.
Karar defterinde de yazıyor bu durum, mutlaka oku.
Uzun süreli izinler ve fazla kilo alımları için geçerli değil bu durum.
Özetle; yeniden yarışabiliyorsun

Kizlarrr seabahardan gelen cevap. .. yani haftaya inşallah listedeki yerimi alabilicem :)

Merhaba

5
İnşallah haftaya tartida hepimiz mutlu oluruz canim

Hadi gözün aydın
Demekki listeye bir kişi daha ekleniyor

Diğer fıstıklarr menüleriniz nerdee

Benim bu hafta belli zati 7 hurma + 4 YK YOğurt ( 3 öğünde aynı )
Hatta yoğurt yerine 1 büyük bardak ayran içerim diye düşünüyorum daha tok tutuyor diye

İnşallahhhhhhhhhh bol bol eksi olarak döner banada iyice motive olurum

Neler yedin canim menünde neler var :)
Yazmaya usendim
sabah
kahvalti yapamadim
oglen tavuk doner sandvic İki bardak ayran
aksam bir tabak lahana sarmasi bir kase yogurt
bu kadar tatlim
7

Saol canim yaa valla listeye girmek beni çok mutlu etti :))

Ben geçen cumartesi bunu zaten sana yazmıştım ama sen bir türlü göremedin
Cuma gününden beride takıma uğramamışsın
Bunlar yetmiyormuş gibi birde püsküütüme mesaj atıp meşgul etmişsin...
Ah be canım olayı taa püsküütüme iletene kadar takıma daha sık uğrasaydında mesajlarımızı okusaydın daha iyi olmazmıydı sencede hı?
Bu hafta listede olabilmen için takıma her gün e az 5 mesaj yazma zorunluluğun var,ueterli paylaşımda bulunursan listeyedahil olabilirsin.

Bugünkü yaptığm sporlar gelsin

Leslie 1 mil 15 dk
240 squat
8 dklk karın videosu
30 mekik
20 sn plank
20şerden 40 sn yan plank
50 üçgen
50 selülit savar haraketi
15 yarım şınav
300 tane ip atlama
55 sumo squat

Cnm kurabiye yada pasta ikisinden birini tercih etseydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…