- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Menum geliyorrrrr
Kahvalti
1 porsiyon firinda baharatli patates
1 kasik suzme yogurt
Ogle
1 dilim yaspasta
1 kucuk kurabiye
2 kasik kisir
Aksam
2 bardak ayran
Belki 2 3 kasik barbunya
1.5 litre su
Yagmur yagmazsa yürüyüşe gideceim insallah
Aynen canım ya ben de cumaya kadar böyle devam etmek istiyorum inşallah başarırız ömrüm. Bir de ben bir çok diyetisyenden duydum makarnayı az miktarda kullana biliriz. Ben de çok seviyorum makarnayı hele bir de üstüne sarımsaklı yoğurt olursa mmm gel keyfim gel.Şimdi kızlar benim gözümü oyacak.
Menü
sabah
2 dilim ekmek
domates
2 kk peynir
2 dilim salam
Öğle
1 küçük muz
ara
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
100 gr yağsız tavuk sote
toplam 1200 kalori
Su 2 lt olur
Sporu kızımı uyutunca yapıcam yazarım
KIRMIZI ALARM KIRMIZI ALARM KIRMIZI ALARM
1000 kaloriyi gectigim için 1.5 değil 2 saat spor yapıcam
Geçmiş olsun canım ne oldu ki ayağına.
Sonuna kadar haklısın canım. İNŞALLAH AMİN.Valla aslında her türlü hamuru çok güzel yaparım söylemesi ayıphatta eskiden bayramlık baklavayı bile Kp bana yaptırmıştı bir kaç kez ( KV fesatlanıp kavga çıkartınca ben vazgeçmiştim yapmaktan )
Daha geçen gün kızım dedi Anne kaç zamandır hiç mantı yapmıyorsun diye ama onada aman Kuzum ne olur sende yeme bende yemiyeyim sonuçta mantı yapınca öyle çok az yapılmıyor ki eeee fazlada yapınca anam koca bir tabak yiyorum ertesi günede kalırsa birde güzel soğuk soğuk yerdim bol sarımsaklı yoğurtla
Ama inan artık kızlarda alıştı benim olmaz dememe çok ısrar etmiyorlar sağ olsunlar
Bir kaç ay evvel en son Annem yapmıştı o zamanda inatla sadece 3 yk kadar yemiştim ama tabi gözüm aç aklım o gece yiyemediğim mantıda kalmıştı
Benim iki gözümü birden oyacaklarama artık uslu duruyoruz ve kaçamakları ne yapıyoruz nede aklımızdan geçiriyoruz Boşver güzelim o lezzet bir anlık ama bizim fıstık gibi olduğumuzda giyeceğimiz güzel kiyafetlerin, alacağımız güzel iltifatların değeri paha biçilemez
Kesinlikle kafaya koydum yaza şuanki kilomda olmayacağım kesin ve son hedefime ulaşmamışta olsam çok daha hafif dolanacağım ve en geç bir sonraki yaz 38 beden olacağım
Canım benim inşallah çabucak düzelir.Canım önemli birşey değil aslında şişmiş biraz basamıyorum, işe de gidemedim, yarına düzelmiş olurum (6)
Valla ödem olduğuna adım gibi eminim zaten canımgeçen akşam sehpaya dayanmıştım anam bacağımı bir çektim resmen sehpaya deyen kısım içine göçmüştü
Bakalım sabahdan beri elimden geldiğince su içiyorum hatta arada unuttuğumda iki bardak arka arkaya içiyorum yeterli olsun diye
İnşallah dediğin gibi bol suyla ödemide atarım
Sorma benimki kadar dalga geçiyor olmasın2 kg birden oynuyor ve bir türlü eksi göremiyorum diye sinir oluyordum ama bu hafta cidden cumaya kadar tartılmayacağım sporumuda beslenmemide kaçamaksız tamamlayacağım inşallah artık bu haftada gitmezse cidden hiççç umurum olmayacak benimde kaderimmiş diyip sporumu ve beslenmemi kilo versemde vermesemde aynen devam edeceğim en azından daha sağlıklı olduğuma emin olduğumdan içim rahat olacak
Canım bundada vardır bir hayır üzülmeEvet can sıkıcı bir durum 1 kredi yüzünden 1 sene uzaması ama zaman çabucak akıp geçiyor o bir senede eminim su gibi geçecektir
Bugunki menum
Toplam 1000 kcal
1 lt su
birazdan spor yapicam
ve sekersiz cayimi icecem
Genişletmek için tıkla...
Merhaba tatlım..
Bilgilerini kontrol ettim.
334. etapta 65,1 kiloyken izne ayrılmışsın.
Karar defterinde izinli üyenin geri dönüşü yazıyor.
Kısa süreli izin dönüşlerinde alınan kilo verilene kadar sadece listeye girilemiyor. Takımlarda olmak serbest.
Ancak zaten senin durumun farklı.
Karar defterinde de yazıyor bu durum, mutlaka oku.
Uzun süreli izinler ve fazla kilo alımları için geçerli değil bu durum.
Özetle; yeniden yarışabiliyorsun
Kizlarrr seabahardan gelen cevap. .. yani haftaya inşallah listedeki yerimi alabilicem :)
Diğer fıstıklarr menüleriniz nerdee
Yazmaya usendimNeler yedin canim menünde neler var :)
Hadi gözün aydın
Demekki listeye bir kişi daha ekleniyor
Benim bu hafta belli zati7 hurma + 4 YK YOğurt ( 3 öğünde aynı )
Hatta yoğurt yerine 1 büyük bardak ayran içerim diye düşünüyorum daha tok tutuyor diye
İnşallahhhhhhhhhh bol bol eksi olarak döner banada iyice motive olurum
Ben geçen cumartesi bunu zaten sana yazmıştım ama sen bir türlü göremedin@cirkinordekyavrusu canım sen bu hafta listedesin,izne ayrılalı uzun süre olduğu ve aldığın kiloyu kısa sürede veremeyeceğin için listeye dahil olacaksın.
Linkden ilgili bölümü okuyabilirsin
CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
Genişletmek için tıkla...
Merhaba tatlım..
Bilgilerini kontrol ettim.
334. etapta 65,1 kiloyken izne ayrılmışsın.
Karar defterinde izinli üyenin geri dönüşü yazıyor.
Kısa süreli izin dönüşlerinde alınan kilo verilene kadar sadece listeye girilemiyor. Takımlarda olmak serbest.
Ancak zaten senin durumun farklı.
Karar defterinde de yazıyor bu durum, mutlaka oku.
Uzun süreli izinler ve fazla kilo alımları için geçerli değil bu durum.
Özetle; yeniden yarışabiliyorsun
Kizlarrr seabahardan gelen cevap. .. yani haftaya inşallah listedeki yerimi alabilicem :)
Yazmaya usendim
sabah
kahvalti yapamadim
oglen tavuk doner sandvic İki bardak ayran
aksam bir tabak lahana sarmasi bir kase yogurt
bu kadar tatlim
7
Menum geliyorrrrr
Kahvalti
1 porsiyon firinda baharatli patates
1 kasik suzme yogurt
Ogle
1 dilim yaspasta
1 kucuk kurabiye
2 kasik kisir
Aksam
2 bardak ayran
Belki 2 3 kasik barbunya
1.5 litre su
Yagmur yagmazsa yürüyüşe gideceim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?