İnşallah hep böyle iyi hiss edersin bebeyim.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bu sabahta şükür 06:15de yataktan çıkabildim
Malum bu hafta hurma detoksu yapıyorum ve kendimi gayet iyi hissediyorum
Kahvaltımı yaptım birazdanda keyif kahvemi ( tabiki şekersiz ) içip sabah sporumu yapacağım ( leslie bacıyla maşallah aramız iyi bu aralarnormalde gıcık olur bırakırdım ama KKdaki spor grubuna dahil olmak iyi geldi en azından kıvırma payım kalmıyor sonuçta söz verdiğim için )
Yine bir aksilik olmazsada akşam üzere tekrar bir posta yapacağım
Hani derler ya ne kadar ekmek okadar köfteBenimkide o hesap ama benim için geçerli olan versiyon; Ne kadar Leslie o kadar eksi
Sizlerede hayırlı sabahlar kızçelerrrrrrr
İnşallah hepimiz için bol eksili bir gün olur ve cuma bütün takım bol bol eksi görür
Keyif kahvemi yapayım bari dalmışımondan sonra doğru spora sonrada ev işlerine ( arada bakarım ama yine tabi )
hurma diyetine nasıl dayanabiliyorsun canımn ya acıkmıyor musun? bi de kaç gün yapıcan bu detoksu...
Bugün ikinci günüm daha ama inan hiç acıkmadım dün hatta sabah akşam 2 posta leslie yaptım
Şu andada keyif kahvemi içip sabah leslimi yapacağım
Aralarda hiç acıkmıyorum ama acıkırsamda ayran içerim diye rahatım sonuçta bozmuyor detoksu ayran
sevgili monim ve turuncum. Ben ins dir3ncimi karatay sayesinde 5 indirip ilactan kurtuldum. Sizin beslenme tarzinizi bilmiyorum ama karatay saglikli besl3nme aliskanligiyla cok kisi tanidim ilavtan kurtulan hic okudunuzmu kitabi yoksa bengibi yillarca onyargilimi bakarsiniz ben ozellikle tum hastalarin karatayla sagligina kavusacagina kesin eminim
kaç zaman yapıcan bu detoksu
gunaydın kızlar
Canım haklısındır mutlaka ama ben kısıtlanmayı sevmiyorum hiç. Meyveyi çok seviyorum ve hayatımdan çıkartamıyorum. ne bileyim sevemiyorum bu tarz diyetleri...
ben bi 5 kg versem şekerim düzelecek ams bi türlü toparlanamadım
Günaydın kızlar, dün moda girememiştim tüm gün yattığımdan ama bugün bomba gibiyim.
Hadi verelim şu kiloları (1)
Canım Karatay meyve yemeyin demiyor ki sadece kilo verme aşamasında çok fazla tüketmeyin ve tüketeceksenizde sabah kahvaltınıza dahil edin diyorBen ilk zamanlar her sabah kahvaltıda mutlaka meyve eklerdim ama inan şu anda hiç ihtiyaç hissetmiyorum ( ki ben okadar meyve delisiydim ki kışın eşim 1 kg portakal 1 kg elma alırdı akşam oturur bir güzel soyar yerdik ailecek hepsini tabi sonra ben şeker fırlayınca baygın düşerdim ama bilmediğim için anam çok yoruldum sanırım yine bugün derdim yada şekerim düştü diye birazda çiko yerdim )
Şimdi haftada en fazla 3 kere meyve tüketiyorum oda genelde yine kahvaltı peşinden
Süperrrr işte bu motivasyonla inşallah çabucak kurtulacağız hepimiz kilolarımızdan
Kahvaltılar şu saatte kadar edilmiştir umarımmalum sağlam bir kahvaltı güne daha enerjik başlamamızı sağlıyor ve metabolizmayı sabah sabah koşmuş gibi hızlandırıyormuş
Benden akşam 3 mil Leslie yapıcam, haftasonları da jillian yapıcam ...
Havalar düzelene kadar azcık kilo vermiş olurum, o zaman da sabah koşularına başlarım...
ayyy çok eğlenceli
Ben yaptım
Hatta yemeden öne fotoğraflarını çekiyorum , menülerimi akşam öyle bildireceğim.
Hemen su içmeye başladım bi de .
Bundan sonra 2,5 litre bitircem
Ne güzel sabah dışarda yürümek ama maalesef benim kuzu yüzünden ben hiç çıkamam sabahları ( ablamızda babamızda sabah erken çıkınca ) birde bizim burada yürüyüş yeri pek yok sadece 1 parkımız var spor aletlerinin olduğu oradada sapık amcalar pusuda bekleyip hatunları dikizliyor kadınların spor yaparken popişlerini sallamasını izlemekten zevk alan herifler o yüzden eşim orayı pek istemiyor ki bende gidemem zaten )
Aslında evde spor yapmak daha işime geldi hem uzun mesafe yürüyüp nasıl dönerim yorulunca derdi olmaz ( malum benim popiş biraz daha büyük taşıması zor) birde direk duşa atabiliyorum kendimi yada üzerimi değiştirebiliyorum evde olunca
Aman gitsin kilolarda içerisi dışarısı fark etmez heee yaz gelince sabah çıkamasamda öğlen kızı parka götürür yine götürürken yürümüş olurum ( sapık amcalar sabah mesaisinden sonra yok oluyorlar)
Ne güzel sabah dışarda yürümek ama maalesef benim kuzu yüzünden ben hiç çıkamam sabahları ( ablamızda babamızda sabah erken çıkınca ) birde bizim burada yürüyüş yeri pek yok sadece 1 parkımız var spor aletlerinin olduğu oradada sapık amcalar pusuda bekleyip hatunları dikizliyor kadınların spor yaparken popişlerini sallamasını izlemekten zevk alan herifler o yüzden eşim orayı pek istemiyor ki bende gidemem zaten )
Aslında evde spor yapmak daha işime geldi hem uzun mesafe yürüyüp nasıl dönerim yorulunca derdi olmaz ( malum benim popiş biraz daha büyük taşıması zor) birde direk duşa atabiliyorum kendimi yada üzerimi değiştirebiliyorum evde olunca
Aman gitsin kilolarda içerisi dışarısı fark etmez heee yaz gelince sabah çıkamasamda öğlen kızı parka götürür yine götürürken yürümüş olurum ( sapık amcalar sabah mesaisinden sonra yok oluyorlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?