Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İnşallah hep böyle iyi hiss edersin bebeyim.
2

Günaydınnn şekerlerim
Güpgüzel bir gün geçirin inşallah

Takımın yaramaz kızı çirkinördekyavrusu kız niye okumuyorsun yazdıklarmııısaçını başını yolcam bakko değilde burda sinirimden kendi saçımı başımı yoluyorum kel kalcam senin yüzndennnn

Keyif kahvemi yapayım bari dalmışım ondan sonra doğru spora sonrada ev işlerine ( arada bakarım ama yine tabi )

hurma diyetine nasıl dayanabiliyorsun canımn ya acıkmıyor musun? bi de kaç gün yapıcan bu detoksu...

Bugün ikinci günüm daha ama inan hiç acıkmadım dün hatta sabah akşam 2 posta leslie yaptım
Şu andada keyif kahvemi içip sabah leslimi yapacağım
Aralarda hiç acıkmıyorum ama acıkırsamda ayran içerim diye rahatım sonuçta bozmuyor detoksu ayran

kaç zaman yapıcan bu detoksu

Canım haklısındır mutlaka ama ben kısıtlanmayı sevmiyorum hiç. Meyveyi çok seviyorum ve hayatımdan çıkartamıyorum. ne bileyim sevemiyorum bu tarz diyetleri...
ben bi 5 kg versem şekerim düzelecek ams bi türlü toparlanamadım

Kızlarrrrrrrrrrrrr an itibariyle 2 Mil sabah leslimide yaptım
İnşallah akşam üzerede bir okadar yaparımda bari şu kilo vermeyi biraz hızlandırmış olurum

Felaket terledim ve yoruldum ama bir okadarda mutlu hissediyorum kendimi

kaç zaman yapıcan bu detoksu

Canım Cumaya kadar devam etmek istiyorum hatta cuma gecesi bitireceğim büyük ihtimal ( tabi kendimi o güne kadar yine şu anda olduğum gibi iyi hissedersem sonuçta kendime işkençe gibi geldiği yerde bırakmak daha mantıklı ama yapanlar rahat 1 hafta yapıyor gördüğüm kadarıyla )

gunaydın kızlar

Günaydın canımmmmm

Canım Karatay meyve yemeyin demiyor ki sadece kilo verme aşamasında çok fazla tüketmeyin ve tüketeceksenizde sabah kahvaltınıza dahil edin diyor Ben ilk zamanlar her sabah kahvaltıda mutlaka meyve eklerdim ama inan şu anda hiç ihtiyaç hissetmiyorum ( ki ben okadar meyve delisiydim ki kışın eşim 1 kg portakal 1 kg elma alırdı akşam oturur bir güzel soyar yerdik ailecek hepsini tabi sonra ben şeker fırlayınca baygın düşerdim ama bilmediğim için anam çok yoruldum sanırım yine bugün derdim yada şekerim düştü diye birazda çiko yerdim )
Şimdi haftada en fazla 3 kere meyve tüketiyorum oda genelde yine kahvaltı peşinden

Günaydın kızlar, dün moda girememiştim tüm gün yattığımdan ama bugün bomba gibiyim.
Hadi verelim şu kiloları (1)

Süperrrr işte bu motivasyonla inşallah çabucak kurtulacağız hepimiz kilolarımızdan

Kahvaltılar şu saatte kadar edilmiştir umarım malum sağlam bir kahvaltı güne daha enerjik başlamamızı sağlıyor ve metabolizmayı sabah sabah koşmuş gibi hızlandırıyormuş

Ben yaptım
Hatta yemeden öne fotoğraflarını çekiyorum , menülerimi akşam öyle bildireceğim.
Hemen su içmeye başladım bi de .
Bundan sonra 2,5 litre bitircem (3)

Benden akşam 3 mil Leslie yapıcam, haftasonları da jillian yapıcam ...
Havalar düzelene kadar azcık kilo vermiş olurum, o zaman da sabah koşularına başlarım...
ayyy çok eğlenceli

Ne güzel sabah dışarda yürümek ama maalesef benim kuzu yüzünden ben hiç çıkamam sabahları ( ablamızda babamızda sabah erken çıkınca ) birde bizim burada yürüyüş yeri pek yok sadece 1 parkımız var spor aletlerinin olduğu oradada sapık amcalar pusuda bekleyip hatunları dikizliyor kadınların spor yaparken popişlerini sallamasını izlemekten zevk alan herifler o yüzden eşim orayı pek istemiyor ki bende gidemem zaten )
Aslında evde spor yapmak daha işime geldi hem uzun mesafe yürüyüp nasıl dönerim yorulunca derdi olmaz ( malum benim popiş biraz daha büyük taşıması zor ) birde direk duşa atabiliyorum kendimi yada üzerimi değiştirebiliyorum evde olunca

Aman gitsin kilolarda içerisi dışarısı fark etmez heee yaz gelince sabah çıkamasamda öğlen kızı parka götürür yine götürürken yürümüş olurum ( sapık amcalar sabah mesaisinden sonra yok oluyorlar )

Ben yaptım
Hatta yemeden öne fotoğraflarını çekiyorum , menülerimi akşam öyle bildireceğim.
Hemen su içmeye başladım bi de .
Bundan sonra 2,5 litre bitircem

süper aynen devam canım
Bende önceden resimli bildiriyordum ama şu ara malum sırf hurma ve ayran tüketince 3 öğün gerek kalmıyor resme tabi daha sonra bende yine resimli bildirim yaparım en azından oradan az yada çok daha güzel belli oluyor

Bende sabahtan beri 500 ml içtim bile hatta şimdi 2 bardak daha içeceğim
Genelde su içmeyi unuttunca her defasında 2 - 2 içiyorum suyu ve en az 2.5 litre kesin oluyor hatta çay, kahveyide hesaba katarsam 3 litre belki dahada fazla

O amcalara sinir oldum
Aslında evde de iyi ama dışarısı nedense moralini çok yerine getiriyor insanın, özellikle çok erken saatlerde çıkılırsa.
Bu arada kızlar ben sadece kilo vermeye çalışmıyorum, sigarayıda bıraktım, bugün 4. günüm.
Sizin anlayacağınız şu an çok önemli bir süreçten geçiyorum (4)

Kız öldüm gülmekden kız ne kadar da iyi anlatmışsın manyak amcaları. Ben de aynı derdliyim. Kocam balaşkayı da al çık diyor tabii orda nelerin olduğundan habersiz.
4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…