Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menü gayet ii tatlim
(7)

M
Menü ii tatlım, sen nasıl istersen diet ekmek te olur
(8)

oynakbasi34 hurma diyeti mi yapıyorsun cnm sen? Karatay ne oldu bıraktın mi onu

Evet canım bu hafta hurma diyeti yapıp bünyeyi biraz şaşırtma yoluna gideyim dedim Zaten karatayımsı besleniyordum ( olabildiğince sağlıklı ama tabi serbest tavuk ve yumurtası her zaman almıyorum acıkcası çünkü 4 kişilik bir aile olunca her gün 8 yumurta beni baya maddi acıdan yorar ) Çoğu kuralına uyuyordum zaten ( mevsimsiz sebze yemiyorum, leptin saatine dikkat ediyordum ama maalesef 1 aydır kilo veremeyince motivasyonum düşecek gibi olunca bir müddet biraz değişiklik yapmaya karar verdim )

bu hurma diyeti ise yarıyor mu peki? ?

Menum
Kahvaltı
200 ml light tarçınlı süt
25 gr peynir ve 40 gr tam buğday ekmek ile yağsız tost
Roka ve 2 zeytin

Ara 7 tane badem

Öğle 0.5 elma
1 portakal

Ara 1 fincan yeşil cay
1 tane eti puf

Aksam
Fırında patatesli tavuk
25 gr tam buğday ekmek
Salata
1 bardak vişne komposto

Ara şekersiz Türk Kahvesi
5 gr çikolata ve 5 tane bonibon

Spor
40 dk Leslie 3 mill
60 twister bel hareket
50 sguat
50 mekik aleti ile mekik

(10)
200 tane plates çemberi ile iç bacak

bu hurma diyeti ise yarıyor mu peki? ?

Valla İnstagramda takip ettiğim kişilerin arasında bir sürü yapan oldu ve hepsi 2 kgya yakın fark bile gördü spor yapmadıkları halde hadi benim metabolizma yavaş çalışıyor diyorum ( ama sporumuda günde 2 kere yaparım diye düşünüyorum ) hani en azından şu lanet 110u görürüm diye düşünüyorum en azından motive olurum o bahaneyle hem cumarteside doğum günüm bari cuma baya bir eksi olursa gönül rahatlığı ile ( tabi asla sağlıksız ve abartılı birşey yemeden ) eşimle baş başa güzel vakit geçirir baş başa yemeğimizi yeriz

İnşallah dilediyin tüm arzuların gerçekleşecek ömrüm sende bu yürek varken daha fazlasını da verecek ezizim Rebbim sana. Ben senin kalbinin temizliyini seze biliyorum inşallah temiz kalpliliyinin mükafatını alıcaksın canım benim.

Bence harika özellikle sporlar :) Tebrikler cnm :)

Kizlar iyi aksamlar
hemen bugunki menumu rapor edeyim dedim geldim
sabah 7.30 da 1 kivi 1 muz tarcinli yaninda 4 ceviz
ogle 13.00 de salata ve et doner 3 parca lahana tursu
aksam 17.30 de 1 kase kisir 1 koca tabak salata 1 dlm peynor 10 zeytin
spor 55dk kardiyo; bantta yurume . Eliptik bisiklet. Lesli karma

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bu sabahta şükür 06:15de yataktan çıkabildim
Malum bu hafta hurma detoksu yapıyorum ve kendimi gayet iyi hissediyorum
Kahvaltımı yaptım birazdanda keyif kahvemi ( tabiki şekersiz ) içip sabah sporumu yapacağım ( leslie bacıyla maşallah aramız iyi bu aralar normalde gıcık olur bırakırdım ama KKdaki spor grubuna dahil olmak iyi geldi en azından kıvırma payım kalmıyor sonuçta söz verdiğim için )

Yine bir aksilik olmazsada akşam üzere tekrar bir posta yapacağım
Hani derler ya ne kadar ekmek okadar köfte Benimkide o hesap ama benim için geçerli olan versiyon; Ne kadar Leslie o kadar eksi

1
Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər

Herkese Günaydın. ...

Sabah sabah bir kase yoğurt yenildi bir bardak limonlu şu içindi ve yola düşürdü :)

günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım kaçamaklar yapıldı mı yoksa neyse şimdi ben derse giriyorum görüşürüzzzzz

Sizlerede hayırlı sabahlar kızçelerrrrrrr
İnşallah hepimiz için bol eksili bir gün olur ve cuma bütün takım bol bol eksi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…