• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menum geliyorrrrr
Kahvalti

1 porsiyon firinda baharatli patates
1 kasik suzme yogurt

Ogle
1 dilim yaspasta
1 kucuk kurabiye
2 kasik kisir

Aksam
2 bardak ayran
Belki 2 3 kasik barbunya

1.5 litre su
Yagmur yagmazsa yürüyüşe gideceim insallah

Öglen yediklerinden dolayi bi cezayı haketmissin cağlacim ama akşam dengelediğin ve spora çikaciģin icin görmemezlikten gelinebilir ;)

Aynen canım ya ben de cumaya kadar böyle devam etmek istiyorum inşallah başarırız ömrüm. Bir de ben bir çok diyetisyenden duydum makarnayı az miktarda kullana biliriz. Ben de çok seviyorum makarnayı hele bir de üstüne sarımsaklı yoğurt olursa mmm gel keyfim gel.:KK53:Şimdi kızlar benim gözümü oyacak. :KK48:

Valla aslında her türlü hamuru çok güzel yaparım söylemesi ayıp :KK48: hatta eskiden bayramlık baklavayı bile Kp bana yaptırmıştı bir kaç kez ( KV fesatlanıp kavga çıkartınca ben vazgeçmiştim yapmaktan :KK48: )
Daha geçen gün kızım dedi Anne kaç zamandır hiç mantı yapmıyorsun diye ama onada aman Kuzum ne olur sende yeme bende yemiyeyim sonuçta mantı yapınca öyle çok az yapılmıyor ki eeee fazlada yapınca anam koca bir tabak yiyorum ertesi günede kalırsa birde güzel soğuk soğuk yerdim bol sarımsaklı yoğurtla :oops:
Ama inan artık kızlarda alıştı benim olmaz dememe çok ısrar etmiyorlar sağ olsunlar :KK68:
Bir kaç ay evvel en son Annem yapmıştı o zamanda inatla sadece 3 yk kadar yemiştim ama tabi gözüm aç aklım o gece yiyemediğim mantıda kalmıştı :KK70::KK70::KK70::KK70:

Benim iki gözümü birden oyacaklar :KK70: ama artık uslu duruyoruz ve kaçamakları ne yapıyoruz nede aklımızdan geçiriyoruz :KK60: Boşver güzelim o lezzet bir anlık ama bizim fıstık gibi olduğumuzda giyeceğimiz güzel kiyafetlerin, alacağımız güzel iltifatların değeri paha biçilemez :21::21::21::21::21:

Kesinlikle kafaya koydum yaza şuanki kilomda olmayacağım kesin ve son hedefime ulaşmamışta olsam çok daha hafif dolanacağım ve en geç bir sonraki yaz 38 beden olacağım :21::21::21::21::21::21:

Menü

sabah
2 dilim ekmek
domates
2 kk peynir
2 dilim salam

Öğle
1 küçük muz

ara
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

akşam
100 gr yağsız tavuk sote

toplam 1200 kalori

Su 2 lt olur

Sporu kızımı uyutunca yapıcam yazarım

KIRMIZI ALARM KIRMIZI ALARM KIRMIZI ALARM

1000 kaloriyi gectigim için 1.5 değil 2 saat spor yapıcam

Süpersin tatlm ;)

Valla aslında her türlü hamuru çok güzel yaparım söylemesi ayıp :KK48: hatta eskiden bayramlık baklavayı bile Kp bana yaptırmıştı bir kaç kez ( KV fesatlanıp kavga çıkartınca ben vazgeçmiştim yapmaktan :KK48: )
Daha geçen gün kızım dedi Anne kaç zamandır hiç mantı yapmıyorsun diye ama onada aman Kuzum ne olur sende yeme bende yemiyeyim sonuçta mantı yapınca öyle çok az yapılmıyor ki eeee fazlada yapınca anam koca bir tabak yiyorum ertesi günede kalırsa birde güzel soğuk soğuk yerdim bol sarımsaklı yoğurtla :oops:
Ama inan artık kızlarda alıştı benim olmaz dememe çok ısrar etmiyorlar sağ olsunlar :KK68:
Bir kaç ay evvel en son Annem yapmıştı o zamanda inatla sadece 3 yk kadar yemiştim ama tabi gözüm aç aklım o gece yiyemediğim mantıda kalmıştı :KK70::KK70::KK70::KK70:

Benim iki gözümü birden oyacaklar :KK70: ama artık uslu duruyoruz ve kaçamakları ne yapıyoruz nede aklımızdan geçiriyoruz :KK60: Boşver güzelim o lezzet bir anlık ama bizim fıstık gibi olduğumuzda giyeceğimiz güzel kiyafetlerin, alacağımız güzel iltifatların değeri paha biçilemez :21::21::21::21::21:

Kesinlikle kafaya koydum yaza şuanki kilomda olmayacağım kesin ve son hedefime ulaşmamışta olsam çok daha hafif dolanacağım ve en geç bir sonraki yaz 38 beden olacağım :21::21::21::21::21::21:
Sonuna kadar haklısın canım. İNŞALLAH AMİN.

Genişletmek için tıkla...

Merhaba tatlım..
Bilgilerini kontrol ettim.
334. etapta 65,1 kiloyken izne ayrılmışsın.
Karar defterinde izinli üyenin geri dönüşü yazıyor.
Kısa süreli izin dönüşlerinde alınan kilo verilene kadar sadece listeye girilemiyor. Takımlarda olmak serbest.
Ancak zaten senin durumun farklı.
Karar defterinde de yazıyor bu durum, mutlaka oku.
Uzun süreli izinler ve fazla kilo alımları için geçerli değil bu durum.
Özetle; yeniden yarışabiliyorsun

Kizlarrr seabahardan gelen cevap. .. yani haftaya inşallah listedeki yerimi alabilicem :)

Merhaba
Valla ödem olduğuna adım gibi eminim zaten canım o_O geçen akşam sehpaya dayanmıştım anam bacağımı bir çektim resmen sehpaya deyen kısım içine göçmüştü o_Oo_Oo_Oo_O
Bakalım sabahdan beri elimden geldiğince su içiyorum hatta arada unuttuğumda iki bardak arka arkaya içiyorum yeterli olsun diye :KK68:
İnşallah dediğin gibi bol suyla ödemide atarım :KK60:

Sorma benimki kadar dalga geçiyor olmasın :KK43: 2 kg birden oynuyor ve bir türlü eksi göremiyorum diye sinir oluyordum ama bu hafta cidden cumaya kadar tartılmayacağım:KK66: sporumuda beslenmemide kaçamaksız tamamlayacağım inşallah artık bu haftada gitmezse cidden hiççç umurum olmayacak benimde kaderimmiş diyip sporumu ve beslenmemi kilo versemde vermesemde aynen devam edeceğim :KK68: en azından daha sağlıklı olduğuma emin olduğumdan içim rahat olacak :KK66:

Canım bundada vardır bir hayır üzülme :KK60: Evet can sıkıcı bir durum 1 kredi yüzünden 1 sene uzaması ama zaman çabucak akıp geçiyor o bir senede eminim su gibi geçecektir :KK60:

5
İnşallah haftaya tartida hepimiz mutlu oluruz canim:KK15:

Merhaba tatlım..
Kısa süreli izin dönüşlerinde alınan kilo verilene kadar sadece listeye girilemiyor. Takımlarda olmak serbest.

Kizlarrr seabahardan gelen cevap. .. yani haftaya inşallah listedeki yerimi alabilicem :)

Hadi gözün aydın :21::21::21::21:
Demekki listeye bir kişi daha ekleniyor :KK60:

Diğer fıstıklarr menüleriniz nerdee :63:

Benim bu hafta belli zati :KK48: 7 hurma + 4 YK YOğurt ( 3 öğünde aynı :21: )
Hatta yoğurt yerine 1 büyük bardak ayran içerim diye düşünüyorum daha tok tutuyor diye :KK66:

İnşallahhhhhhhhhh bol bol eksi olarak döner banada iyice motive olurum :KK68:

Neler yedin canim menünde neler var :)
Yazmaya usendim:KK48:
sabah
kahvalti yapamadim
oglen tavuk doner sandvic İki bardak ayran
aksam bir tabak lahana sarmasi bir kase yogurt
bu kadar tatlim:KK15:
7

Hadi gözün aydın :21::21::21::21:
Demekki listeye bir kişi daha ekleniyor :KK60:

Benim bu hafta belli zati :KK48: 7 hurma + 4 YK YOğurt ( 3 öğünde aynı :21: )
Hatta yoğurt yerine 1 büyük bardak ayran içerim diye düşünüyorum daha tok tutuyor diye :KK66:

İnşallahhhhhhhhhh bol bol eksi olarak döner banada iyice motive olurum :KK68:

Saol canim yaa valla listeye girmek beni çok mutlu etti :))

@cirkinordekyavrusu canım sen bu hafta listedesin,izne ayrılalı uzun süre olduğu ve aldığın kiloyu kısa sürede veremeyeceğin için listeye dahil olacaksın.
Linkden ilgili bölümü okuyabilirsin
CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
Ben geçen cumartesi bunu zaten sana yazmıştım ama sen bir türlü göremedin:KK56:
Cuma gününden beride takıma uğramamışsın:KK12:
Bunlar yetmiyormuş gibi birde püsküütüme mesaj atıp meşgul etmişsin...
Ah be canım olayı taa püsküütüme iletene kadar takıma daha sık uğrasaydında mesajlarımızı okusaydın daha iyi olmazmıydı sencede hı?
Bu hafta listede olabilmen için takıma her gün e az 5 mesaj yazma zorunluluğun var,ueterli paylaşımda bulunursan listeyedahil olabilirsin.

Merhaba tatlım..

Bugünkü yaptığm sporlar gelsin

Leslie 1 mil 15 dk
240 squat
8 dklk karın videosu
30 mekik
20 sn plank
20şerden 40 sn yan plank
50 üçgen
50 selülit savar haraketi
15 yarım şınav
300 tane ip atlama
55 sumo squat

Menum geliyorrrrr
Kahvalti

1 porsiyon firinda baharatli patates
1 kasik suzme yogurt

Ogle
1 dilim yaspasta
1 kucuk kurabiye
2 kasik kisir

Aksam
2 bardak ayran
Belki 2 3 kasik barbunya

1.5 litre su
Yagmur yagmazsa yürüyüşe gideceim insallah

Cnm kurabiye yada pasta ikisinden birini tercih etseydin keşke ;)

Back
X