Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm.
Sabah: 1 b su.
Ara: 1 mac cofe.
Öğlen: 2 yumurta omlet. 2 dilim ekmek. yeşil soğan. 2 küçük turp. salatalık. 10 zeytin. az peynir. 1 çk bal. 2 yk kesmik. 1 b ç.
Ara: 4 adet xlebçı.
Akşam: 1 b süt. küçük parça kinder çikolata.
Ara: 4 adet xlebçı.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay.

Offffffff kaç saatdir bekliyorum yaaa dakika başı gelip bakıyorum bir Allahın kulu yok ya. Neden böyle yapıyosunuz kızlar ya. Bıktım artık ben de gidiyorum iyi geceler.

Canım kesmik le xlebçı ne olaki çok merak ettim

[QUOTcanım RuNCu, post: 39554907, member: 55123"]Adayaren ; canım matofin kullanmaya devam ediyormusun ?
Ben de çok fena sivilcelenme ve cildimde yağlanma yaptı. Sende de var mı böyle bir durum?[/QUOTE]
Evet canim kullanıyorum aksine benim yüzüm acayip kurudu pul pul dökülme var

Kızlar gelemedim bugün kusura bakmayın hiç fırsatım olmadı 3 yıl önceki okulumdaki bayan arkadaslarla görüştük çok fena şeyler yedik içtik yazmayim en iyisi ama 1 saat yuzmemi yaptım belki erimistir yediklerim

maalesef alıntı yapamıyorum ama nusabe haklı dusuncelerinde bende dahil kimse uğramaz oldu bü şekilde motive olamayiz
Detox konusuna gelince bence 1000 kaloriyi gecmeyelim ve ggünde herkes 2 saat spor yapsın
bir yazıda şunları okudum günde 1000 kalori alıp 3 saat de istediğin sporu yaparsan yürümek dahil ayda 10 kilo verebilirmisiz evet biliyorum çok zor ama biz 3 saat değil de 1.5 saat spor yapsak ayda 5 kilo iki ayda 10 kilo yapar ve Birçoğumuz hedefine ulaşır
kızlar artık ben kilo vermek için gram saymak istemiyorum kilo gitmesi lazım bir haftada bunun için günde en az 1.5 saat spor yapmak isteyen bana katilsin hangi Spor ve hareketleri yapacağımızı konuşalım bence tabii günde 1000 kalori alcaz bende varım diyenler yazın lütfen gazeteci clari yabancı biri spor ve diyetle 6 ayda taninmayacak hale gelmiş bakin bizde yapabiliriz süreyi uzun tuttukca veremiyoruz yada verdigimizi diğer hafta alıyoruz atalım şu fazlalıkları artık kızlar
beni bugün 3 yıl sonra gören okul arkadaşlarım ne kadar kilo almissin dediler üzücü ama oturup dovunmek yerine hırs yapıp spor yapmalıyım

Ay kimse yok dendikçe üstüme alınıyorum valla
Bugün küçüğün eeg si için uğraştık.
Bilmiyorum zaman bana yetmez oldu
İş hayatı ev hayatı çocuklar.
En son koşturmadan ihtiyaç dışı zevkle ne zaman gezdiğimi hatırlamıyorum. Burası benim en sosyal hayatım
Akşam akşam kusura bakmayın

Kızlar ben yarından itibaren günde en az 1.5 saat spor
1000 kalori yiyecek
3 lt şu içeceğim

katilmak isteyen kimler bana
Gülşen canım ben sana katılmayı çok isterim amma ben buraya ilk gelişimde de söylemişdim. Ben spor yapamıyorum çocuğum bel fıtığından dolayı sezeryanla dünyaya göz açdı. Üstelik narkoz iynesi belimden yapıldı ve yapılan iynenin yeri de hala çok acıyor. İnanırmısın çocuğumu bile yıkamakda zorlanıyorum ev işlerimde de çok zorlanıyorum. Yapılan ameliyatın yeri-bel fıtığı-yapılan iynenin yeri hepsi bir-birine karışmış durumda. Bu yüzden ben spor yapamıyorum. Kaloriye gelince eğer sana katılan olursa siz menülerinizi yazdıkca size bakar ben de bulabildiklerimden sizle beraber yaparım.

Musmutlu pazarlar kelebeklerim
İzne çıktığımdan beri kilo aldım yeni kural gereği takımada dönemiyorum aldığım kiloları vermeden
Sabah akşam yürüyüş yapıyoruz komşumla,bu arada komşum bir heves takımda olmak istemişti ama bebişi fırsat vermiyor o yüzden devam edemedi.yürüyüşlerimizde bebişin uyku saatine göre ayarlıyoruz.üç çocukla zor oluyor komşum için takıma vakit ayırmak.
Birde bizim sitenin genel bi kilo alma durumu var her taşınan kilo aldı
Can sıkıntısndan boşlukları yemek yemekle dolduruyoruz
Tanışma çayları ,cuma kur anları derken şiştik
Nolacak bizim halimiz bilmiyorum

Haklısın max factor, post: 39562989, member: 653773"]Gülşen canım ben sana katılmayı çok isterim amma ben buraya ilk gelişimde de söylemişdim. Ben spor yapamıyorum çocuğum bel fıtığından dolayı sezeryanla dünyaya göz açdı. Üstelik narkoz iynesi belimden yapıldı ve yapılan iynenin yeri de hala çok acıyor. İnanırmısın çocuğumu bile yıkamakda zorlanıyorum ev işlerimde de çok zorlanıyorum. Yapılan ameliyatın yeri-bel fıtığı-yapılan iynenin yeri hepsi bir-birine karışmış durumda. Bu yüzden ben spor yapamıyorum. Kaloriye gelince eğer sana katılan olursa siz menülerinizi yazdıkca size bakar ben de bulabildiklerimden sizle beraber yaparım.[/QUOTE]
Haklisin canım sen spor yapma kalori olarak katil ama internette yediğin yiyeceklerin kaç kalori olduğunu hesaplayan siteler var onu indir yediklerini yaz kalorini hesapla canım bü arada gunaydin ne kadar erken kalkmussin bugün pazar biz yeni kalktik

Günaydın kaptanı st: 395636öneride bulunacağı r: 181962"]çıktığımdan beri kilo aldım yenidoğumu kural gereği takımada dönemiyorum aldığım kiloları vermedenMusmutlu pazarlar kelmercedes im
Sabah akşam yürüyüş yapıyoruz komşumla,bu arada komşum bir heves takımda olmak istemişti ama bebişi fırsat vermiyor o yüzden devam edemedi.yürbildirimi yaizde bebişin uyku saatine göre ayarlıyoruz.üç çocukla zor oluyor komşum için takıma vakit ayırmak.
Birde bizim sitenin genel bi kilo alma durumu var her taşınan kilo aldı
Can sıkıntısndan boşlukları yemek yemekle dolduruyoruz
Tanışma çayları ,cuma kur anları derken şiştik
Nolacak bizim halimiz bilmiyorum

[/QUOTE]
Gunaydin kaptanim ben bir oneride bulunacagim malum sen fazla ugrayamiyorsun merveninde dogum yaklasti gruptan bir kisiyi gorevlendursen kurallara uymayana ceza falan verse bu boyle olmayacak hic motive olamiyoruz bazi arkadaslar cuma gelip kilo bildirimi yapip gidiyor sen daha iyi bilirsin ama ben bu sekilde giderse suresiz izin alip baska yollarla kilo vermeye calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…