• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

**3.Takım 378.Etap***

kelebekolacam: (75,4 /76 /-0,6 /-0,79 % )
Sahgul: (65,6/ 65,2 /0,4 /%0,61)
Nilyyyaaannnn: (83,8/ 83.0 /0.8 /%0.95 )
_citygirl_ : (66,0/65.4 / 0.6/%0.91)
Ecemavi : (73,0 / 72.5 / 0.5 /% 0.68)
bluebottle: (54,9/ 54,9/ 0/% 0) kilosu sabit
efser: (87,6/86,6 / 1 / % 1,14)
meantrees: (83,2/81,6/1,6/1,92) yeni üye hedef kilosu 64

Takım Ortalaması: %0,68

kızlar bi kontrol edermisiniz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Ay bugün iyice şaşkınlığım üzerimde :KK48:
Topiğe girip bir güzel 1 saattir avare avare bakıyorum kimse Günaydın bile yazmamış bana diye :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ulen meğer sayfayı açtıktan sonra sizlere yazmayı unutmuşum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Arada da kızla ilgilenince aklıma gelmedi hiç bakmak yazdığımı sandığım ( ama aslında yazmadığım ) mesaj çıkmışmı çıkmamışmı diye bakmaya :KK70::KK70::KK70:

Aşıkmıyım ne :KK70::KK70::KK70::KK70:

1. ***8.TAKIM 378.ETAP***

Ceco34 (119,4/ / / /% )
Mavı_gunbatımı(63,0/0/0/%0)izinli
Berkuras (100,9/99,9/0,5/%0,50)376.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilo 2 ye bölündü

8.TAKIM ORTALAMASI %

Bu arada Ayşem beni bu hafta sabit yazarmısın ;) hiç oynama yok aksine kabızlıktan dolayı az fazla bile görüyorum ama eminim bir iki güne kadar düzene girer yine ;)

**3.Takım 378.Etap***

kelebekolacam: (75,4 /76 /-0,6 /-0,79 % )
Sahgul: (65,6/ 65,2 /0,4 /%0,61)
Nilyyyaaannnn: (83,8/ 83.0 /0.8 /%0.95 )
_citygirl_ : (66,0/65.4 / 0.6/%0.91)
Ecemavi : (73,0 / 72.5 / 0.5 /% 0.68)
bluebottle: (54,9/ 54,9/ 0/% 0) kilosu sabit
efser: (87,6/86,6 / 1 / % 1,14)
meantrees: (83,2/81,6/1,6/1,92) yeni üye hedef kilosu 64

Takım Ortalaması: %0,68

kızlar bi kontrol edermisiniz

Kontrol etmek isterdim ama maalesef hesaplamasını hala öğrenemedim :KK48:
Eminim kızlardan gelen olunca kontrol ederler seve seve :KK68:

Selam kızlar haftada yarım kılo zor gidiyor ya gıdım gıdım gidiyor sabredeceğiz başka yolu yok motivasyonu düşürmek de yok

Benım başaramadığım akşam 9 da ancak masadan kalkıyorum ve yemeği kesemıyorum sonrasında

Ya meyvedir ya dolapta tatlı vs varsa çıkolata varsa hemen gider o yüzden hiç almıyorum çay vs

Yemekten sonra yemeyi bırakabilsem super olacak

Yar bana motivasyon..:110:

Selam kızlar haftada yarım kılo zor gidiyor ya gıdım gıdım gidiyor sabredeceğiz başka yolu yok motivasyonu düşürmek de yok

Benım başaramadığım akşam 9 da ancak masadan kalkıyorum ve yemeği kesemıyorum sonrasında

Ya meyvedir ya dolapta tatlı vs varsa çıkolata varsa hemen gider o yüzden hiç almıyorum çay vs

Yemekten sonra yemeyi bırakabilsem super olacak

Yar bana motivasyon..:110:
Canım seninde dediğin gibi pes etmek yok gıdım gıdım da gitse gidecek yaza 10 ay var ayda 2 kilodan 20 kilo eder.başarıcaz...
Akşam yemeğinden sonra lütfen bir şey yeme arzucum hedefimize ulaşmamıza hiç bir şey engel olmasın:D

Mavi_günbatımı;
Canımcım takıma uğramıyorsun sadece kilo bildiriyorsun demekki çok yoğunsun seni iki hafta izine çıkarıyorum hem yemek düzenin kurulmuş olur hem takıma vakit ayırabilirsin:KK66:paylaşımlarınında artması halinde 2 hafta sonra tekrar listede olabilirsin:cool:

Çok teşekkür ediyorum moniciğim, öğrenci mönülerimle sizlerle olacağım. :KK72:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kusura bakmayın bugün pek uğrayamadım ama iki gündür yoğundum ve üzerine birde kabızlık eklenince bugün kafası kesilmiş tavuk gibi oradan oraya dolandım durdum :KK70:
Biraz iş birazda el işi yaptım belki kafam dağılır diye ama yok ne kabızlığımın sıkıntısını unuttum nede başka şeyleri :KK48: Neyseki biraz daha iyiyim şu anda :KK66:

Bu arada bugün eşimin şirketteki iş arkadaşı bana faceden yazmış :KK48: ( sözde kankam :KK70: )
Annesi beni çok sevmişti en son ona yemeğe gittiğimizde ve ille bizede buyursun gelsin demiş :KK48:
Bizi yemeğe davet etmek istiyordu o zaman ( aynı akşam annesi kendi demişti hatta ben demiştim hasta annenizle uğraşıyorsunuz zahmet etmeyin çok isterseniz bir gün çaya geliriz diye ) ama ben 5 çayı iyidir zahmet vermeyelim diyince dün yazmış bana işte haftaya cumartesi annem 5 çayına davet etti diye :KK48:
Eşime demiş hani müsaitseniz buyrun gelin diye oda beni hanımların içinde işim ne Banuya söyle araba altında istiyorsa o gelir caya demiş :KK48:
Tabi ben davete değilde eşimin o şekilde demesine sevindim :KK48: demekki gerçekten eskisi kadar can ciğer muhabbeti yok onunla :KK68:
Henüz karar veremedim gitsemmi gitmesemmi diye ama annesi gerçekten çok kaliteli bir bayan ve anannesinede hasta ziyareti yapmış olurum diye düşündüm :KK66: hani hatır için bir kere git sonra nasılsa zırt pırt görüşmek zorunda değilsin diyince kankam bari hasta ziyaretiyle sevaba gireyim diyorum :KK70:
Akşam eşimle görüşeyim ona göre sana haber veririm dedim ( hani haftasonu için başka ne gibi bir planımız olur diye anlaşırır sana yazarım dedim :KK66:

Bakalım artık kararımı yarın vericeğim :KK66:

Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım :KK66:

Bugün resim yok :KK48:

Sabah; ( büyük kızım hazırladı sağ olsun )
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
4 adet ceviz

Öğle;
acıkmadım çok fazla ama yine aç kalmamak adına
1 adet turp
1 adet salatalık doğrayıp yedim

akşam üzere canım çok tatlı çekti ( sanırım regl yaklaştı )
bende 5 adet hurma yedim ( biraz fazla kaçtı sanırım ama deli gibi canım istedi tatlı ve başka birşey yeseydim daha kötü olacaktı )

Akşamlık;
4 adet köfte
bir kase hakiki zeytinyağlı marul salatası

2 - 3 saat evvelde bir büyük bardak ayran içtim :KK66:

Bir kaç gündür instagramdada resim paylaşmayı savsaklayınca böyle oluyor :KK48: ben yarından itibaren yine hepsinin resmini çekeceğim diye şartlandırayım kendimi ki gitsin şu kilolaar :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Sabah uyanır uyanmaz ailecek güzel bir kahvaltı ettik ve sonra biraz iş yaptım :KK66:
Bu akşam yine eşimin kuzeni gelecekmiş ( geçen sefer eşim çok geç gelince eşimle fazla vakit geçiremediler )
Hazır eşim de dışarıya bir iş için cıkmışken önce bir sizlere bakayım dedim :KK48: sonrada çamaşırlar makinede durunca onları asıp kendimi mutfağa atacağım :KK66:

Eşim akşamlık tavuk pilav yapsana dedi :KK53: aylardır adam pilav yüzü görmüyor :KK48: ( ancak bulgur pilavı )
Şimdi kuzenide geleceği için hadi tamam dedim ama ben kesinlikle pilav yemeği düşünmüyorum :KK66:
Ben kendime akşamlık şöyle güzelce haşlanmış tavuk, yanına bol salata ve 1 kase yoğurt yada cacık hazırlamayı düşünüyorum :KK68: bozmak yok yola devam :KK66:

Aslında kalktığımdan beri hafif bir baş ağrısı yaşıyorum ama inşallah birazdan geçerde dilediğim gibi girişirim işlere :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:

Ben az da olsa geçmiş bulurum diye düşünürken maşallah yine kimsecikler uğramamış :KK20::KK20::KK20::KK20:
Hadiyin ama kızlarrrrrrrrrr dönün şu yuvaya :KK12: bak sizler yüzünden motivasyon eksilecek bizde de :KK48: ( belki o bahaneyle dönen olur vicdan yaparsam didim :KK48: )

Şu an evi görmenizi isterdim :KK48:
Eşimin kuzeni bugün gelicek diye evin işlerini iyice bitirdim olurda yatıya kalırsa hazırlıklı olayım hemde daha rahat onunla ilgilenelim diye :KK66: Akşam yemeğine bizdeydi tabi ve şu anda eşim ve kuzen oyun konsolunda maç yapıyorlar :KK48: tabi öyle sessiz sakin değil hani iki yaramaz küçük çocuk gibi birbirlerine sataşarak ve şakalaşarak :KK70:

Kızımda arkadaşlarını dizi izlemeye çağırmıştı onlarda odadan salona geçtiler ille hep beraber Jenga oynayalım diye :KK48: hadi çok istiyorlar diye eşim ve kuzende maça ara verip bizlerle Jenga oynadılar :KK48: Tabi baya bir gırgır şamata oldu hatta en son baktım bunlar yeter demeyecek hadi siz bensiz devam edin dedim kaçtım :KK70:

Şu anda bir yandan o düşen tahtaların sesleri bir yandan Tvdeki oyunun maç sesleri :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Başım şişti aslına ama bir yandanda cıvıl cıvıl oluncada hoşuma gidiyor :KK36:

Kızlar Merhaba çok yorgunum bir sürü misafir vardı bende yeni oturdum.insallah hedefim bu hafta 1 kilo vermek kızlar doğru değil biliyorum ama bu hafta Yediklerimi kusarak kilo verecegim biliyorum çok sağlıksız ve iğrenç olsada ben bu şekilde bir haftada 2 kilo vermiştim

Canım sakın öyle birşey yapma :KK20:
İnan kendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yapıyorsun :KK12:
Benim okul zamanı bir arkadaşım aynı hatayı yapmış ( bizim okula gelmeden evvel 6 ay hastanede tedavi görmek zorunda kalmış ) ve inan hayatımda yaptığım en büyük hataydı diyor.
Üstelik senin kilon öyle birşey yaptıracak ( ki hiç bir kilo bunu yapmayı gerektirmez ) durumda değilki :63:
O zaman ben yatıp öleyim :KK61:

Bütün organlarına sırf 3 - 4 kg daha çabuk gitsin diye zarar vermeye niyetlenmen çok yanlış güzelim sonuçta sevdiklerini düşün:KK60: inan ben büyük kızıma hamileyken çok kusuyordum hatta doğumdan sonra her sinirlendiğimde kusma isteği oluşuyordu ve ondan bile vazgeçene kadar neler çektim bir bilsen :KK57:
İlk zamanlar zorlanırsın sonra istesende miden almaz ve bir bakmışsın artık en ufak lokmada ( sağlıklı dahi olsa ) miden kalkıyor. Sonrada oturup saatlerce o halini düşündükçe ağlar ve daha beter olursun :KK12:

Bak bizim için buradaki herkes çok değerli ve ne olursa olsun biz sağlıklı kilo vermeye çalışıyoruz ( geçte gitse önemi yok ) Demekki benim yerimde olsaydın ( Rabbim kimseye göstermesin ) herhalde direk intihar ederdin :nazar::nazar::nazar:
Ne olur öyle şeyleri aklından bile geçirme :KK60::KK60::KK60::KK60:

Back