Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banuşum menülerin çok güzel görünüyor
Aynen banucum yeni nesil fenaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bugün biraz geçiktim ama öğle yemeğimi bile yedim de geldim
Uyandığımdan beri dur şunu da yapayım bunuda yapayım derken bu saat oldu Şimdi Bilgisayar başına oturunca dalar yemek saatim geçer diye de öğle yemeğinide aradan çıkardım
Benim küçük cimcime dünden beri kuduruyor neymiş ablası kuzenleriyle gidecekmişde oda istiyormuş anam bu kız büyümüşte küçülmüş kendini ablasıyla bir tutuyor
Büyük kız arkadaşıyla annesini kahve içmeye çağırmak istediğini söyledi 2 saat sonra için tabi benimki yine bombayı patlattı ; Anneciğim şimdi ablamın arkadaşı gelicek ya, bende kendi arkadaşlarımı ( hayali ) çağırabilirmiyim senin için mahsuru yok dimi diyor bide bacak kadar boyuyla
Her gün yeni bir bomba patlatıyor
Ben onun yaşındayken baya bir safmışım hiç aklıma mahsuru yoksa falan gibi cümleler kurmak gelmezdi
Yeni nesil bangır bangır geliyor kolayın kendinizi
Maşallah cocuklarına kaç yaşındalar?Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bugün biraz geçiktim ama öğle yemeğimi bile yedim de geldim
Uyandığımdan beri dur şunu da yapayım bunuda yapayım derken bu saat oldu Şimdi Bilgisayar başına oturunca dalar yemek saatim geçer diye de öğle yemeğinide aradan çıkardım
Benim küçük cimcime dünden beri kuduruyor neymiş ablası kuzenleriyle gidecekmişde oda istiyormuş anam bu kız büyümüşte küçülmüş kendini ablasıyla bir tutuyor
Büyük kız arkadaşıyla annesini kahve içmeye çağırmak istediğini söyledi 2 saat sonra için tabi benimki yine bombayı patlattı ; Anneciğim şimdi ablamın arkadaşı gelicek ya, bende kendi arkadaşlarımı ( hayali ) çağırabilirmiyim senin için mahsuru yok dimi diyor bide bacak kadar boyuyla
Her gün yeni bir bomba patlatıyor
Ben onun yaşındayken baya bir safmışım hiç aklıma mahsuru yoksa falan gibi cümleler kurmak gelmezdi
Yeni nesil bangır bangır geliyor kolayın kendinizi
Kaç y
Maşallah cocuklarına kaç yaşındalar?
Selam canım çok iyi olur teşekkür ederim ben hem tatildeyim hem izinde cepten girmeye çalışıyorum takımın yeni canlara ihtiyacı varSlm Monicimm takıma yeni üye alacakmısın bitanemm bu ara istek çok istersen buraya da yönlendirebilirim
İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüler
Sabah
Peynirli yumurta
Zeytin
Salatalık
Domates
Ara
2incir
2 kaşık yoğurt
Öğlen
Zeytinyağlı barbunya
Yoğurt
Ara
Çilek
Akşam
Barbunya
Bulgur pilavı
Yoğurt
Su 2 litre
Spor yüzme ve yürüyüş
Canım süper gidiyorsun
İnşallah bu cuma sendende eksi gördüm cümlesini duyacağıma adım gibi eminim
Sağol canım benim
Burda tartı yok eve dönünce tartılabilicem anca ama evet eksilerde gibiyimannemle babamın tüm ısrarlarına karşı
Anne ve babalık nası değişik bi duygudur yarabbimyeme kızım az ye kızım ekmek yeme kızım diye telkinde bulunan annecimle babacım rejimdeyim ya hani, dikkat ediyorum;ay ekmeksiz olurmu ye ,kabuğundan azcık verimmi.bi seferden bişi olmaz demekten usanmadılaryanlışlıkla rejimde olmasam varyaaa hepsi profösör diyetisyen kesilir başımaböyle garip bişi işte
Bu arada 20 gündür görmediğim oğluşumu tvde basket milli maçımızda gördümyenildik ama bu bana teselli oldu
Oyy bugün çok sıcaktı yüzüm yanmış botokslu gibi gerim gerim gergin
masallh büyürmüşsün cocukları benim de 2 erkek biri 5 biri 3,5 40 yaşındayım 32 de evlenince geç kaldı cocuklarSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Akşam yemeğimi yedim, bulaşık faslını halledip hemen kendimi buraya attım
Bugün bir posta çamaşır yıkayıp az iş yaptıktan sonrada oturdum uzun zamandan sonra kendime vakit ayırdım ve aylar önce başladığım seccadeyi işledim
İnanılmaz rahatlatıyor beni üstelik yarısından çoğu bitti bile Eminim iki yada üç güne kadar kesin biter sonrada bir tane daha yapacağım aynısından
Kızçelerime hem hatıra hemde ceyiz
Aslında farkındayım şimdiki kızlar pek çeyiz istemiyor ama boş kaldıkça hem kendimi rahatlatmak hemde onlara hatıra birşeyler yapmak istiyorum
Bilmediğim şeyleride artık internette videosunu bulup izler öyle denerim olursa ceyize olmazsa günlük kullanıma bana olur
Beslenme şükür güzel gitti diyebilirim
Hemen aklımdayken onlarıda paylaşayım
Eki Görüntüle 1238600 Eki Görüntüle 1238601
Öğlende patlıycan ve kabağı yağsız tavaya çok az yağ gezdirerek pişirdim yanınada kırmızı lahana salatası yaptım Tabi sebzelerin üzerine sarımsaklı yoğurt
Akşamda kendime koca bir salata yaptım çok az hakiki zeytinyağ ve bol limonla birde tabi soya soslu tavuk etrafına
Aslında birazda sarımsaklı yoğurt dökmeyi düşünmüştüm ama soya sosuyla tadı güzel olmaz diye vazgeçtim bir dahakine denerim artık
Bir tek sabah çok acıkmıştım işlerimde fazla aksamasın diye yumurtalarım pişene kadar 1 koca bardak ayran içtim sonrada iki haşlanmış yumurta yedim
SAğ ol canım darısı tüm isteyenlerin başına...Aminnnnnnnn
Benim büyük kız 14 yaşında ufaklıkta 4 yaşında ama konuşmalara bakarsan ufaklık ablasından daha büyük Büyük kızım biraz dürüstlüğün cılkını çıkarmış cinsten hiç yağcılığı sevmez ve istediği birşey bile varsa sadece bir kere söyler sonra tenezzül edip ikilemez ufaklık tam tezatı istediğini elde edene kadar ağzımızdan girer burnumuzdan çıkar üstelik çok çok fazla tatlı dilli Hani hayır desek bile yine saatlerce uğraşır onu güzellikle evete cevirir ( özellikle babada çok işe yarıyor )
He çok şükür edepsizlikleri yok hani ağlayarak elde edeyim falan diye düşünmez ikiside
Ufaklık sadece ikna olursa istediğinin neden olmaması gerektiğine dair ancak o zaman vazgeçer hemen peki anneciğim der