- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Merhaba çok yorgunum bir sürü misafir vardı bende yeni oturdum.insallah hedefim bu hafta 1 kilo vermek kızlar doğru değil biliyorum ama bu hafta Yediklerimi kusarak kilo verecegim biliyorum çok sağlıksız ve iğrenç olsada ben bu şekilde bir haftada 2 kilo vermiştim
tamam canım zaten vazgeçtim sabahtan akşam 4 e kadar okuldayım burda yediklerimi çıkarma şansım yok.akşam da eve gidince hafif şeyler yemeyi düşünüyorum.inşallah vereceğime bende inanıyorum ama insan işte hemen olsun istiyor.Dikkat grupta hemşire var !!! O ben oluyorum
Sakın ha çok pişman olursun kilo vermekten çok öteye geçiyor psikolojik ve bedensel hastalığa dönüşüyor, sigarayı bırakmaktan daha zordur, belki daha öte alışkanlıklardan bile, yapma sakın, verirsin.Birbirimize destek olacağız.
Ben de haftaya menülerimin resmini ekleyeceğim. ceco ile beni dinle sakın öyle bir hata yapma.
kızlar merhaba şuan okuldayım toplam 12 öğrencim var.burası küçük bir köy okulu.bütün sıınıflar bir arada okuyor.nasıl başaracağım bilmiyorum.Allah bütün öğretmenlere kolaylık versin.dışarıdan mesleğimiz çok kolay gibi görünse de durum öyle değil.
kızlar merhaba şuan okuldayım toplam 12 öğrencim var.burası küçük bir köy okulu.bütün sıınıflar bir arada okuyor.nasıl başaracağım bilmiyorum.Allah bütün öğretmenlere kolaylık versin.dışarıdan mesleğimiz çok kolay gibi görünse de durum öyle değil.