- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşeyküm selam canım
Sorma o gofretlere bende dadandım bu araDediğin gibi insülin le başı dertte olan bizler için onlar zehirŞekerli unlu bişey yedimmi bende başımı kaldıramıyorum
Site dediğin gibi ufak çocukları olanlar için birebir.benim danalar sevemedi haliyle,ufaklık yine havuza giriyor ama büyüğünü bir kez zorla yolladım havuza
Aldım bir yıl oluyor tekrar ama otoparkta öylece duruyor arada markete gidip geliyorum.yakınlardaki alışveriş merkezlerinide sevmedim Ah forum istanbulum ahh ahhh
yaz ya istanbuldada pek kimse yoktu ve burası çok esiyor sıcak olmuyor o yüzden pek çıkmak da istemedim .hatta hep estiği için ,canım deniz bile çekmedi ki ben su kuşu olarak denizsiz yaşayamam normalde
Annemler yazlıktaydı hergün arıyordu hadi gel artık diye,kadın yarın istanbula dönüyor ben hala gitcemBu yaz geçti artık allah nasip ederse seneye giderim
Eminim ben öyle havuzlu bir sitede otursam benim büyükte adımını atmaz babası kılıklı sevmiyor suyu duşa bile zorla sokuyorum daha dün yıkandım ya diyor hemen
Ufaklık bana çekmiş kesin öyle bir yerde olsaydık havuzdan çıkmazdı
Dediğin gibi Forumun yeri ayrı ben bile baya alıştım haftada bir gitmeyince eksiklik hissediyorum İKEAda dibinde olunca Buse Ceren sağ olsun hep top havuzuna girmek istiyor
Aslında bu taraflara gelirsen haberim olsunda bir görüşelim ( starbucks a girmesemde malum israil malı başka bir yerde oturup çay içerdik )
Valla maf etti beni o gofret eşimde diyor gofretten değildir sonuçta ne kadar dikkat edersen et vucud şekeri yükseltebiliyor diye ama ben ona bağlıyorum
İnan bugün hesapta yatak odasını elden geçirecektim ona bile takatim olmadı biraz kolayladım bıraktım kalanı yarın yaparım diye
Anam yazın ne nevresim dayanıyor ne birşey ha bire değiştir dur
Bu sene ben doyamadım denize benim ufaklık bile sık sık diyor anneciğim halamların yanına Akçaya gidelimmi bir daha diye artık okullar açıldıktan sonrada olsa bir gün Rivaya kaçarız Nİsa ablamla onun annelerinin orada bir yazlık evleri var ama Nisa abla onları haftaya bu tarafa getirelimde öyle gideriz bari rahat ederiz dediği için mecbur okullar açıldıktan sonrasına kalacak