Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Baya geç oldu ama ancak fırsat buldum
Gece felaket bir fırtına ve yağmur çıktı ve gökgürültüsünden bir türlü uyuyamadım
Tabi sabahta ona göre geç uyandım
Hemen kahvaltımı ettim ve biraz iş yapayım dedim ( gece ütülediklerimi yatak odasına taşıdım )
Tam buraya bakacakken komşu ablam kahve içmeye geldi ve daha yeni gitti
Bende kalan işlere girişmeden hemen bir sizlere bakayım dedim
Kızkardeşim şu anda yoldaymış ( Karadeniz turu yaptılar hazır Samsuna akraba düğününe gitmişken
)
Gece geç saatte varacaklar istanbula ama yarın sabah anneme kahvaltıya gelicekler. Tabi bizde gideceğiz
O yüzden bugün bir güzel işlerimi bitirmem lazım ki yarın rahat olayım
hem akşam üzere eşimin yanına şirkete gitmeyi düşünüyorum ( geçen gün gidememiştim ) sonrada yine anneme dönüp akşam yemeğine orada oluruz diye tahmince
Yani bütün gün evde olmayacağım için bugünden çok çalışmam lazım çoook
Pazar günü kızımın geçıkmelide olsa doğum gününü kutlayacağız ve o yüzden hiç işimin kalmaması lazım
Bari Cumartesi sadece bir üstten siler süpürür sonrada dinlenirim
Çok fazla hazırlık yapmayacağız zaten akşam yemeğinden sonra annemler ve kızkardeşim çaya gelecekler
KVyide çağıracağım ama geleceğini sanmıyorum acıkcası
yani biz bize olacağız
birde komşu ablamı davet ederim
Sırf kuzunun gönlü olsun diye ufak bir pasta alacağız ama ben yemeyi düşünmüyorum ( tabi inşallah irademe sahip çıkabilirim
)
İ
I nstagramın ne gibi avantajları var üye değilim de merak ettim resim eklemeye falan yarıyor diye biliyorum
Canım dediğin gibi İnstagram Resim paylaşımından oluşuyor
Hesap açıp akıllı telefonuna indirince anında her resmini istiyorsan paylaşabiliyorsun
Millet ne isterse onu paylaşıyor ve sen dilersen onları takip edebiliyorsun ( yada onları seni )
Ben hesabı açarken bana istek gelmesi şeklinde ayarladım yani benim istemediğim kimse benim paylaşımlarımı göremiyor ve beni takip edemiyor
Bir çok insan İnstagramı Diyet günlüğü gibi kullanıyor ve orada hem yediklerini, yaptıkları aktiviteleri falan paylaşıyorlar, hatta tecrübelerine dayanarak tüyolarda veriyorlar
Ben KKdan bir kaç arkadaşla açmıştım ilkden ama şimdi takip ettim 3 diyetisyen bile var
Her gün zayıflamaya destek olucak bilgiler yayınlıyorlar ve kafana takılan birşey olduğunda onlara danışabiliyorsun
Hem milletin yediklerini görünce ne pişirsem derdi kalmıyor hemde kendini onlarla kıyaslayabiliyorsun azmı çokmu diye
Üstelik çok motive oluyor insan
Eğer sende düşünürsen aç bir instagram ve özelden bana yaz ki benim hesabı sana iletim
hem birbirimizi takip ederiz hemde sana benim takip ettiğim kişileri iletirim ( diyetisyenler özellikle çok faydalı )