- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr 

Hele şükür evime dönebildim
Eşimin Allahtan arkadaşıyla işi varmış da henüz eve gelmedi
Annemin dünürleri geldi ( kardeşimin kvleri )
Anam ben bu kadar cins aile hayatımda görmedim
Adam paso karısına laf soktu
ben karısına teyze diyorum adam bana birşey verirken Abla diye teşekkür ediyor 

Benim kızla yaşıt kızları var; bir ara babam kızıma hadi isterseniz birlikte çıkın gezin dedi de kız ağzını açıp canım istemiyor bile demedi sadece kafa salladı
kulaklığını bir taktı telefondan müzik dinleyip durdu 
Bir ara Annem gezmeye gidelim akşam üzere dedi de hemen kızın babası wifi olan yere gidelim bu kız internetsiz kaldığı için böyle yapıyor dedi ( sırf internet yok diye surat yapıyormuş meğer
)
Erkenden akşam yemeğimi orada yedim ( kızım ve eşime eve paket yaptım
) sonrada size iyi gezmeler diyip kaçtım
Annemde bir ara demezmi yarın pikniğe mi gitsek birlikte diye 

hemen eşimi bahane ettim haftasonu için planı varmı bilmiyorum olmadı benim arabayı alın ben idare ederim nasılsa eşimin düldülüyle dedim 
Eşime anlattım oda demezmi benim için sorun yok isterseniz gideriz diye

dedim kusura bakma çekemem onları daha fazla
zaten kardeşimin KPsi yok işte benim kızla damatta olsaydı giderdikte onlar yok falan diye bahane üretti
sanki hep onlarla gidiyorlarmış gibi
tabi benim işime geldi o ayrı 
Canım valla şu okullar bir açılsa eminim başta sen olmak üzere bütün anneler rahatlıyacağız
Birileri evde olunca işte böyle oluyor
İnan ben haftasonlarını bile o yüzden pek sevmiyorum ama mecbur 
Hee bazen eşim biraz sapıtacak gibi oluncada hemen fırça atıyorum sen benim düşmanımısın diye

anında ne istiyorsa vazgeçiyor boşver aşkım benim canım pek istemiyor zaten diye 

Bende daha spora düzenli olarak başlayamadım ama inşallah bir iki güne ( haftasonu eşim evdeyken biraz zor ama deneyeceğim
) toparlayıp başlıyacağım bende 
Benim büyük kız maşallah kaç gün üst üste yaptı sporunu sadece iki gündür yoğunluktan yapamıyor ama inan spor yapmış kadar yürüyor
şu an bile annemlerle GOPa gezmeye gittiler ( ben misafirleri çekemeyeceğim için kaçtım evime ama yarın kesin eşime bol yürüyüşlü bir program yapacağım
banada spor olmuş olur
Bencede kararsız kalma ve kaptanımızın dediği gibi bir an önce sende dön takıma
Eminim okullar acılınca çok daha güzel bir motivasyon olucaktır
sende o zamana kadar kendini psikolojik olarak hazırlarsın 

Hele şükür evime dönebildim

Eşimin Allahtan arkadaşıyla işi varmış da henüz eve gelmedi

Annemin dünürleri geldi ( kardeşimin kvleri )
Anam ben bu kadar cins aile hayatımda görmedim

Adam paso karısına laf soktu

Benim kızla yaşıt kızları var; bir ara babam kızıma hadi isterseniz birlikte çıkın gezin dedi de kız ağzını açıp canım istemiyor bile demedi sadece kafa salladı

Bir ara Annem gezmeye gidelim akşam üzere dedi de hemen kızın babası wifi olan yere gidelim bu kız internetsiz kaldığı için böyle yapıyor dedi ( sırf internet yok diye surat yapıyormuş meğer

Erkenden akşam yemeğimi orada yedim ( kızım ve eşime eve paket yaptım

Eşime anlattım oda demezmi benim için sorun yok isterseniz gideriz diye

listeyi paylaştım kızlar
regl haftamdaydım yüzmeye ve yürüyüşede gidemedimiştah da zaten sonuna kadar açık
çocuklar evde olunca her an yemek hazırla ye modundayım
acilen bir düzene girmem lazım![]()
Canım valla şu okullar bir açılsa eminim başta sen olmak üzere bütün anneler rahatlıyacağız

Birileri evde olunca işte böyle oluyor

Hee bazen eşim biraz sapıtacak gibi oluncada hemen fırça atıyorum sen benim düşmanımısın diye

Bende daha spora düzenli olarak başlayamadım ama inşallah bir iki güne ( haftasonu eşim evdeyken biraz zor ama deneyeceğim

Benim büyük kız maşallah kaç gün üst üste yaptı sporunu sadece iki gündür yoğunluktan yapamıyor ama inan spor yapmış kadar yürüyor

Merhaba 8.ci takım.
Kimsecikler kalmamış buralarda
Ben hala yerimde sayıyorum.Ne doğru dürüst diyet var ne de spor..Buna rağmen her gün "bugün diyete başlasam mı"diye başlıyorum güne.Ne olacak bu halim bilmiyorum.Takıma gireyim geri dedim ama gördüğüm kadarı ile çok fazla bir motivasyon yok.Kararsızım anlayacağınız![]()
Bencede kararsız kalma ve kaptanımızın dediği gibi bir an önce sende dön takıma

Eminim okullar acılınca çok daha güzel bir motivasyon olucaktır