- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar moralim çok bozuk Tartıda tok karşıma 73:5 çıktım ben ne zaman kilo verecegim haftaya eşimin kuzenin nişanı var hiçbir kıyafeti olmadığı için katılmayı düşünmüyorum aynaya bakınca kendimden igreniyorum güvenim sifir
tebrik ediyorum banuşum kilocuklar gidiyorSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim gönlünüze olanların hepsini sizlere hayırlı olarak sunsun inşallah
Hepinize hayırlı cumalar
Bende hemen aklımdayken bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 121.3 kg ( yanlış hatırlamıyorsam )
Bu hafta; 120.5 kg ( reglm yeni bitmiş olmasına rağmen )
Giden; - 800 gr
Toplam giden; 4 kg
Yavaş yavaşda olsa kilocuklar gidiyor RAbbime şükürler olsun Bugün tam 1 ay oldu karataya başlıyalı ve bendeki yavaş metabolizmaylada olsa az da olsa gitti bakalım önümüzdeki ay ne olucak her ay 4 değil 3 kg bile versem benim için çok çok iyi
Bu arada ben diyet yapmıyorum moduna girdiğimden sanırım kilolar gitmeye başladı hiç kendimi kasmıyorum yasak koymuyorum kendime yiyip yememek benim elimde olduğu içinde stresten uzak kalmış oluyorum
Umarım hep böyle devam eder
tebrik ediyorum banuşum kilocuklar gidiyor
gel canım gel zararın neresinden dönersen kardır demişlerMerhaba 8.ci takım.
Kimsecikler kalmamış buralarda
Ben hala yerimde sayıyorum.Ne doğru dürüst diyet var ne de spor..Buna rağmen her gün "bugün diyete başlasam mı"diye başlıyorum güne.Ne olacak bu halim bilmiyorum.Takıma gireyim geri dedim ama gördüğüm kadarı ile çok fazla bir motivasyon yok.Kararsızım anlayacağınız