• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK25::KK25::KK25::KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK73::KK73:

Eşim sabah erkenden arkadaşıyla bir iş için evden çıkınca az daha uyuyayım dedim ama sağ olsun küçük cadı 9da hortladı ve benide rahat bırakmadı :KK48::KK48::KK48:
İnatla yatakta dönüp durdum 1 saat oda inatla 2 dakika arayla gelip anne çizgi film açsana, anne internet olmuyor ( tabletinden çizgi film izlemek istemiş açılmamış sayfa oda internet koptu sanmış :KK48: ), anne tuvaletteyim gel popomu sil.... diye diye beni deli etti :KK70:
En sonunda pes ettim ve yataktan çıktım :KK66:
Biraz etrafı toparlayıp kahvaltı hazırlayayım dedim o arada eşim bilgisayarda birşeye bakmamı isteyince başına oturmuşken sizlerede bir selam vereyim dedim :KK66:

Hesapta erken kalkacaktım ama sabah 4e kadar yine sıcaktan uyuyamayınca yalan oldu erken kalkmak :KK43:
Bu gün kafaya koydum akşam erken yatacağım uyuyamasamda dönüp durucağım :KK48: öbür türlü TV izliyeyim az derken bazende birşeylere dalip iyice uykum kaçıyor o_O
Erken kalkmam şartttttttttttt :KK12:

Neyse yataktan çıktığımdan beri şaban gibi su içip durdum metabolizmam çalışsın diye bari kahvaltımı ( öğlenle bir ) yapayım da kalan işlerimi bitireyim eşim bir iki saate kadar gelir nasılsa :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK25:

Bugün hesapta dışarı çıkacaktım ama kızkardeşim bize gelince kaldı :KK48:
Bende bari annemleride çaya davet edeyim dedim ve akşamı yaptık :KK66:

Herkesi yolcu edince hemen atladım bende buralara :KK66:

Bugun kı menum

Sabah
1 yumurta
Domates
Salatalık
Bıraz peynır
2 dılım eköek
3 zeytın

Oğle

4 tane kanat
4 kasık bulgur pilav
Salata

Akşam

1 kase çorva
1 dilim ekmek

Meyve
Menün güzel görünüyor spor ve bol suylada desteklediysen harika olmuş olur
Deyinmeden geçemicem çorbayla ekmek aynı şey çorba içersek ekmek yemiyoruz:KK56:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Sabah pek fazla işim yoktu sayılır ( geceden herşeyi halledince iyi oldu :KK48: )
Kızlarla kahvaltı edip biraz vakit geçirdikten sonra komşu öğle kahvesine geldi ( tamda KKya girmeye niyetlendiğimde :KK48: )
Uzun zamandır görüşmemiştik ( tatildeydi kendisi ) ve fırsat bulmuşken uzun uzun sohbet ettik ;)
Öğleden sonrada kendime yeni aldığım ayakkabıları ufak bir tadilat yapılabilirmi diye ayakkabıcıya götürdüm ( hiç ayakkabıyı bozmayalım iade et şu şu mağazaya git benden selam söyle orada kesin ayağına göre bulursun dedi ;) )
Artık yarın annem onları iade edecek mecbur ;)
Ordanda kızları ve büyük kızın bir arkadaşını alıp Forum istanbula götürdüm ;)
Kendine daha şimdiden mezuniyet için abiye bakıcaktı hatun :KK48::KK48::KK48::KK48: arkadaşınıda fikir versin diye yanımıza aldık ;)
Rahat 2 saat AVMde dolandık durduk hatta çok istediği bir mağazaya girip bir tane abiye denedi :KK48: tabi biz düğün için dedik sonuçta mezuniyet desek bu zamanda ne mezuniyeti derler adama :KK48:
Aslında çok yakıştı ama şimdi heveslendi ya kilo vereceğim diye o yüzden mezuniyetine yakın alıcağız zaten ;) şimdi sadece bir heves edip giydi :)

DÖnüşte anneme geçtik direk yemeğe çağırdı diye ve daha saat 4e geliyordu diye birde şekersiz birer sütlü kahve içtik :)
Yemekten sonra eşimle babam biraz maç izlediler ve Allahtan ilk yarıdan sonra evimize geldik ;)

Anam kızkardeşim tatile gitti ya artık anam bana can sıkıntısından sardırır ille gel diye :KK48::KK48::KK48::KK48:
Yarında ille karnıyarık yapıcağım gel diye tutturdu :) gündüzde çocuğu parka götürürüz dedi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: tamam yemek derdim olmayacak ama her gün her günde ne yapayım orada üstelik evde olunca işim biter bitmez ne güzel kkya giriyorum :KK66: Neyse artık cepten idare etmeye çalışacağım çarşamba günü içinde çakma eltimle plan yaparım hem anamdan kaçarım hemde onla dışarda da olsak rahat rahat bızıklarım cebimi :KK48: anam eski kafalıdır biraz :KK48: fazla bızıklayınca bakıyor kim ne yazıyor diye :KK48: birşey demez ama o an fazla bızıklayıncada alınır işte benle sohbet edeceğine telefona daldın diye :KK48:

Fazlam var diyordum ya onunda sebebi anlaşıldı :KK48: bugün regl olmaya başladım :KK66: inşallah cumaya kadar biterde fazlalıklarıda atarım olmadı artık bir sonraki hafta ben eksi çıkmazsam ne ceza verirseniz razıyım :KK66:

Bu arada benim büyük kız 3 gündür cebine yüklediği iki spor programını yapıyor :KK66: yarın inşallah fazla ağrım olmazda bende başlarım ( tembihledim günde iki kere yapıyorsan bari birini birlikte yapalımda bende ufak ufak alıştırayım kendimi diye oda tamam dedi :KK66: )

Bu arada iki gündür yine menümü ihmal ettim :KK43:

İnstagramda bile paylaşmaya fırsatım olmadı ama aklıma gelmişken buraya yazayım bari :KK66:

Dün;

Kahvaltı; ( saat 11i bulmuştu maalesef )
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta

Öğlen; ( saat 17:30 gibi yedik akşamla bir oldu )
6 - 7 kaşık melemen
1 kase yoğurt
1 kase salata ( orta boy )

Akşam; ( annemler çaya gelmişti )
3 bardak şekersiz çay
1 ufak kurabiye
3 ufak grissini

Bugün;
Kahvaltı;
Dünkünin aynı :)

Öğlen;
dışardaydık o yüzden sadece 4 - 5 cubuk kraker ve 1 adet yulaflı bisküvi
( ay sonu olunca dışarda yemek yemeyi aklımızdan geçiremedik :KK48:

ara;
1 şekersiz bol sütlü kahve

Akşam;
1 tabak nohut
3 yk pilav
1 büyük tabak çoban salata

ara; anamlardan dönmeden
Büyük kızımın elinden az şekerli türk kahvesi :)

İnşallah yarın daha iyi olur ve bende tekrar resimlerle paylaşırım yediklerimi :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK54::KK54::KK54::KK54:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK66:

Dün Allahtan evi derli toparlı bırakıp yatmıştım ki bu sabah pek işim yoktu :)
Geç yatmama rağmen eşim işe giderken beni uyandırınca tekrar yatmadım :KK66: bir güzel kahvaltımıda ettim :KK66:
Öğlende de inşallah kızımla sporumuzu yapacağız :KK66:

Rabbim hepimize hedeflerimize ulaşmayı en kısa zamanda nasip eder inşallah :KK66: Aminnnnnnnn

merhaba arkadaşlar,
pıtırcanımdan ancak fırsat bulabildim...

gündüz öğünlerimi düzene koydum sayılır ancak akşamları biraz abartıyorum sanırım...

dün;
kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
domates,salatalık
2 fincan çay

öğlen:
1 tabak yoğurtlu biber
1 dilim ekmek

akşam:
1 kase mercimek çorbası
7 tane fırında köfte(kızartma olmaması bir nebze idare eder sanırım)
2 tane salatalık turşusu
1 bardak diet kola

su:2 lt
spor:30 dk yürüyüş

Ozaman aramıza tekrar hoşgeldin diyelim :KK3::KK3::KK3:

Gerçi bu ara pek tek tabanca takılıyorum topikte ama neyse :-)
Nasılsa millet toparlanır yakında :KK66:

elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum bende cecocum ama malesef kimsecikler yok,böyle oluncada insanın yazası gelmiyor....takım toparlansa biraz hareketlense motivasyon için çok iyi olacak :KK37:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Hele şükür evime gelebildim :KK48:
Öğle yemeğinden sonra kızçelerimle yürüyerek parka gittik tabi annemide çağırdık :KK66:
Benim ufaklık Scooterıyla dolandı, bol bol oyun oynadı bizde o arada annemle şekersiz sütlü kahvemizi içtik ( hatun bir çantaya termosla kaynamış su, süt, fincanlar ve kavanoz içinde kahvesini de koymuş :KK48: )
Tabi benim büyük kız anneeee inanmıyorum yaaa falan moduna girdi ama baktı parkta millet cimlere oturup neredeyse piknik yapacak hemen lafını geri aldı :KK48: yine bari göze çarpmıyorsunuz ve bukadar abartmıyorsunuz diye :KK48::KK48::KK48:

Saat akşam 6ya kadar parktaydık ( tabi bir ileri bir geri kızı oynatmak çoğu zaman bana düştü ablamız mızıkınca :KK48: )
Dönüştede yine yürüdük ve toplamda 30 dakika yürüşüm oldu bu sayede ( az belki ama en azından bir başlangıç :KK66: )
Yarında çakma eltimle ( eşimin amca gelini ) başka bir parka gideceğiz :KK48:
Artık orada kızımı ikna edebilirsem kardeşiyle ilgilenmesi için bende çakma eltimle karşılıklıı sporumu yaparım inşallah :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :)

kahvaltı15.jpg Öğle15.jpg akşam15.jpg

Yarım saatcikte olsa yürüş yapmış oluyorum ve inşallah yarın dahada güzel spor yapacağım ;)
Gün içinde 2 litre suyumu içtim ama yatana kadar 3 olur o ;)

elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum bende cecocum ama malesef kimsecikler yok,böyle oluncada insanın yazası gelmiyor....takım toparlansa biraz hareketlense motivasyon için çok iyi olacak :KK37:

Dediğin gibi çoğu zaman kimse olmuyor ama kimse yok diye tek tük gelenlerde uzak kalırsa zaten toplanamayız ;)
Umarım herkes ufak ufak toparlanırda eskisi gibi daha hareketli olur buraları ;)

Neyse kızlar bayadır pc başındayım bana müsaade :KK25::KK25::KK25::KK25:

Azda eşimle ilgileneyim çaktırmıyorum ama kaçtır bana cins cins baktığını yakaladım :KK48:
Biraz tavla oynayayım herifimle birde kahve keyfi yapalımda erken yatarım bende inşallah ;) malum erken kalkma niyetim var :KK48::KK48::KK48:

Gelenler olursada artık hoş sohbetler diliyorum :KK25:

Back