Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun tatlımmerhaba kızlar
dün misafirim vardı bu sebeple yazamadım...
akşamda tahlil sonuçlarını doktora götürdük iki ilaç kulanacağım...birini dün başladım kullanmaya bugün saat 15.00 a kadar uyku yaptı...şimdi biraz daha iyiyim...
ceco cum geçmiş olsun umarım daha iyisindir...
Banucum sana ve eşine çok çok geçmiş olsun canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmm
Şükür ağrılarım biraz azaldı ve ufak ufak ayağımın üzerine basabiliyorum
Bugün sağ olsun büyük kızım bütün evle ilgilendi ( en azından denedi diyelim )
Kahvaltı ve öğlenlik o hazırladı akşamlıkta sağ olsun eşim tembel işi yaptı ama karnımız doydu şükür
Yarın daha iyi olursam anneme gidiceğim biraz
Kızkardeşimde oraya gelecekmiş bari onda kalır biraz dinlenirim akşamda büyük ihtimal yemeğe kalırız
***8.TAKIM 375.ETAP***
Moni (103,9/ 103,9/ 0/% 0)kilosu sabit
Ceco34 (121,2/ 121,2/0 /% 0)kilosu sabit
Adayaren (72,0/71,6 / 0,4/%0,56 )
Berkuras (101,0/ 100,9/0,1 /% 0,10)
Mavı_gunbatımı (64,7/ / /% )
Damla_1(55,0/ 53,4/ 0,8/% 1,45)yeni üye kilosu 2 ye bölündü hedef kilo 46
8.TAKIM ORTALAMASI %
Tekrardan çok geçmiş olsun banucum sorun çıkmamasına sevindimSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Sabah çok erken evden çıkınca bir türlü uğrayamadım tabi benim bildirimde yarına kaldı ister istemez
Bütün gece hiç gözüme uyku girmedi kendi kendime sıkıntı yaptım nasıl geçicek nasıl olucak diye ama çok şükür hiçte endişelendiğim gibi değilmiş
Hastanede endoskopi için eşim ilk sıradaydı ama yinede bir yarım saatten az fazla doktoru bekledik.
Eşime lokal anestezimi yoksa tamamen mi uyutalım seni demişler oda Allahtan tamamen demiş
İşlemin yapıldığı odada anesteziyi yapmışlar ve nasıl birşey anlamadım anında uyumuşum dedi
Uyandığında hiç bir şey hissetmemiş hatta baya uzun uyuduğunu düşünüyordu ayıldığında
O halini keşke kameraya çekseydim gerçekten çok şekerdi o hali
Kikirdeyip durdu hatta bir ara aşkını ilan edip tutturdu bir öpücük versene diye
Ay sanki işleme değilde stand up gösterisine gittik eşim anestezinin etkisiyle gülüp durdu bende onun haline gülmekten resmen yerlere yattım
Şükür önemli birşey çıkmadı;
Çoğu insanda olan gastrit, reflü falan çıktı birde yemek borusunda minik minik sıyrıklar varmış oda devamlı boğazında yanma hissi yapıyormuş ama doktor önemli birşey değil ilaçla geçer dedi
3 ay sonra tekrar gel şikayetlerin devam ederse dedi ve bu arada şeker ilacınıda yarıya düşürdü ( mide bulantısını o yapıyormuş )
Öğleden sonra onun dışarda işleri oluncada bende kızlarla kendimi anneme attım.
Yemeğimide orada yedim kahve faslından sonrada kendimizi çocuklarla parka gittik
Çocuklar bol bol oynarken ( kızkardeşimin ikizleride vardı ) bizde annem ve kızkardeşimle bol bol sohbet ettik
Akşam yemeğimizide yedikten sonra mutfağı toparlayıp çayıda koydum kendimi hemen buraya attım
Çok şükür bu günüde hasarsız atlattım sayılır
Canım kusura bakma hastane telaşına düşünce aklıma gelmedi bildirim olmadı yarın yaparım diyordum sonradan ama liste çıkmış bile. Aklıma gelseydi en azından sana mesaj atardım
Bu arada sabit yazdığın için teşekkür ederim regl öncesi olduğumdan biraz ödemim var ama inşallah önümüzdeki hafta daha az olur
Benim kızla pazartesi itibaren sporada başlıyoruz inşallah fark daha güzel olur bundan sonra