gurbet her zaman zordur cnm ya ben sımdıden kayırıyorum dugundn sonra ramazan bayramı var ılk defa aılemden uzak bı bayram gecırıcem , ona keza bızım aılede doğum gunlerı onemlıdır doğum gunumdede onlarsız olucam daha sımdıden gozlerım doluyorayy hadı Allah tamamını erdırsın ınsallah kızın gıbı benimsemene cok sevındım canm ya dıger turlu her ıkı taraf ıcınde cok zor olur ya ne kayınvalıde kızı gelın gıbı gormelı nede gelın kayınvalıdeyı kaynana olarak gormelı ana kız gıbı olmalı ama bunu cogumuz başaramıyoruz ıste
kızlar nasıl oldu canm daha ıyıler mı
Yarar canım merak etme..
Hayırlı olsun canım..
Ben de suyu alkali içmeye özen gösteriyorum ve özellikle akşam yemeklerden uzak durabilme fikri oldukça güzel..
Tamamdır canım
AhahahahaTeşekkür ederim hayatım. Hayırlı olur inşallah. Feci yoğun bi iş temposu beni bekliyor. Dükkan açılır açılmaz sabah 7 akşam artık Allah ne verdiyse 10-11-12... Senin anlayacağın çok çalışmak lazım çoooookkk.
Alkali su tüketme işinden zevk almaya başladım. Sudan mı yoksa alkali besinlerden mi anlamadım acıkmıyorum yaaa. Bu gün tek kaçamağım dondurma oldu. O da dükkana söylemesi ayıp MC Donalds taki soft dondurma makinelerinden aldık. Bi bakayım dedim tadı nasıl... Haliyle bi külahcık yemiş bulundum. Ama Allah'ı var dondurma çok güzeldiAma peşinden hemen alkali suyumu içtim. Her neyse... bu alkali beslenme hadisesi mucize gibi bişey sanki. bi yandan kitabını okuyorum, bi yandan uyguluyorum. Bu sabah dayanamadım yine tartıldım. Gördüğüm rakama inanamadım. İndim bi daha, bi daha tartıldım. Yani üçlemiş oldum. Tartıda 63.60 ı gördüm. Benden mutlusu yok. Su atmaya devam ediyorum. Ten kokum bile değişmeye başladı. Sigara içmeye başlamıştım yine.... İlacı bırakmıştım. Normalde günde 1.5 paket anca keser beni. Şimdi sigara krizlerimde eskisi kadar sık değil. Yani sigara içme sayım azaldı. Hatta sigara asitli diye peşinden hemen alkali su içiyorum. Keten tohumunu, ruşeyni ihmal etmiyorum. Şu anda yanımda bi sürahi dolusu greyfurt, limon, havuç dilimleri ve bir çubuk tarçın koyduğum suyum yanımda. Sabah 7.30 da kahvaltı yapmıştım. Öğle yemeğini-aynı zamanda akşamda olmuş oluyo biraz önce yedim. 1,5 saat geçsede doya doya su içsem diye bekliyorum. Havuçlarımda limonlu suyla yanımda duruyo. Dün akşam çerez yer gibi 2 havucu öyle kıtlaya kıtlaya yedim. Kokteyl olunca daha mı bi asortik oluyo anlamadım. Kebap yesem o kadar hoşuma gitmezdi Bakalım perşembe tartıda kaç çıkıcam. Aynaya baktığımda fark farkedilmeyecek gibi değil. Bu sabah eşimin tepkisi aynen şuydu: Manyakmısın nesin laaaaa.... Nereye gitti o göbek, ne biçim bünye var sende anlamadım.. Ne yapaysında boyle iki günde bu hale geldın....
Bunu duymak hepsinden güzeldi.
Kizlar ya ben bi izne ayrilsam olurmu bi uyusukluk var anlatamam size icimden bile gelmiyo foruma girmek depresyona mi girdim ne
AhahahahaNe yapaysında boyle iki günde bu hale geldın. çok güzeldii şu kitaptan ben de alyım yahu
Canım omega3 kullan ve takımda kilo vermeye devam et..
günaydın canm benımGünaydın tünaydin :-D
Hepsi
Müge ye bi dalmism eşliğinde örgü tabi :-D
Ev hanımlignda zirvede yim :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese Selaaammmm,,, :)
Kaç gündür hastayım o yüzden diyet miyet kalmadı, burayada yazamadım. Halada geçmedi. Bir geçsede rahat rahat sporumu yapsam. Heryerim ağrıyor, hatta kemiklerim ağrıyor. Boğazımda bir gıcık gitmiyor, sürekli öksürük falan. Neyse enerjinizi düşürmeyeyim ben :)
Teşekkürler. Sanki ben seni ilk girdiğim zamanlar raslamıştım. gerçi halüsünasyon görmüşte olabilirimbu aralar sağım solum belli olmuyo...
Herkese Selaaammmm,,, :)
Kaç gündür hastayım o yüzden diyet miyet kalmadı, burayada yazamadım. Halada geçmedi. Bir geçsede rahat rahat sporumu yapsam. Heryerim ağrıyor, hatta kemiklerim ağrıyor. Boğazımda bir gıcık gitmiyor, sürekli öksürük falan. Neyse enerjinizi düşürmeyeyim ben :)
kızlar merhaba
yeniden takıma girsem mi diye düşünmekteyim benim diyet yandı bitti kül oldu 3 haftada ...
bugün yeniden başladım , beni önceden tanıyan arkadaşlar da var
ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?