Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
İki gün aradan sonra yine geldim

Hayatımın en yoğun ve yorgun iki gününü geçirdim

Cumartesi Akraba günümüz vardı ve uzakta olduğu için sabahın 10unda yola çıktık :26: Ulaşması otobüsle zor olacağından 12 kişi eşimin ve benim arabaya doluştu ve karı koca peş peşe gittik

ama şükür bu sefer kapışmadan dönebildik

Ev müstakil ve 3 katlıydı tabi bizim küçük cadı yaşıt kuzeniyle birlikte bir yukarı bir aşağı yapınca bizde kuzenin anannesiyle ( onada hala diyoruz

aslında rahmeli KPnin kuzeni

) dönüşümlü çocukların peşinde koştuk

Eeee genç olunca her zamanki gibi mutfakta bize kaldı

En son nasılsa yabancı yok diye eşimde kuranımızı okuduktan sonra yemek faslı bitiminde bize katıldı ve adamcağızda eski meslek hastalığı ( mobilyacıydı bir dönem

babamesleği

) gittiğimiz evdeki yemek masasının bozuk olduğunu fark edince haddiiii karı koca birde masa tamir ettik

elim yatkın olduğundan eşim bana her tamir işinde çırak muamelesi yapar

Eşimin halası hatta bak yaz tatilinde sende en azından bir 10 gün için al hem yazlıkta keyif yaparsın hemde benim bir iki yapılacak işimi yaparsın dedi

Ben zaten gideceğim kısmet olursa çocuklarla

bari eşimde gelir o işleride aradan çıkartır hemde ailecek tatil yapmış oluruz diye tabiki dedik
Akşam pestilimiz çıkmış bir vaziyette eve vardık hatta çocukları anneme gece yatısına postalayıp birşeyler yaparız diye düşünürken karı koca koltuklara yayılıp uyukladık

romantizme dikiz

hesapta sinemaya gideriz yada yemeğe çıkarız diye plan yapıyordum

Bu arada giderken benim KV güne giderken pek bir neşeliydi oğlunun arabasının önüne kurulduğu için

dönüşte o arabadan bir kişiyi alıp eşime bizim kızı sen öne oturt anan daha zayıf arkaya sıkışsında bari iki arabada da eşit sıkışıklık olsun en kilolular bendeydi dedim

tabi eşimde hakikaten baştan niye akıl etmedik diyip kızı öne oturttu

ama KVnin anında suratı düştü

dedim kusura bakma gelirken benim araba okadar sıkışıktı ki eşimin halası ben direksiyon başındayken neredeyse kuçağıma oturacak kıvamda geldi buraya kadar

İkimizde herkesi evine bırakıp evde buluşunca benimkinin suratıda bir tuhaftı

inşallah kv bir sorun yaratmamıştır diye düşünürken ( yattığım yerden

) bir baktım benimkinin tansiyonu fırladı ve biz birlikte hoş sohbet eder eğleniriz derken sabah 3e kadar adamın tansiyonunu düşürmekle uğraştık

adam tansiyon ilaçını içti banamısın demedi

limon sıktım bir işe yaramadı

sarımsaklı yoğurt yedirdim yaramadı

Ne yaptıysam adamın tansiyonu 15 hatta bir ara 16ya fırladı :26: hastaneyede gitmek istemedi :26:
Olayı kvye bağlamamın tek sebebide eşimin tanisiyonun sinirsel olması

ne adam ne zaman tansiyonu fırlasa aynı gün birşey demesede mutlaka sonradan altından KV çıkıyor

büyük ihtimal arkaya attıldığı için sinir oldu
Bugünde amcaoğlunun evine gelinin çeyizleri geldi

Yine sabahın köründe uyanıp kahvaltı ettikten sonra çakma eltimi alıp gelinin evine gittik

kız tarafı 7 kişi geldi ama hepsinin kendilerine hayırları yok

bir tane koliyi bile kaldıramıyorlar tek başına
Hadiiiii karışmıyacağım sırf çay servisi ve ikramlarla ilgilenirim derken dayanamadım

ben kolileri teslim alıp hepsini tek tek hole dizdim

ordan itibaren onlar parkede kaydıra kaydıra odalara dağıttılar ama ben 5 koli koyarken onlar ancak 1 yada 2 koliyi almış oluyordu

Onlar herşeyi yerleştirmeye başladığında da alt kattaki halanın evine geçip önce gelen erkeklere ( amcaoğlu ve arkadaşları ) servis hazırladık daha sonra onları gönderip birde kadınları aradan çıkardık

Tabi eşimin halasıda bende deli gibi yorulduk :26:
Bu arada yeni çakma eltiden pek hoşlanmadım

anasından desen hiçççççççççççç elektrik alamadım

Kadın yemek faslı için aşağı çağırdığımızda sırf kendilerini övmek için hadi hadi yine iyisiniz sayemizde 5 hafızla aynı ortama girdiniz demezmi

şeytan dedi ulen hafız olsalar ne yazar insan olmadıktan sonra
Tamam çok güzel birşey kızlarını hafiz olmaları ama öyle bir alaycı şekilde söyledi ki eşimin halasına ve bana bakarak hani onlarla bir arada oturmak bile sevapmış gibi

Aile çok cins canım gelinin abisi kolileri uzatırken eli elime değecek diye ödü koptu

sanki eli elime değdiği anda adama tecavüz edeceğim

tövbe tövbeeee

Benim çakma eltiye yeni gelin bir iki laf sokmaya çalıştı yok hafızlıkla ilgili konuşurken siz tabi bunları bilmezsiniz diye alaycı bir tavır falan

Ulen parayla imanın kimde olduğu belli olmaz sen kimsin bana ve diğerlerine o şekilde tavır yapacak

Hayır zaten 47 kg birşey

üzerine otursam geberecek haberi yok

Şaka bir yana ama aile kendini çok çok üstün görüyor özelliklede ben dolandıkça daha bir bakışları rahatsız ediciydi

zaten nişandada bir ben birde yengemizin yeğeni acıktı onu bile sonradan yengemize demişler neymiş efendim ay o acık olanlar sizin akrabanızmıydı diye

ulen ne yani ailede acık var diye kızını gerimi alacağın

hayır kız her zaman böyleyse ben çok yakında fena bozarım onu haberi yok

sonuçta 15 senelik gelin olarak artık rütbe sahibi sayılıyorum

eşimin halasıda bu kız çok fena yengem yandı valla büyük gelinine arada laf söylüyordu ( tabi gelin hiç duymamıştır

) bu mumla aratacak büyük gelini dedi
Dedim küçük halamı tanımıyor sıkıyorsa yapsın hele birde halama yaparsa yeminle fena bozar

Ben pek haz etmedim ama düğün stresinden de olabilir diye kendimi avutmaya çalışıyoruM

Rabbim hayırlara çıkarır inşallah

Aminnnnnnnnnn
Bu arada anam yarında sabahtan sosyeteye gidelim demezmi akşam

Şu önümüzdeki haftayı atlatayım herkese rest çekeceğim 3 gün kimse bana ilişmesin

Önümüzdeki cumartesi kına, pazar günüde nikah

ve benim daha nikahda giyecek kiyafetim yok

ay kafayı yiyeceğim tabi bukadar uzun yazıyı görenlerde kesin kafayı mı yemiş bu der
Canım çok çok geçmiş olsun

inşallah çok önemli bir durum değildirde çabucak toparlanır

Aminnnn