günaydın bayanlar
bugün güne pek de hoş başlamadım ama toparlayacağım:26:
hayırdır canımmmmmmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın bayanlar
günaydın bayanlar
Hmm güzel görünüyor menü ama spagetti tabağı ne kadar büyüktü bilemiyorum
Afiyet olsun
Kizlar ya hastayim atesim 38-39larda heryerim agriyo o yuzden bugun menuyu yazip cikicam kusura bakmayin
Sabah: bi bardak sut
Oglen: 1 kepce corba 5-6 catal makarna
Ara:2.5 tane altinbasak odun biskuvilerden biraz yagsiz beyaz peynir bi sekersiz cay
Aksam: kiymali karnibahar bi kase yogurt
Ara:yarim muz yarim portakal yarim elma
Su:2.5 lt
Spor:yok (
Umarim bi an once iyilesirim de baslarim spora ya hava buuuzzz gibiydi bugun sikintidan butun gun en bastan lost izlemeye basladim
iyi akşamlar hanımlar
hepinize bol sporlu az kalorili bir akşam diliyorum,
bügünkü mönümm
sabah.:1 bardak süt
1 haslanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
ara:yeşil çay,
3 kayısı
ögle
kabak
lor peynirli salata
1 dilim ekmekü
ara:1 elma
yeşil çay
akşam
y fasulye
1 dilim ekmek
salata
2 kaşık pilav
suan:1 bardak süt kahveli
su 3 lt den biraz fazla
spor 80 dk
Kizlar ya hastayim atesim 38-39larda heryerim agriyo o yuzden bugun menuyu yazip cikicam kusura bakmayin
Sabah: bi bardak sut
Oglen: 1 kepce corba 5-6 catal makarna
Ara:2.5 tane altinbasak odun biskuvilerden biraz yagsiz beyaz peynir bi sekersiz cay
Aksam: kiymali karnibahar bi kase yogurt
Ara:yarim muz yarim portakal yarim elma
Su:2.5 lt
Spor:yok (
Umarim bi an once iyilesirim de baslarim spora ya hava buuuzzz gibiydi bugun sikintidan butun gun en bastan lost izlemeye basladim
günaydın bayanlar
kızlar dünkü menüm
sabah 1 bardak nescafe (yarım yağlı süt ile)
1 kase nesfit (yarım yağlı süt ile
öğle 1 yümurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
ara 1 nescafe, 1 bardak kayısı çayı,1 çikolata 87 kalori
akşam hiç birşey (çikolata yediğim için)
ay kızlar dün çok zor dayandım ev arkadaşım bir sürü şey yedi ama tek lokma sürmedim ağzıma =) kendimle gurur duyuyorum dün çok yorgun olduğum için 45 dakika spor yaptım eve zaten 10 da geldik 3 litre suyumu içtim
kızlar selam
yoğunluktan giremiyorum,arada okuyorum sadece.
kursum da haftada 3 güne çıktı.derslerde ağırlaştı,hem ing kursumda hem de aöf de.aöf derslerimede çalışmam gerekiyor bildiğiniz gibi hiç bir şeye yetişemiyorum artık.
kiloda veremiyorum aksine vermeliyim dedikçe her gün daha da kilo almaya başladım,sebebini bilmiyorum çözemedim.sanırım stres yaptım kendime ve her şey ters gitmeye başladı.
ben izne ayrılmaya karar verdim,dönermiyim onuda bilmiyorum dönersem ne yaparım oda muamma şu an.
kaptan yardımcım efsax da bu ara giremiyor, ben kaptanlığı ona devredeyim.aranızdan 2 kişiyide kaptan yardımcısı yapalım.
takım içi kuralları da kendinize göre belirlersiniz.ben cuma günleri listeyi hazırlayıp paylaşırım,efsax dönüp takım düzene girene kadar.
cuma günü saat 11 e kadar kilo bildirmeyi unutmayın kızlar..
cuma günü görüşürüz..
aynen tatlım,koşuşturma içinde hep kendimizi erteliyoruz.hiç bir şeye yetişemiyorum artık.buda kiloma kötü olarak yansımaya başladı 2 aydır toparlamaya çalıştıkça daha kötü duruma geldi.çıkmaya çabaladıkça batıyorum tabiri caizse.hep kendimizi erteliyoruz
dimi seni çok iyi anlıyorum eşimizi ertelemiyoruz çocuk isteyince yapıyoruz yemek isteyince çamaşır isteytince ne olursa olsun annemi sev deyince seviyoruz ertelemiyoruz. çocugumuz seviyoruz okula gönderiyoruz üstüne titriyoruz gözüne bakıyoruz aglamasın istiyoruz.onu ertelemiyoruz okula gidiyoruz sırf başkaları bişey demesin diye işsiz güçsüz olmayalım para kazanalı çolok çocuk ertelenmesin diye hayata hersşyi sıgdirıyoruz ama kendimizi asla.....aynen tatlım,koşuşturma içinde hep kendimizi erteliyoruz.hiç bir şeye yetişemiyorum artık.buda kiloma kötü olarak yansımaya başladı 2 aydır toparlamaya çalıştıkça daha kötü duruma geldi.çıkmaya çabaladıkça batıyorum tabiri caizse.
kendime dinlicem bi süre,o yüzden izne ayrılma ve kaptanlığı bırakma kararı aldım.
ne oldu tatlım aman boşver kaçamak yaptıysan olabilir üzülme extra spor yaparsın
Off al benden de o kadar.
ne olacak bu halimizzz (
Valla iyi dayanmışssınn.
İradenden dolayı tebrik ediyorum.
kızlar selam
kursum da haftada 3 güne çıktı.derslerde ağırlaştı,hem ing kursumda hem de aöf de.aöf derslerimede çalışmam gerekiyor bildiğiniz gibi hiç bir şeye yetişemiyorum artık.
kiloda veremiyorum aksine vermeliyim dedikçe her gün daha da kilo almaya başladım,sebebini bilmiyorum çözemedim.sanırım stres yaptım kendime ve her şey ters gitmeye başladı.
ben izne ayrılmaya karar verdim,dönermiyim onuda bilmiyorum dönersem ne yaparım oda muamma şu an.
kaptan yardımcım efsax da bu ara giremiyor, ben kaptanlığı ona devredeyim.aranızdan 2 kişiyide kaptan yardımcısı yapalım.
takım içi kuralları da kendinize göre belirlersiniz.ben cuma günleri listeyi hazırlayıp paylaşırım,efsax dönüp takım düzene girene kadar.
cuma günü görüşürüz..
kızlar selam
cuma günü görüşürüz..
teşekkur ederimm canım dünyada tek vazgecemdiğim sey sudur. içmeyi seviyorum
dünkü menüm
sabah:1 dilim çavdar ekmeği,acı sos
öğle:1 tabak sarma
ara:1 bardakta muzlu çikolata şelalesi
akşam: Etli ekmek kola
ara:mısır
kızlar selam
cuma günü görüşürüz..