Ya bu arasa haftasonu diye mi bu kadar sessiz ben hep offline girdim arasira da kimse bisey yazmiyo ya kizlar biraz hareketlenelim hadi bu hafta yeni bi baslangic olsun bize ilk 3e gireliiiim!!!
Kendimize hic yoktan yarim saat ayiralim sularimizi icelim ne kacamagi yapiyosak o kadar spor yapalim su tartida adam akilli eksileri gorelim ay cok gaza geldim ya
Dusunun yaza ne kaldi ki surda mart yarilandi nerdeyse 2.5-3 ay var catlasan ciddn biraz kendimize gelmemiz sart hicyoksa spora vakit ayiramiyosak su bogazimizi tutalim kendime sinirliyim aslinda o yuzden gaza geldim
Aynaya baktigimizda halimizi begenmiyoruz iste yoksa burda isimiz ne yani en kucuk bi kacamagi yazarken utaniyorum
cidden zamanimiz yoksa ben bugun baya bi arastirdim 10 dakkalik yag yakici programlar var 10 dakkada 250 kalori attiran programa rasladim arkadasim tavsige etti buliyim onu adam gibi hepimiz gunde 10 dakka yapamicaz mi nolur gaza getirelim birbirimizi yaaa
Ben suan gec olmasa spor yapxam o dereceee
neyse uzatmiyim bugunku menumu giriyim:
Sabah: yarim dilim tam bugday ekmegi peynirli omlet 1.25 yumurtadan
2 sekersiz caay iki cay kasigi recel
Ara: orta sekerli turk kahvesi
Oglen: zeytinyagli enginar
Aksam: iki tabak kasar peynirli domates corbasi yarim dilim tam bugday ekmegi bi kaseyogurt
Ara: 4 ekler
( ama annemle 1 kilo aldigmiz ekler bitti sonunda yani
Su:2 lt
Spor: 40 dakka bacak yapicaktim 10 dakkasinda annem alisverise gitmisti dondu biraktim aonra usendim
Kizlar yarin butun gun dersim var sabah ugrayamazsam hepinize iyi haftala cidden dikkatedeliim:)))