valla bebişim böle yersen hedefin ben olacammm :)))))))))))dün o kadar çok yedim ki buray yazmaya utanıyorum ama yazayımda beni kınayın bidaha yemeyeyim o kadar
sabah:1,5 dilim tost beyaz ekmekle,çay reçel,
öğle:1 dilim tost, 1 lavaş,1 bazlamanın yarısı,peynir, çay,
akşam:1 tabak salçalı makarna
araatlamış mısır
2 litre su,
spor:15 dak yürüyüş
çok abarttım malesef kızlar bile bile yedim haftaya 62 plmam lazım hemde daha cuma oladan 62 yi görnmem lazım
çünkü hedef koydum kendime 1 nisanda 59 olmam gerekiyor:26:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabah karga kahvaltısını etmeden kalıp halinde uyandım
Dün parkta rüzgarı yiyince zaten boynum tutulmuştum ama eşime kremle ovdurunca sabaha geçer sanmıştım hatta erkenden yattımfakat sabah bir uyandım dünden beterim resmen üst bölgem kalıp halinde
Şimdilik evdekiler uyuyor diye bende kendimi buraya attımartık eşim uyanınca biraz fönü tutup rahatlatır inşallah yoksa haftasonu kalıp olarak kalırım
Kesinlikle haklısın KVye anne deme konusunda
Hiç emek vermemiş hatta gerçekte sevip sevmediğinide bilmediğin birine Anne demek bana şu anda çok saçma geliyor. Geçmişte eşimle nişanlandığımız andan itibaren eşimin annesine Anneciğim derdimbana baştan yakın davranırdı ve ben saftirik beni sevdiği için sanırdım meğer eşimin tepkisinden öyle davranırmış hatta aklınca beni yola getirmeye çalışıyormuş
Sırf eşim istedi diye kapanmıştım ( meğer ailesi şart koşmuş istemeye bile gitmeyiz kapanmazsa diye) ama o bile yetmemişti KV ve KPye. Neymiş 5 vakit namaz kılmıyormuşum, bir yere giderken onlardan ayrı izin istemiyormuşum, bir şey alacağım zaman onlara danışmıyormuşum falan diye bir sürü arıza çıkardılar Hep sabrettim ama baktım en son küçük kızıma hamileyken düşük tehlikem olduğu halde hepsi bir oldu beni suçlayıp durdular yok ben öyleymişim yok ben şöylemiyim bir çay bile önlerine koymamışım falan diye ( ki külliyen yalan )
Kapanmışken açıldım nasılsa yaranamıyorum ve bunu yapacaksam sırf Allah rızası için olmalı diyeüzerine hamile kalıncada iyice kudurdu KV çünkü o dönem çok güzel aramızı açmıştı eşimle ve biz ciddi ciddi boşanmanın eşiğine gelmiştik kadın resmen bayram ediyordu o dönem
Eşimle tekrar denemeye karar verip barışınca ( tabi benim şartlarımı kabul etmesi şartıyla) üsteine birde 2ci çocuğu isteyince hatun fenalıklar geçirdi ne gerek varmış bir çocuğa daha bir tane yetermiş
O dönem eşimle barıştıktan sonra bir kere bile değil Anneciğim demek Anne bile demedim kadınaaslada demem sonuçta ne emek vermiş nede gerçekten sevmiş beni ( resmen yüzüme söyledi o dönem seni baştan beri istemiyordum, oğlum ne yaptıysan artık seni almak zorunda kaldı (almanyalı olunca direk mercimek fırına verildi sanıyor herhalde ) ve bir sürü hakaret daha
Artık zorla konuşuyorum ve eğer ona birşey söylemem gerekiyorsada göz göze gelmeyi bekleyip söylüyorum sırf Anne kelimesini söylememek için
Bu arada kızım için verilen taktiğe çok teşekkür ederimAnnen çok haklı benim kızımda kendinden biraz büyük kuzenini çok beğenir ve onun giydiği şeyleri çok yakıştırır hatta daha geçen gün dedi anne Gözde ablamın hırkası çok güzelmiş aslında öyle birşey alırsan giyerim diye bakalım onada erkek arkadaşının babası hediye etmiş ama belki nerede bulabileceğimizi biliyordur
Ben geçen alışverişte istediği kırmızı spor ayakkabılara karşılık bir kaç birşey aldırdımsöz verdi amcaoğlunun nikahında hoş giyinecek ( tabi ayakkabı sevdasına ) ay başında alırım demiştim ama sevinsin diye 15 gün sonra alacağım
Bakalım anneninde taktiğini kullanırsam belki biraz daha düzene girer
Bende iyice kokoş gezsin demiyorum zaten ama azda olsa insan içine çıkarken düzgün giyinsin istiyorumhani dediğin gibi kot üzerine bir gömlek tamamdır :34. bakalım belki ilerde birilerinden hoşlanırsa ona hoş görünmek için değişir fikri
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabah karga kahvaltısını etmeden kalıp halinde uyandım
Dün parkta rüzgarı yiyince zaten boynum tutulmuştum ama eşime kremle ovdurunca sabaha geçer sanmıştım hatta erkenden yattımfakat sabah bir uyandım dünden beterim resmen üst bölgem kalıp halinde
Şimdilik evdekiler uyuyor diye bende kendimi buraya attımartık eşim uyanınca biraz fönü tutup rahatlatır inşallah yoksa haftasonu kalıp olarak kalırım
Kesinlikle haklısın KVye anne deme konusunda
Hiç emek vermemiş hatta gerçekte sevip sevmediğinide bilmediğin birine Anne demek bana şu anda çok saçma geliyor. Geçmişte eşimle nişanlandığımız andan itibaren eşimin annesine Anneciğim derdimbana baştan yakın davranırdı ve ben saftirik beni sevdiği için sanırdım meğer eşimin tepkisinden öyle davranırmış hatta aklınca beni yola getirmeye çalışıyormuş
Sırf eşim istedi diye kapanmıştım ( meğer ailesi şart koşmuş istemeye bile gitmeyiz kapanmazsa diye) ama o bile yetmemişti KV ve KPye. Neymiş 5 vakit namaz kılmıyormuşum, bir yere giderken onlardan ayrı izin istemiyormuşum, bir şey alacağım zaman onlara danışmıyormuşum falan diye bir sürü arıza çıkardılar Hep sabrettim ama baktım en son küçük kızıma hamileyken düşük tehlikem olduğu halde hepsi bir oldu beni suçlayıp durdular yok ben öyleymişim yok ben şöylemiyim bir çay bile önlerine koymamışım falan diye ( ki külliyen yalan )
Kapanmışken açıldım nasılsa yaranamıyorum ve bunu yapacaksam sırf Allah rızası için olmalı diyeüzerine hamile kalıncada iyice kudurdu KV çünkü o dönem çok güzel aramızı açmıştı eşimle ve biz ciddi ciddi boşanmanın eşiğine gelmiştik kadın resmen bayram ediyordu o dönem
Eşimle tekrar denemeye karar verip barışınca ( tabi benim şartlarımı kabul etmesi şartıyla) üsteine birde 2ci çocuğu isteyince hatun fenalıklar geçirdi ne gerek varmış bir çocuğa daha bir tane yetermiş
O dönem eşimle barıştıktan sonra bir kere bile değil Anneciğim demek Anne bile demedim kadınaaslada demem sonuçta ne emek vermiş nede gerçekten sevmiş beni ( resmen yüzüme söyledi o dönem seni baştan beri istemiyordum, oğlum ne yaptıysan artık seni almak zorunda kaldı (almanyalı olunca direk mercimek fırına verildi sanıyor herhalde ) ve bir sürü hakaret daha
Artık zorla konuşuyorum ve eğer ona birşey söylemem gerekiyorsada göz göze gelmeyi bekleyip söylüyorum sırf Anne kelimesini söylememek için
Bu arada kızım için verilen taktiğe çok teşekkür ederimAnnen çok haklı benim kızımda kendinden biraz büyük kuzenini çok beğenir ve onun giydiği şeyleri çok yakıştırır hatta daha geçen gün dedi anne Gözde ablamın hırkası çok güzelmiş aslında öyle birşey alırsan giyerim diye bakalım onada erkek arkadaşının babası hediye etmiş ama belki nerede bulabileceğimizi biliyordur
Ben geçen alışverişte istediği kırmızı spor ayakkabılara karşılık bir kaç birşey aldırdımsöz verdi amcaoğlunun nikahında hoş giyinecek ( tabi ayakkabı sevdasına ) ay başında alırım demiştim ama sevinsin diye 15 gün sonra alacağım
Bakalım anneninde taktiğini kullanırsam belki biraz daha düzene girer
Bende iyice kokoş gezsin demiyorum zaten ama azda olsa insan içine çıkarken düzgün giyinsin istiyorumhani dediğin gibi kot üzerine bir gömlek tamamdır :34. bakalım belki ilerde birilerinden hoşlanırsa ona hoş görünmek için değişir fikri
Gunaydinn kizlar bugunluk planimi giricem cunku gun icinde hic giremem arkadaslarla geccek gunum umarim kendime hakim olurum sirf bunun icin guzel bi kahvalti yaptim :))
sabah: 2 3 mantar, yarim dilim cavdar ekmegi, peynir, 1 cay kasigi bal.
Cok protein oldu kahvalti bi de aksama balik var bugun biraz pr. agirlikli oldu hadi bakalim arkadaslari da bi kahve ile gecirdim mi mis olur :) iyi haftasonlari diliyorum herkesee :)
selam bende aynı durumdayım suan seni okuyunca sunu anladım demekki hepsi aynı benim henüz çocuğum yok kayınvalıden geciçi kalıyor evde ama tam bir fitne ne yap<cagım bilmiyorum eşimle ara ara tartışıyoruz yeni evlyim o kadınla degil konuşmak nefes alıdığını bile duymak istemiyorummmm
Of burukcay kacamak kacamak dedin al sana kacamak :)) kizlarla bi bulustuk aneem hepsi aciz demez mi pizza mi iskender mi kumpir mi diyolar yaa oluyorum vicdandan sonra bi sekilde beraber izgara tavuk salata yedik hahah :)) kacamak olarak kucuk bi kap dondurma yidim :))
Masallah deee o irade zorlaniyoooYazik kizim ya kizlara kendine benzetmissinama sende bu irade olduktan sonra ohoo asla yemezsin kucucuk bi dondurmadan nolurki mesela pinkberry :))) kacamak diyince ben de cikolatali tatliya filan mi yumuldu dedim
Masallah deee o irade zorlaniyoooahah valla bilincaltlarina isledim yani telepati yoluyla resmen dusunceleriyle oynadim yoksa once pizza sonra pasta kahve derken tam bi bilanco olacakti
Masallaaahben boyle bi kacamak yapmak istedigim zaman gecen sene cekilen bi fotografim var boyle resmen tencere gibiyim kotumu zor kapamisim yuzum heidiye benziyo sismis sismis o aklima geliyo deger mi diyorum o halime donmeye eger cidden deger hakkettim diyosam yiyorum yoksa iih varya ayrica pizza filan ozledim ya off
canım geçmiş olsun ama bence doktora git iğne yapar rahtalarsın canım ya masajla bile olmuyor bazen sen baya rüzgar almışsın çünkü
canım ya kv mevzunu okudum ya neler var inanamıyorum allahkolaylık versin oğlumun yuvası yıkılacak diye hiç üzülmüyor kalbi kötü demekki
çoçuklar ortada kalır diye aklıa gelmyor netseki eşin iyi biriymiş seni deçok sevyormuş ki
yuvanızın huzuru daim olsun canım
selam bende aynı durumdayım suan seni okuyunca sunu anladım demekki hepsi aynı benim henüz çocuğum yok kayınvalıden geciçi kalıyor evde ama tam bir fitne ne yap<cagım bilmiyorum eşimle ara ara tartışıyoruz yeni evlyim o kadınla degil konuşmak nefes alıdığını bile duymak istemiyorummmm
Sinir oluyorum boyle anlayissiz annelere daha ben gerci pek bisey yasamadim bekar oldugumdan amacevremde ornek cok sanki kendisi cekmemis zamaninda kayinvalidem hadi onu gectim (tabiki senin esin icin demiyorum ama ) oglu sanki bulunmaz hint kumasi bi kivanc tatlitug bi cagatay ulusoy sanki herkes onun pesindeymis de anca sartla seni kabul ediyolar neymis kafani kapicakmissin ne kadar komik bi tutum bazi turbanlilar var hallerini siz goruyosunuzdur ben kendi istegiyle iman icin kapananlari demiyorum zorla baskiyla olmaz ki iyi yapiyosun deme anlamaz zaten en azindan KPden kurtulmussun tobe tobe adamin olumune sevindim gibi oldu ama gorumcem var demistin yanlis hatirlaniyosam oevlenince ona boyle bisey yapilsa helak eder kendini bi de torunu var bunlarin acisi cikar ya eminiiim umarim cikar (bu arada niye bu kadar gaza geldim sinirlendim bilmiyorum ama )
Bu arada buyuk kiz icin belki gozde ablasiyla bi kere alisverise ciksa o yonlendirse de olabilir belki hi hani onu begeniyosaallah kolaylik versin ya hem kv hem iki cadiyla bu arada gecmis olsuuun kiyamam ya spor ugruna boynuna bengay diye bi krem var onu surup esine ovdurup yunlu bisey baglasana iki uc saate gecer :))
Of burukcay kacamak kacamak dedin al sana kacamak :)) kizlarla bi bulustuk aneem hepsi aciz demez mi pizza mi iskender mi kumpir mi diyolar yaa oluyorum vicdandan sonra bi sekilde beraber izgara tavuk salata yedik hahah :)) kacamak olarak kucuk bi kap dondurma yidim :))
Aklımdayken bugünki menümüde yazayım
Sabah;
aç karnına bir bardak lahana suyu
1 tane muz ( sabahın 7sinde uyanınca millet uyanana kadar aç kalmim dedim)
Kahvaltı;
2 ufak sandeviç ekmeğine karışık tost
1 Fincan şekersiz çay
ara;
1 az şekerli türk kahvesi
Öğlenle akşam bir;
Mantarlı tavuk sote
3 - 4 YK erişte
1 koca porsiyon salata ( az yağlı, tuzsuz )
ara;
1 orta boy kahve
Şimdide bir fincan yeşil çay
güzel bir menü olmuş canımlahana suyunu ne için içiyorsun ?
Canım lahana suyunu 80ler topiğinde bir arkadaşım önermişti zayıflamaya yardımcı oluyor diye bende hadi madem birlikte deneyelim bu hafta dedimödem atmaya yardımcı olur diye düşünüyorum
Bakalım haftaya görüceğiz
Selam herkese istanbula annelerin yanına geldim internet yok ede o yüzden bu hafta beni idere edin olur mu :) eve dönünce tam gaz katılırım. Özledim burayı (kk)
Istanbul baya soğukmuş tam da gelecek zamanı bulmuşuz.
Yarın sabah yürüyüşe çıkmayı planladım inşallah uyanınca vazgeçmembütün hafta çok yoruldum da aslında hem biraz uyuyayım diyorum hem de yürüyüş yapayım diyorum .
İnşallah yarın sabah yağmur yağar ya da hava bozuk olur da en azından saat 8 e kadar uyusam nolurondan sonra çıkar yürürüm ( güneş olunca çok rahatsız oluyorum da ) bi de pilates setim var kilerde öylece duruyor bi ara heveslenip almıştım bi süre yaptım daaa ama sonra bıcıdım nedense (bıcımak = lakayıklaşmak gibi bişey ) başka kimse kullanıyor mu bu kelimeyi bilmiyorum kullanmıyorsa ben uydurdum
Yarın bi de detoks yapmayı planladım yarın için çok plan yapmışım bence sabah evden çıkmadan planlarımı gerçekleştirip gerçekleştiremediğim hakkında bilgi vereceğim sizlere .
Hulahop deniyorum ama bir türlü belimde durmuyo yağ katmanı çok oluncagüldüğüme bakmayın karın yağlarımdan çoook fazla şikayetçiyim bazen kendimi hamile gibi hissediyorum.
Yeni bir ceket aldım sürekli üzerimde o var yapıştı kaldı havalar çok ısınana kadar çıkarmayacm üstümden karar verdim bu kilolar gidecek ! O kadar.
Bu ayın sonunda sevgilimle yıldönümümüz o zamana kadar fit olmak istiyorum yaklaşık olarak 22 günüm var 4 kilo versem güzel bir elbise giymeyi planlıyorum.
Gene bir plan yapmışım farkında olmadan. Siz de bu kadar çok plan yapıyor musunuz ? Yoksa hayatı olduğu gibi mi yaşıyorsunuz. Şahsen ben herşeyim planlı olmazsa rahat edemiyorum. Strese giriyorum.
Ha bi de stres demişken benim yüzümde hiç sivilce çıkmazdı şimdi küçük küçük bir sürü çıkıyor yaklaşık 2 haftadr böyle yüzüm acaba yediklerim mi zararlı geliyor , yoksa 2 hafta önce çok sık pudra falan sürmüştüm yüzüme normalde çok makyaj yapmam o mu dokundu acaba ?
Çok şey sordum kızlar umarım okurken sıkılmazsınız.
Bende akşam yatmadan önce soğuk sütün içine tarçın koyarsak zayıflamaya yardımcı olur diye duymuştum canımhepsi yardımcı oluyor da bence bizde çok iş yok
Canım bence 22 günde 4 kilo verilebilir bir rakamyeterki kaçamak yapma
Bu arada bende senin gibi kilo vermeden alışveriş yapmak istemiyorum ama bazen çok nadiren de olsa mecbur kalıyorum sonuçta insan içine çıkmak zorundayız
Bende genelde plan yapan biriyimdir hatta eşim çok kızar bu huyumaçünkü ne zaman plan yapsam ve bir şeyi çok istesem mutlaka bir aksilik olur ama aman hayırlısı olursa olur dediğim zaman RAbbim gönlüme göre veriyor şükür Programlı olmak iyi ama fazla şartlanmamak daha iyi
Canım pudra cildinin nefes almasını engellediği için yapmış olabilirBenim cildim karma ama çok hashas günlük hayatta mümkün değil ne pudra ne birşey kullanamam direk kalem, far ve ruj okadar masrafsizim yani
Ancak gece bir düğün falan olduğunda yada özel bir yemeğe gittiğimizde kapatıcı kullanırım ( aslında gerek yokta iş olsun) inan terleyemiyorum bile okadar gözeneklerim tıkanıyor ve ertesi gün pıtır pıtır oluyor genelde anlım falan o yüzden en güzeli hiç kullanmamak yada en azından iyisini almak
Yatmadan evvel bende dün sütümü içtimbu gece içebilirmiyim bilmiyorum eşim almamış ancak kızıma yetecek kadar varsa içememde yeterse az da olsa içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?