- 10 Mart 2012
- 344
- 33
günaydın tatlım nasılsın dün neler yaptın spor yapabildin mi=)
evet canım 120 dk çok şükürrr sen neler yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlım nasılsın dün neler yaptın spor yapabildin mi=)
evet canım 120 dk çok şükürrr sen neler yaptın
kokarcalar haay bazen bende kendimi öyle hissediyorum,koşuşturmalardan geçen hafta tırnaklarımı bile kesmeye vakit bulamadımseninde dediğin gibi şöyle kırklanıyorumda kendime geliyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hele şükür geçmişi bitirip gelebildim
Maşallah bir gece uğramadım ne kaynatmışsınız ama iyi geldi sabah sabah
Uyanır uyanmaz anam bunlar neler konuştu acaba diyip işim biter bitmez damladım
Çok şükür reglm bitmiş öğlende işlerim bitince kendimi duşa atıp buruşana kadar yıkanmak istiyorum
Küçük kuzuyuda tadilat başlamadan evvel yıkamıştım ( annemde evi soğuk diye yıkamamış ) 10 gün olucak kız yıkanmayalı rekor kırdı ki normalde 4 günde bir yıkıyorum Ben regl o ter derken iki kokarcaya döndük diye dün dalga geçtim nasıl kızıyor ben kokarca değilim diye
Ana kız bir kırklanalım
İnşallah canım yarından itibaren çok daha dikkatli olacağım inşallah
Normalde 7den evvel yemek yeriz ailecek ama bu hafta 6ya çekmeyi düşünüyorum o saati çok acıkırsamda 8 gibi bir bardak ayran içerim diye düşünüyorum bakalım bünye bu şekilde nasıl tepki verecek deneyip göreceğim belki daha yararlı olur
Canım çok geçmiş olsun sana
Umarım bir an önce toparlanırsın
Aslında bende yamulacak gibiyim ama direniyorum
Dün nasıl bir halsizlik yaşadıysam akşam uğrayamadım bile hatta bir ara benim tansiyon yine düştü 9lara
Eşim tadilatın yorgunluğunu ben attım ama sen daha yeni başlıyorsun atmaya diye tahmin yürüttü sanırım öyle hatta şu mobilyalar gelip yerleşince ancak rahatlıyacağım sanırım
tatlım sen ve diğer yeni gelen arkadaşlarımız henüz deneme sürecindesiniz.kızlar yeni katılanlarda cuma günündeki yarışmaya katıla biliyo muyuz??
wawww tebrikler valla canım bende 90 dakika eliptik bisiklet kullandım kendime bir söz verdim dünden itibaren bu ayın sonunda şu 50 yi göreceğimm =)))
tatlım sen ve diğer yeni gelen arkadaşlarımız henüz deneme sürecindesiniz.
ama sizlerde cuma günü kilonuzu bildireceksiniz
paylaşım ve istekliliğinize göre deneme süreciniz kısalabilirde
sendee süper yapmışşın çünkü bisiklette kolay bişey degillll kaç kilosun çanım seennn
kokarcalar haay bazen bende kendimi öyle hissediyorum,koşuşturmalardan geçen hafta tırnaklarımı bile kesmeye vakit bulamadımseninde dediğin gibi şöyle kırklanıyorumda kendime geliyorum
teşekkür ederim canım benim vücut bu kadar dayanabildi sonunda hasta oldumhavalarda ne acayip:44:dün öğlen nasıl sıcaktı,eve dönerkende akşam yağmur başladı.iyi bile dayanıyoruz bir günde 4 mevsim yaşarken
sende dikkat et kendine tatlım
mobilyalarında bi gelsinde mutluluk hormonu salgılancak ve daha güzel kilo vericen
şu halı olayınada şaşırdım kaldımmanyakmı bunlar yahu töbe töbe
bu zamanda fırçayla halımı yıkanırmış, ay bide halı fabrikasımımıymış orası
başıma hiç böyle bir şey gelmedi halı yıkamada,geçen de dediğim gibi çok memnunum ,ben misler gibi getiriyolar.
tatlım istersen bu hafta listeye girebilirsinKizlar iyi aksamlar herkese yeni arkadaslar gelmis topik cosmus masallah renklenmis ne guzel yeni gelenler hos geldiniz ben de buranin en kidemli deneme suresindeki insaniyim Sinav yaklasiyo malum seyrek giriyorum biraz bi de su siralar acayip halsizlik var ustumde hadi hayirlisi. Menumu gireyim;
Sabah: yarim dilim cavdar ekmegi, 1 yumurta, yesillik
Ogle: kucuk bi kase yesil mercimekli yogurt, 1 cig kofte.
Ara: yarim elma, 1 fincan sekersiz turk kahvesi.
Aksam: kucuk bi kase yogurt, zeytinyagli barbunya.
Spor: 1 bucuk saat yuruyus, 300 ip atlama.
halıcının yerini hiç gidip görmedim:44:ben 3 dür tüm evin halılarını aynı halıcıya yıkatıyorum.arıyorum gelip alıp yıkayıp getiriyolar.,benim halılarım ufak ufak toplam 10 tane falan,zamanında yıkayıp getirdiler hep,fiyatıda öyle pahalı değildi.halıcıyı bana kardeşimin hanımı tavsiye etmişti.ben çok memnun kaldım.senin kokarcaya çevirdikleri halına çözüm bulabilirlermi bilmiyorum yada şöyle yap halıcıdan al halını geri ,deki ben size artık güvenmiyorum halımı mahvettiniz, başka yere yıkatıcam ve parasını da siz ödeyeceksinizCanım sen bu verdiğin halı yıkamanın yerini biliyormusun hani düzgün bir yer olduğuna eminmisin hayır senden numarasını alacağımda artık eşim fazla para ver ama düzgün bir yer olsun dedi de
Evet canm yaa havalar hakikaten bir öyle bir böyle aslında tam kahve içmelik bir hava ne dersin Nüketide ayarlayalım hafta içi vaktin olursa görüşelimmi Özledim oturup uzun uzun sohbet etmeyi
Selamlar kızlar nasılsınız bakalım
Selamlar kızlar nasılsınız bakalım
çok iyiyiz sen nasılsınnnn
mesaj 9
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
iyii canım ne olsun şimdi çarşıya gidiyorum öğle molasında 1 saat yürüyeceğim inşallah
Malum yarın tartı günü :26:
Sabah
Süt
Tost
Ara
Elma
Öğle
Cips
Ara
Süt
Akşam yoğurt