afiyet olsun canım benim =) ne tür spor yapıyorsun canım kaç saat yapıyorsun
ben her gün bir saat koşu bandında yürüyorum bi de TAE BO yapıyorum 45 dk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canım benim =) ne tür spor yapıyorsun canım kaç saat yapıyorsun
ben her gün bir saat koşu bandında yürüyorum bi de TAE BO yapıyorum 45 dk
çok güzel canım valla bu hızla bir aya kalmadan 10 kilo vereceksin gibime geliyo =)
canım benim ben bekarım ama benimde aynı sorunum var bende pco luyum kilo alırsam çocuk sahibi olamıyacağım ilerde ama hiç olumsuz konuşmuyoruz ve allahın izniyle sen bu kasım gibi hamile kalacaksın bak gör canım tabi kasım dedim en azından o kadar kilo vermişken biraz sefasını sür değil mi kkkk =))agzın bal yesin ya ben de çok istiyorum ben bebek sahibi olmak istiyorum ama kilom çok fazla bunun için güzel bi gebelik geçirmek istiyorum
canım benim ben bekarım ama benimde aynı sorunum var bende pco luyum kilo alırsam çocuk sahibi olamıyacağım ilerde ama hiç olumsuz konuşmuyoruz ve allahın izniyle sen bu kasım gibi hamile kalacaksın bak gör canım tabi kasım dedim en azından o kadar kilo vermişken biraz sefasını sür değil mi kkkk =))
süpersin tabi canım biraz zayıflayayımmm kendime neler neler alacagımmmm.:)))))
günaydın arkadaşlar bende 8 .grubuna davet edildim yarışmaya katılmak istiyorum ne -aypmam gerekir
canım hoşgeldin hergün menü bildirimi yapıyorsun
ama parça parça değil tam bir günü sabah öğle akşam menüleri
ve günlük spor dakkika olarak ve su ne kadar içtiğin benim bir öeneği var bakabilirsin
cuma günü kilo bildirimi yapıtorsun ve haftalık mesaj sayın ve spor dakika olarak
sağol canım benim,evet aynen öyleGeçmiş olsun canım tez zamanda çok çok iyi olur inşallah evde olmak kendini daha iyi hissettiriyor insana
selam canım,çok iyi gidiyorsun süperselam moni.iki ay önce 97 yi gördüm.şimdi 92 yim.40cm daralma var vücudumda.plates e gidiyorum her gün.bir saat sürüyor.fazla diyet yapmadım 5kg verdim.ayın 11inde diyetisyene gidicem inşallah.daha sağlıklı veririm diye düşündüm.şimdiden kıyafetlerim bolardı bile.spora başladıktan sonra morelim düzeldi.kendimi daha güzel hissetmeye başladım.görenler şaşırıyor.bariz bir beden küçüldüm.herkese başarılar
hoşgeldin canımmerhaba aranıza yeni katılıyorum b çok hırslı ve azimliyim umarım kısa sürede bu 8 kiloyu da verebilirim geçen sene 73 kiloydum kendimi çok mutsuz hissediyordum bir gün karar verdim ve spor ve diyete başladım. sıkı bir diyetle 15 kilo verdim ama kilo vermem durdu bu konuda ne yapmam lazım bu konuda yardımcı olabilir misiniz hafta sonları internete giremiyorum bu yüzden hafta sonu yaptıklarımı pazartesi yazabilirim.Bu arada boyum 158 kilom 58 ulaşmak istediğim kilo 50
SABAH
1 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu büyüklüğünde
1 yumurta
1 kaşık bal
1 kaşık tereyağı
hoşgeldin canımgünaydın arkadaşlar bende 8 .grubuna davet edildim yarışmaya katılmak istiyorum ne -aypmam gerekir
hedefim 75,teşekkürleriyi akşamlar şekerlerim
sabah kurs, çıkışta babamı ziyaret derken evime anca gelebildim
bademciklerimde şişmiş,boğazımda da gıcık var,yani çok sinir bir durumdayımboğazım böyleyken de su içemiyorum:2:
su içememek çok kötü yahu
sağol canım benim,evet aynen öyle
selam canım,çok iyi gidiyorsun süper
başlangıç kilonu 92 olarak yazıyorum birde hedef kilonu yazarmısın canım.
hoşgeldin canım
tatlım kilo verdikten bir süre sonra vucut yapılan spora ve diyete alışıyor o yüzden duraklama evresi kaçınılmaz oluyor.bu durumlarda,ekstradan yürüyüş yapabilirisn.biraz diyetini değiştir,genellikle duraklamalarda 2 yada 3 günlük protein diyeti yapılıyor.direnç kırıldıktan sonrada normal diyete dönülüyor
hoşgeldin canım
arkadaşlar gerekenleri yazmış zaten bende özetliyim.
artık takımda ve deneme sürecindesin
kendini tanıtmanı istiyorum canım.şu anki kilon ve hedef kilonuda yazmalısın.